Τι ετοιμάζει η NOVA για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Gazzetta team
Τι ετοιμάζει η NOVA για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

bet365

Το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού δεσπόζει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Διαβάστε τι ετοιμάζoυν τα κανάλια της Novasports για τη μετάδοση του!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου ως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου, σε 24 ώρες θα παρακολουθήσουν εικόνες, γεμάτες συναίσθημα, παρελθόν, μνήμες και γνώση. Ολόκληρο το 24ωρο αφιέρωμα στο ντέρμπι θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Στις 09:00 του Σαββάτου θα ξεκινήσει το μεγαλύτερο Pre Game Show που έγινε ποτέ, ενώ στις 19:30 θα μεταδοθεί στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με 18 κάμερες, μεταξύ των οποίων η sky κάμερα και η ultra high speed, που θα καταγράψουν σε ένα ακόμη ντέρμπι μοναδικά πλάνα. Στην περιγραφή θα είναι οι Ισίδωρος Πρίντεζης και Γρηγόρης Παπαβασιλείου και στο ρεπορτάζ οι Νίκος Τζουάννης, Νίκος Γαβαλάς, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Από τις 18:00 θα προβληθεί στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Άγγελο Στυλιάδη και Αντώνη Καρπετόπουλο με τον σχολιασμό και το ρεπορτάζ από τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν, αλλά και τα τελευταία νέα για το ντέρμπι. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, στις 21:30, θα συνεχιστεί η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα». Το μεγάλο ντέρμπι θα αναλύσει πριν την έναρξη, αλλά και μετά το τέλος του, ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος.

Δείτε live όλους τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής το τριήμερο 21-23/11

Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός κλέβει την παράσταση, όμως οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το τριήμερο Σάββατο 21 Νοεμβρίου – Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, και τους αγώνες ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός, Πανθρακικός - ΑΕΚ, καθώς και όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις για την 11η αγωνιστική της Super League

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στις 15:00 ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι που θα προβληθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Γιώργου Μαρκόπουλου και Αποστόλη Λάμπου. Στις 17:15 θα ακολουθήσει στο Novasports 3 η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ Καλλονής, σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Βαγγέλη Πήχα και Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Το δεύτερο μέρος της 11ης αγωνιστικής ξεκινάει την Κυριακή 22 Νοεμβρίου με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός. Συγκεκριμένα στις 15:00 ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα υποδεχθεί τους Αγρινιώτες σε μια αναμέτρηση που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Βαγγέλη Πήχα. Στις 17:15 θα ακολουθήσουν δύο αναμετρήσεις. Ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί το Λεβαδειακό, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ των Διονύση Στρούμπου και Γιώργου Αργυρόγλου. Η Skoda Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιος με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Παναγιώτη Στεφάνου και Γιώργου Βασιλείου. Στις 19:30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα μεταδώσουν τον αγώνα Πανθρακικός – ΑΕΚ σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Μανώλη Βογιατζάκη. Τέλος, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν τον αγώνα Βέροια - Ηρακλής σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Παναγιώτη Στεφάνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα