ΠΑΟΚ: Συμφωνία με εταιρεία από το Ισραήλ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με εταιρεία από το Ισραήλ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Συμφωνία με εταιρεία από το Ισραήλ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

bet365

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε συμφωνία με εταιρία από το Ισραήλ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας στο εξωτερικό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν 2016-2017

Ο ΠΑΟΚ παραμένει η μοναδική ελληνική ομάδα, η οποία δεν έχει συμφωνήσει με τη Nova αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου του για τα εγχώρια δικαιώματα, ενώ επίσης έχει κρατήσει τα δικαιώματα για το εξωτερικό και εδώ και καιρό προχωράει σε δική της ξεχωριστή παραγωγή HD (εικόνα υψηλής ευκρίνειας) των εντός έδρας αγώνων της για το εξωτερικό.

Σε μια από τις τελευταίες συμφωνίες, που φέρουν την υπογραφή του Ιάκωβου Αγγελίδη, ο οποίος έτρεξε το όλο θέμα, ο «Δικέφαλος» συμφώνησε με την ισραηλινή εταιρεία «Davnis Sports», για τα διεθνή δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League.

Η εταιρεία θα διανείμει τα δικαιώματα σε παγκόσμιο επίπεδο - με εξαίρεση την Ελλάδα, η Κύπρος, η Βουλγαρία και η Αλβανία - μέχρι το τέλος της σεζόν 2016/17.

Μάλιστα, με ανακοίνωσή της η «Davnis Sports» κάλεσε τους ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς, αλλά και τις εταιρείες στοιχημάτων που μεταδίδουν εικόνα των αγώνων του ΠΑΟΚ, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα