«Αποστολή της NOVA η ψυχαγωγία των συνδρομητών»

«Αποστολή της NOVA η ψυχαγωγία των συνδρομητών»

Θέση πήρε η NOVA για όσα κατήγγειλε η ΑΕΚ σχετικά με τη μετάδοση του αγώνα με τον Πανιώνιο, τονίζοντας πολιτική της είναι να δείχνει την ίδια αντικειμενικότητα και αμεροληψία απέναντι σε όλες τις ομάδες.

«Αποστολή της NOVA η ψυχαγωγία των συνδρομητών»

Σε σχέση με σημερινές ανακοινώσεις και δημοσιεύματα για την μετάδοση του αγώνα Πανιώνιος- ΑΕΚ, τα κανάλια Novasports απαντούν για ακόμα μια φορά, πως αποστολή τους είναι η ψυχαγωγία των συνδρομητών τους, μέσα από την προβολή της αγωνιστικής δράσης και μεταδόσεις πάντα με την ίδια αντικειμενικότητα και αμεροληψία απέναντι σε όλες τις ομάδες.

Τα κανάλια Novasports εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τον Κώδικα Δεοντολογίας Μεταδόσεων Αγώνων, που ενσωματώνει τις διεθνείς πρακτικές και τις οδηγίες τηλεοπτικής κάλυψης που εφαρμόζουν η FIFA, η UEFA και οι μεγαλύτεροι τηλεοπτικοί μεταδότες ποδοσφαίρου.

Όπως έχουν πολλές φορές διευκρινίσει, είναι πάγια πολιτική των καναλιών Novasports να μην μεταδίδουν έκτροπα και σκηνές βίας για να μην προωθούν τα αρνητικά φαινόμενα που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ σύμφωνα με την ίδια πολιτική η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών δεν "υποκαθιστά" τους διαιτητές, σχολιάζοντας τις αποφάσεις τους.

 

Best of internet