Στο ρυθμό των ντέρμπι ο OTE TV

Gazzetta team
Στο ρυθμό των ντέρμπι ο OTE TV

bet365

Πανδαισία ποδοσφαιρικού θεάματος περιμένει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV αυτό το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, με 4 σπουδαία ντέρμπι από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, Σάλκε- Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους-Μίλαν.

Σε απευθείας σύνδεση με το στάδιο ‘Σαντιάγο Μπερναμπέου’ και τον απεσταλμένο του OTE TV στην Μαδρίτη, Τάσο Κολλίντζα, η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα θα προβληθεί αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρινεία 19.15 στο OTE SPORT 2HD. Λίγο αργότερα, στις 19.30 στο OTE SPORT 1HD αρχίζει ζωντανά από το ‘Σίτι οφ Μάντσεστερ Στέιντιουμ’ και τον απεσταλμένο του OTE TV στην Αγγλία Δημήτρη Τσακίρη, η μετάδοση του ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ για την 13η αγωνιστική της Barclays Premier League, ενώ την ίδια ώρα στο OTE SPORT 3HD διεξάγεται ένα από τα κορυφαία ντέρμπι της Bundesliga, Σάλκε-Μπάγερν Μονάχου για την 13η αγωνιστική της διοργάνωσης, 3 μέρες πριν από το ματς των Βαυαρών με τον Ολυμπιακό. Ο ΟΤΕ TV θα καλύψει τον αγώνα με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις-έκπληξη από τον απεσταλμένο του στην Γερμανία Άλκη Τσαβδαρά. Στις 21.45 η δράση μεταφέρεται στο Καμπιονάτο και το Τορίνο, όπου ο Αντρέα Παλομπαρίνι αναλαμβάνει να μεταφέρει το κλίμα ενός ακόμα δυνατού ντέρμπι για την 13η αγωνιστική της Serie A. Γιουβέντους και Μίλαν, οι δύο ομάδες με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ιταλία (31 & 18 αντίστοιχα), ρίχνονται στη μάχη αποκλειστικά στο OTE SPORT 1HD.

Στην εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι», το Σάββατο 21 Νοεμβρίου από τις 17.00 στο OTE SPORT 2HD, οι Στέφανος Αβραμίδης και Βασίλης Σαμπράκος αναλαμβάνουν να μεταφέρουν όλα τα νέα των ομάδων πριν τα σφυρίγματα των διαιτητών στα τέσσερα ευρωπαϊκά γήπεδα, ενώ θα φιλοξενήσουν συνεντεύξεις του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Νέιμαρ, του τερματοφύλακα της Μπάγερν Νόιερ, αλλά και αφιέρωμα στον Γιούργκεν Κλοπ. Στις 21.15 στο OTE SPORT 3HD, η συνέχεια της εκπομπής θα ξετυλίξει όλο το φιλμ του “El Clasico” με όλο τον απόηχο του μεγάλου αγώνα αλλά και live σύνδεση με το Τορίνο και τον Αντρεα Παλομπαρίνι για το ιταλικό ντέρμπι, Γιουβέντους-Μίλαν.

 

Τελευταία Νέα