Στάση εργασίας και χωρίς δελτίο στο MEGA

Gazzetta team
Στάση εργασίας και χωρίς δελτίο στο MEGA

bet365

Kαζάνι που βράζει το MEGA με τους δημοσιογράφους να παίρνουν απόφαση για στάση εργασίας, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα βγει δελτίο ειδήσεων στις 20.00

Οι δημοσιογράφοι του σταθμού αποφάσισαν να κάνουν στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του σταθμού να προχωρήσει σε μειώσεις μισθών από 10 ως 20%. Θα είναι 10% σε όσους οι μηνιαίες μικτές αποδοχές τους δεν ξεπερνούν τα 1300 ευρώ, 15% σε αυτούς που οι μηνιαίες μικτές αποδοχές τους είναι 1300 έως 3000 ευρώ, ενώ οι πάνω από αυτό το ποσό θα υποστούν μείωση 20%.

Με δεδομένο ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο σταθμό της Μεσογείων έχουν υποστεί από το 2009 κι άλλες 2-3 μειώσεις και επειδή αυτά τα μέτρα δεν είναι για ορισμένο χρονικό διάστημα, αλλά μόνιμα, αναμένονται έντονες αντιδράσεις. Για τις μειώσεις αυτές μάλιστα ενημερώθηκαν σήμερα και επίσημα από το Διευθυντή Ειδήσεων Μανώλη Καψή και στη γενική συνέλευση που ακολούθησε λήφθηκε η απόφαση.

Στο τραπέζι έπεσαν δύο προτάσεις, η μία - που μειοψήφισε - ήταν πρώτα να έχουν συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του σταθμού το πρωϊ της Τρίτης και μετά να πάρουν αποφάσεις και η δεύτερη - που κέρδισε - ήταν να προχωρήσουν άμεσα σε στάση εργασίας! Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βγει το δελτίο στις 20.00!

 

Τελευταία Νέα