Γκάφα ολκής από την ΕΡΤ: Διάβαζαν εφημερίδες τριών ημερών ως καινούριες!

Στις αποχρώσεις του ροζ και του λαδοκίτρινου έκανε πρεμιέρα χθες, Δευτέρα, η "Πρωινή Ζώνη" της ΕΡΤ, όπως και μια σειρά από ενημερωτικές εκπομπές που αντικατέστησαν τις προηγούμενες

Γκάφα ολκής από την ΕΡΤ: Διάβαζαν εφημερίδες τριών ημερών ως καινούριες!

Ως τελικό αποτέλεσμα, άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...

Ωστόσο, η ΕΡΤ πέτυχε μια παγκόσμια πρωτοτυπία! Μετέφερε στους τηλεθεατές τις ειδήσεις της Παρασκευής ως φρέσκα νέα της Δευτέρας! Με ποιο τρόπο έγινε αυτό; Ο Γιώργος Δαράκης και ο Γιάννης Δάρρας ξεκίνησαν να διαβάζουν τους τίτλους των εφημερίδων και κάποια στιγμή... ένα δάχτυλο δείχνει την ημερομηνία στο εξώφυλλο της Καθημερινής και οποία έκπληξις! Έγραφε Παρασκευή 15 ιανουαρίου 2016...

«Λοιπόν, νομίζω ότι πρέπει να φύγουμε από τις εφημερίδες, έχουμε ένα καινούριο θέμα. να προχωρήσουμε στα υπόλοιπα...», είπε ο Γιώργος Δαράκης παραμερίζοντας με μια απότομη κίνηση τις εφημερίδες. Το ύφος του Γιάννη Δάρρα που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί είναι χαρακτηριστικό.

Λίγα λεπτά μετά, έφτασε στο τραπέζι το "σώμα" των εφημερίδων της Δευτέρας και οι παρουσιαστές διέκοψαν τη ροή λέγοντας: «Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Με ευθύνη μας δεν έγινε σωστά η παρουσίαση των πρωτοσέλιδων. Οφείλουμε να το διορθώσουμε, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό είναι το σωστό "σώμα"!». Μόλις διαβάστηκαν οι σωστοί τίτλοι, επέστρεψαν στη συζήτηση επισημαίνοντας ξανά: «Διακόψαμε γιατί έπρεπε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Το κάναμε, συνεχίζουμε τώρα».

Η τελική απολογία των παρουσιαστών ήρθε στο φινάλε της εκπομπής, δύο ώρες αργότερα, αν και δεν διευκρίνησαν ποτέ ποιο ακριβώς ήταν το λάθος: «Επιχειρήσαμε να διορθώσουμε το λάθος. Το κάναμε. Δεν θα το ξανακάνουμε, να είστε λίγο επιεικείς».

πηγή: zappit.gr

Γκάφα ολκής από την ΕΡΤ: Διάβαζαν εφημερίδες τριών ημερών ως καινούριες!

Best of internet