«Αποστολή της NOVA η ψυχαγωγία των συνδρομητών»

«Αποστολή της NOVA η ψυχαγωγία των συνδρομητών»

Gazzetta team
«Αποστολή της NOVA η ψυχαγωγία των συνδρομητών»

bet365

Θέση πήρε η NOVA για όσα κατήγγειλε η ΑΕΚ σχετικά με τη μετάδοση του αγώνα με τον Πανιώνιο, τονίζοντας πολιτική της είναι να δείχνει την ίδια αντικειμενικότητα και αμεροληψία απέναντι σε όλες τις ομάδες.

Σε σχέση με σημερινές ανακοινώσεις και δημοσιεύματα για την μετάδοση του αγώνα Πανιώνιος- ΑΕΚ, τα κανάλια Novasports απαντούν για ακόμα μια φορά, πως αποστολή τους είναι η ψυχαγωγία των συνδρομητών τους, μέσα από την προβολή της αγωνιστικής δράσης και μεταδόσεις πάντα με την ίδια αντικειμενικότητα και αμεροληψία απέναντι σε όλες τις ομάδες.

Τα κανάλια Novasports εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τον Κώδικα Δεοντολογίας Μεταδόσεων Αγώνων, που ενσωματώνει τις διεθνείς πρακτικές και τις οδηγίες τηλεοπτικής κάλυψης που εφαρμόζουν η FIFA, η UEFA και οι μεγαλύτεροι τηλεοπτικοί μεταδότες ποδοσφαίρου.

Όπως έχουν πολλές φορές διευκρινίσει, είναι πάγια πολιτική των καναλιών Novasports να μην μεταδίδουν έκτροπα και σκηνές βίας για να μην προωθούν τα αρνητικά φαινόμενα που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ σύμφωνα με την ίδια πολιτική η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών δεν "υποκαθιστά" τους διαιτητές, σχολιάζοντας τις αποφάσεις τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα