Χωρίς τηλεοπτική... στέγη το Τουρκία - Ελλάδα

Δημήτρης Τομαράς
Χωρίς τηλεοπτική... στέγη το Τουρκία - Ελλάδα

bet365

Οι απαιτήσεις των Τούρκων για τα δικαιώματα του ματς με την Ελλάδα κρίθηκαν υπερβολικές από την ΕΡΤ και έτσι ούτε αυτό το ματς θα καλυφθεί τηλεοπτικά.

Όπως σας είχαμε τονίσει από χθες η ΕΡΤ έκανε τις προσπάθειές της για να πάρει το φιλικό ματς της Εθνικής μας στην Τουρκία.

Τελικώς αυτό δεν κατέστη εφικτό λόγω των οικονομικών αξιώσεων των Τούρκων. Από μεριάς των ανθρώπων της κρατικής τηλεόρασης θεωρήθηκαν υπερβολικά τα ποσά που ζητούσαν και έτσι το deal δεν προχώρησε ποτέ. Εξάλλου παρά τα όσα γράφτηκαν η ΕΡΤ δεν είχε διασφαλίσει ποτέ τα δικαιώματα του ματς, το οποίο και δεν τοποθετήθηκε και ποτέ στο επίσημό της πρόγραμμα.

Θα φέρει γούρι η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο γήπεδο; Σε απόδοση 5.50 στη Vistabet, η νίκη της Ελλάδας κόντρα στους φορμαρισμένος Τούρκους.

Άγνωστο παραμένει το εάν θα υπάρξει και τώρα Live streaming από το site της ΕΠΟ, αν και δεν φαντάζει τόσο πιθανό ενώ εντός της ημέρας διέρρευσε και πληροφορία για ακόμα μία αποτυχημένη προσπάθεια ελληνικού καναλιού να πάρει το ματς... Σημειώνεται πως το ματς θα παρακολουθήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα