Η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή στα κανάλια Novasports!

Η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή στα κανάλια Novasports!

Η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή στα κανάλια Novasports!

Οι βασικοί πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου γιορτάζουν και τα κανάλια Novasports θα καλύψουν προς τιμή τους την ειδική εκδήλωση! 

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO τη «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» για την βράβευση των μεγάλων πρωταγωνιστών του ποδοσφαίρου, που αγωνίστηκαν στη σεζόν 2014-2015 στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες. Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο ACS Athens, θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι των αθλητικών καναλιών της Nova, Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Γιαννίκος Δούσκας.

Η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) και επιβραβεύει τους αθλητές που είχαν τις καλύτερες επιδόσεις της χρονιάς που πέρασε, αλλά και αξιόλογα επιτεύγματα μεμονωμένων παικτών και ομάδων, παραδειγματικές συμπεριφορές και δηλώσεις. Η φετινή «34η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» συμπίπτει με τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του Συνδέσμου.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων τη βράβευση του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή, του καλύτερου ξένου ποδοσφαιριστή, του καλύτερου προπονητή, του καλύτερου τερματοφύλακα, του καλύτερου διαιτητή, του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή καθώς και την καλύτερη 11αδα του πρωταθλήματος μέσα απο ψηφοφορία των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Τέλος, τη βραδιά θα κλείσουν ειδικές βραβεύσεις για τη μακροχρόνια προσφορά και το κοινωνικό έργο διαφόρων προσωπικοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Best of internet