Νέα αθλητική εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Gazzetta team
Νέα αθλητική εκπομπή στον ΣΚΑΪ

bet365

Από την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 22.00 ο ΣΚΑΪ θα έχει μία νέα αθλητική εκπομπή στο πρόγραμμά του. Στα κανάλια του ΟΤΕ τα φιλικά του μπασκετικού Ολυμπιακού. Τι αλλαγές ανακοίνωσε στο πρόγραμμά του ο OTE TV.
Η νέα εκπομπή θα έχει τίτλο «Kick - Off». Από την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 22.00 έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η νέα αυτή αθλητική εκπομπή. Το κυριακάτικο αθλητικό σόου του ΣΚΑΪ θα παρουσιάζουν ο Αντώνης Πανούτσος και ο Κώστας Βαϊμάκης, οι οποίοι -όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του σταθού - θα έχουν άποψη για όλα: την μαγειρική, τη μόδα, την πολιτική, τα οικονομικά και τις νέες τάσεις στα μαλλιά.
Και βέβαια έχουν άποψη για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τον αθλητισμό και δεν διστάζουν να την εκφράσουν, είτε αυτή αρέσει είτε ενοχλεί. Το «Kick - Off», όπως τονίζεται σχετικά, θα έχει χιούμορ. Και μερικές φορές ένταση, αντιπαράθεση και διαφωνίες. Θα έχει και όλα τα γκολ και τις φάσεις της αγωνιστικής, ρεπορτάζ από ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός γηπέδων, ανάλυση, ζωντανές συνδέσεις με τα σημεία όπου υπάρχει δράση και, φυσικά, παρασκήνιο. Και βέβαια μία ομάδα από σχολιαστές και ρεπόρτερ.
Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του OTE TV και ο μπασκετικός Ολυμπιακός
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν, ο μπασκετικός Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ του Ζαντάρ στην Κροατία και οι μεταδόσεις των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στα κανάλια OTE SPORT. Την Πέμπτη 24/09, την Παρασκευή 25/09 και την Κυριακή 27/09 οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Zadar Dogus Basketball Tournament, τα οποία και θα είναι τα τελευταία παιχνίδια πριν την έναρξη της σεζόν καθώς δε θα δοθούν άλλα παιχνίδια σε ελληνικό έδαφος.
Επίσης τα προγράμματα OTE SPORT περιέχουν τις ακόλουθες προσθήκες / αλλαγές:
- 24/09 23:05 live OS2HD, αλλαγή ώρας έναρξης στην αναμέτρηση της LaLiga, Betis-Deportivo (από 23:00).
- 24/09 21:30 live OS8HD, προσθήκη φιλικού αγώνα μπάσκετ για το διεθνές τουρνουά Zadar Dogus Basketball Tournament, Ζαντάρ-Ολυμπιακός (*).
- 25/09 03:00 live OS4HD, προσθήκη 1ου τελικού περιφέρειας για το WNBA, Minnesota Lynx-Phoenix Mercury.
- 25/09 20:30 live OS8HD, προσθήκη φιλικού αγώνα μπάσκετ για το διεθνές τουρνουά Zadar Dogus Basketball Tournament, Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου (*).
- 26/09 23:05 live OS7HD, αλλαγή ώρας έναρξης στην αναμέτρηση της LaLiga, Eibar-Celta (από 23:00).
- 27/09 22:00 live OS4HD, προσθήκη 2ου τελικού περιφέρειας για το WNBA, Phoenix Mercury-Minnesota Lynx.
 

Τελευταία Νέα