O Φάνης Γκέκας στην «Αθλητική Κυριακή»

Gazzetta team
O Φάνης Γκέκας στην «Αθλητική Κυριακή»

bet365

Στην «Αθλητική Κυριακή» στην ΕΡΤ την Κυριακή στις 22.00, ο Φάνης Γκέκας μιλά για όλους και όλα!

Ένας από τους σπουδαιότερους πρεσβευτές μας στα ευρωπαϊκά γήπεδα τα τελευταία χρόνια, επιλέγει την ιστορικότερη αθλητική εκπομπή για να μιλήσει για όλα: το Ελληνικό Πρωτάθλημα, την Εθνική Ομάδα και το Μουντιάλ της Βραζιλίας, τη... συλλεκτική καριέρα του, την επόμενη ομάδα για τον ίδιο και φυσικά την ανάδειξή του σε κορυφαίο Έλληνα που αγωνίστηκε ποτέ στην Μπουντεσλίγκα.

Ακόμα, στην «Αθλητική Κυριακή», εικόνα, ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις με τα γήπεδα της Super League, αφιέρωμα στον πρωταθλητή χειμώνα Ολυμπιακό, τα καλύτερα γκολ του πρώτου γύρου και οι δηλώσεις που έκαναν τη διαφορά φέτος!

Επίσης, μη χάσετε γκολ από τα μεγάλα ντέρμπι σε Β΄ και Γ΄ κατηγορία, «μαγικές» στιγμές από τα σπουδαιότερα παιχνίδια σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά και τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη να τραγουδούν για εσάς τα κάλαντα!

Πανδαισία θεάματος σε ακόμα μία «Αθλητική Κυριακή», για όσους θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα, αντικειμενικά, αχρωμάτιστα, με χιούμορ, ταχύτητα και απόψεις από τους πραγματικούς γνώστες και πρωταγωνιστές του αθλητισμού: τους ίδιους τους αθλητές.

Παρουσίαση: Βασίλης Μπακόπουλος, Πέτρος Μαυρογιαννίδης, Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα