Bραβεύτηκε το Gazzetta.gr από τον ΠΣΑΤ!

Bραβεύτηκε το Gazzetta.gr από τον ΠΣΑΤ!

Gazzetta team
Bραβεύτηκε το Gazzetta.gr από τον ΠΣΑΤ!

bet365

Το Gazzetta.gr είχε την τιμητική του και στα βραβεία του ΠΣΑΤ, με τον Βασίλη Μοιρώτσο να παίρνει το έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς» για την συγκινητική συνέντευξη με τον Ούμπιντες!
Μια σπουδαία διάκριση για το Gazzetta.gr είχαν τα φετινά βραβεία του ΠΣΑΤ, καθώς ο συντάκτης της ιστοσελίδας μας, Βασίλης Μοιρώτσος πήρε το έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς» για την συγκινητική συνέντευξη με τον Χαβιέ Ούμπιντες!
Ο άσος του Ατρομήτου Περιστερίου δύο μήνες μετά τον θάνατο της αδερφής του άνοιξε την καρδιά του στο Gazzetta.gr και τον Βασίλη Μοιρώτσο, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση που προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ελλάδα! Τα όσα είπε ο Αργεντίνος «μάγος» έκανε τους πάντες να... σπάσουν!
Λογική και η απόφαση του ΠΣΑΤ να βραβεύσει αυτή την... κατάθεση ψυχής με το έπαθλο που έχει το όνομα του αείμνηστου δημοσιογράφου Νικήτα Γαβαλά! Ο συνάδελφος παρέλαβε το βραβείο μαζί με την τρίχρονη κόρη του Μελίνα...
Αναλυτικά τα βραβεία -όπως προέκυψαν από την αρμόδια επιτροπή του ΠΣΑΤ- και απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση της Τρίτης στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων:
Έντυπος Τύπος - Ιστοσελίδες
Βασίλης Μοιρώτσος (Έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς»): Συνέντευξη του ποδοσφαιριστή Ούμπιντες για την πρόωρα χαμένη αδερφή του, Ιστοσελίδα «Gazzetta.gr»
Νίκη Μπάκουλη (Έπαθλο ΕΣΗΕΑ): Θέμα «Cork City FC: Οι οπαδοί που έγιναν επιτυχημένοι ιδιοκτήτες», Ιστοσελίδα «Sport24.gr»
Έπαινος: Παναγιώτης Συρόπουλος: Συνέντευξη του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθωρίου, Εφημερίδα «Goal News»
Τηλεόραση
Γιάννης Καράγιωργας: Συνέντευξη από τον αθλητή καταδύσεων Γκρέγκ Λουγκάνις, Τηλεοπτικό κανάλι «euronews»
Δημήτρης Μαλισιώβας (Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης»): Συνέντευξη του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κυριάκου Παπαδόπουλου, Εκπομπή «Αθλητική Κυριακή», Τηλεοπτικός Σταθμός «ΝΕΡΙΤ»
Γιάννης Θειακός (Έπαθλο «Χρήστος Ράπτης»): Ρεπορτάζ με θέμα «Εθνική ομάδα Αστέγων», Εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», Τηλεοπτικός Σταθμός «Mega Channel»
Ειδικός Έπαινος: Στον Βασίλη Σκουντή και την ομάδα συνεργατών του Ντοκιμαντέρ «Τα καλύτερα μας χρόνια» για τη διαδρομή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ από το 1936 και 2015, Τηλεοπτικός Σταθμός «OTE T.V.»
Ειδικός Έπαινος: Στον Βασίλη Μάστορα και την ομάδας συνεργατών του Ντοκιμαντέρ «Ήρωες της αλάνας», για την ποδοσφαιρική ομάδα του Πιερικού Κατερίνης, Τηλεοπτικό κανάλι «ΕΡΤ3»
Ραδιόφωνο
Μάκης Διόγος – Γιάννης Κυφωνίδης (Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Χρήστος Σβολόπουλος»): Συνέντευξη Περικλή Ιακωβάκη, Ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΠΟΡ FM 94,6»
Φωτογραφία: Μάρκος Χουζούρης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα