Το Κύπελλο Ιταλίας στα κανάλια Novasports!

Gazzetta team
Το Κύπελλο Ιταλίας στα κανάλια Novasports!

bet365

Το ιταλικό κύπελλο ποδοσφαίρου, έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Nova!

Μεγάλες δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου όπως η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μίλαν, η Νάπολι και η Λάτσιο υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα στον δρόμο προς τον μεγάλο τελικό του Coppa Italia για τη σεζόν 2015-2016.

Η πρεμιέρα στις τηλεοπτικές μεταδόσεις στα κανάλια Novasports γίνεται αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 21:45 με τον νοκ άουτ αγώνα Νάπολι – Ίντερ για την προημιτελική φάση που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Στην περιγραφή θα είναι ο Μιχάλης Κατσαφάδος.

Στη συνέχεια την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 21:45 οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Λάτσιο – Γιουβέντους, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Στην περιγραφή θα είναι ο Τάκης Κουλουμπής.

Το διήμερο Τρίτη 26 Ιανουαρίου και Τετάρτη 27 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες για την ημιτελική φάση, ενώ το διήμερο Τρίτη 1η Μαρτίου και Τετάρτη 2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι ρεβάνς. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Μάιο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το μεγάλο τελικό.

 

SERIE A Τελευταία Νέα