Μία ξεχωριστή αγωνιστική για τα κανάλια Novasports!

Gazzetta team
Μία ξεχωριστή αγωνιστική για τα κανάλια Novasports!

bet365

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, μικροί φίλαθλοι βρέθηκαν στα δημοσιογραφικά θεωρεία όλων των αγώνων της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Τη χαρά να φιλοξενήσουν μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου είχαν τα κανάλια Novasports και στις 8 συναντήσεις της 15ης αγωνιστικής της Super League, που έγιναν το τριήμερο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου – Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου. Τα παιδιά έζησαν από κοντά την περιγραφή ενός αγώνα της Super League, μέσα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία των καναλιών Novasports στα γήπεδα.

Στο κάλεσμα της Forthnet και των καναλιών Novasports προς οργανισμούς στήριξης παιδιών, αλλά και προς φορείς εκπαίδευσης και κοινωνικής ένταξης ατόμων με νοητική στέρηση, ανταποκρίθηκαν θερμά για 2η συνεχόμενη χρονιά φορείς από όλες τις περιοχές, όπου διεξήχθησαν οι αγώνες της 15ης αγωνιστικής. Έτσι, παιδιά και νεαρά άτομα από τους φορείς «Κιβωτός του Κόσμου», «Παιδικά χωριά SOS», «Πρωτοβουλία για το παιδί», «ΚΥΨΕΛΗ Α.με.Α», «Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με αναπηρία Κομοτηνής», κ.ά., βρέθηκαν δίπλα στους δημοσιογράφους των καναλιών Novasports, απόλαυσαν την εμπειρία περιγραφής από την προετοιμασία της μετάδοσης μέχρι και το τέλος του αγώνα, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά παίκτες των αγαπημένων τους ομάδων.

Και φυσικά, όλοι οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports, χάρηκαν ιδιαίτερα που μπόρεσαν να προσφέρουν μία ξεχωριστή μέρα στους νεαρούς φίλους, αλλά και για το ότι έγιναν αποδέκτες του γνήσιου ενθουσιασμού των μικρών φιλάθλων για το ποδόσφαιρο.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Forthnet και συγκεκριμένα στον πυλώνα προσφοράς σε κοινωνικούς φορείς φροντίδας και προστασίας παιδιών. Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν να ομορφύνει τις γιορτινές ημέρες, προσφέροντας ένα δώρο αθλητικής εμπειρίας, σε μικρούς αλλά και νεαρούς φίλους που ζουν υπό την φροντίδα οργανισμών προστασίας και στήριξης παιδιών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα