To Super Bowl ζωντανά από το FΟΧ Sports HD μόνο στη Nova!

Gazzetta team
To Super Bowl ζωντανά από το FΟΧ Sports HD μόνο στη Nova!

bet365

Ο 50ος τελικός στην ιστορία του NFL, Denver Broncos - Carolina Panthers, ζωντανά και αποκλειστικά την Κυριακή 7/2 στις 01:30 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στον πλανήτη έρχεται στη Nova! Όλοι οι συνδρομητές της Nova, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 01:30 (προς ξημερώματα Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου), θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας μέσα από τη συχνότητα του καναλιού FOX Sports HD, τον τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου NFL, το φημισμένο Super Bowl σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Πριν την έναρξη του τελικού, θα προηγηθεί στη 01:00, ημίωρο pre game show που θα βάλει τους λάτρεις του αμερικανικού ποδοσφαίρου και συνδρομητές της Nova, στο κλίμα του μεγάλου αγώνα.

Ο φετινός 50ος τελικός, που έχει περάσει στην ιστορία ως το «Golden Super Bowl» περιμένει τους τυπικά γηπεδούχος Denver Broncos και τους Carolina Panthers να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο πλέον εμπορικός αγώνας παγκοσμίως θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο «Levi’s Stadium», χωρητικότητας 75.000 θέσεων, στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια.

Στο ημίχρονο του τελικού θα εμφανιστεί το διάσημο βρετανικό συγκρότημα των Coldplay, νικητές 7 βραβείων Grammy και με πωλήσεις πάνω από 80 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, μαζί με την εκρηκτική Beyonce η οποία είχε δώσει το δικό της σόου στον τελικό του Super Bowl το 2013.

 

Τελευταία Νέα