Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός απόψε στον ΟΤΕ TV

Gazzetta team
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός απόψε στον ΟΤΕ TV
Το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από το οποίο θα κριθεί η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1, έρχεται σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και ο ΟΤΕ TV ετοιμάζει κορυφαία τηλεοπτική κάλυψη στα κανάλια OTE SPORT.

Η δράση αρχίζει από τις 17.00 με το pre game show, όπου ο Βασίλης Σκουντής θα έχει δίπλα του τον πρώην διεθνή σέντερ Λάζαρο Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα, τόσο με την ερυθρόλευκη, όσο και με την πράσινη φανέλα. Την ίδια ώρα, ο Ρήγας Δάρδαλης, ο Άρης Μπάρκας, ο Κώστας Κατέβας, ο Χαράλαμπος Σαραντινάκης, ο Γιάννης Μέγας και ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, θα βρίσκονται στα αποδυτήρια, τα VIP, τις εξέδρες για τις δηλώσεις από τους παίκτες και τους προπονητές, μεταφέροντας το κλίμα λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι. Η μπασκετική ομάδα του ΟΤΕ TV έχει ετοιμάσει μια σειρά από θέματα και ρεπορτάζ, που θα προβληθούν στο pre game show. Ο Ηλίας Ζούρος κάνει την τεχνική ανάλυση των συστημάτων των δύο αιωνίων αντιπάλων και εστιάζει στα βασικά σημεία του παιχνιδιού τους. Ο Γιώργος Λημνιάτης, ο Γιάννης Αθηναίου, ο Νεμάνια Νέντοβιτς και ο Μάρκο Σιμόνοβιτς μιλούν για τους δύο σπουδαίους προπονητές των αιωνίων αντιπάλων. Οι πρώην συμπαίκτες στηνΚαντού και νυν αντίπαλοι, Ντάριους Όντομ και Τζέιμς Φελντίν στέλνουν μέσα από την κάμερα του ΟΤΕ ΤV το μήνυμα τους ο ένας προς τον άλλον, λίγο πριν από το μεγάλο ντέρμπι.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19.00, με 20 κάμερες να καλύπτουν κάθε βήμα και κάθε εντυπωσιακή κίνηση του Σπανούλη, του Διαμαντίδη, του Πρίντεζη, του Φώτση και των υπολοίπων αστέρων των δύο ομάδων. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Βασίλης Σκουντής, ενώ τον σχολιασμό αναλαμβάνει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Αμέσως μετά τον αγώνα, θα ακολουθήσει το post game show, με δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών από τα αποδυτήρια και από την αίθουσα Τύπου του ΣΕΦ.

Η Sportingbet προσφέρει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων με τις καλύτερες αποδόσεις στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα