Οι αναβληθέντες αγώνες είναι στα κανάλια Novasports!

Gazzetta team
Οι αναβληθέντες αγώνες είναι στα κανάλια Novasports!

bet365

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους εξ αναβολής αγώνες Λεβαδειακός – Ατρόμητος και Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους εξ αναβολής αγώνες Λεβαδειακός – Ατρόμητος και Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Και τα δύο παιχνίδια θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Η αρχή στις μεταδόσεις γίνεται στις 17:15 με το παιχνίδι, Λεβαδειακός – Ατρόμητος που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Λυκουρόπουλος και στο ρεπορτάζ οι Γιώργος Αργυρόγλου και Αποστόλης Λάμπος.

Στις 19:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και ηχητικά από το Novasports.gr, ο αγώνας Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ. Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Κανελλάκης και στο ρεπορτάζ οι Ευγένιος Δαδαλιάρας και Κωστής Μπότσαρης.

Επίσης, όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag της κάθε αναμέτρησης. Για τις δύο αναμετρήσεις τα hashtag είναι τα εξής: Λεβαδειακός – Ατρόμητος: #LEVATR και Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ:#XANTHPAOK.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα