Ξεπέρασε τους 400.000 συνδρομητές η υπηρεσία ΟΤΕ ΤV

Gazzetta team
Ξεπέρασε τους 400.000 συνδρομητές η υπηρεσία ΟΤΕ ΤV
Η υπηρεσία ΟΤΕ TV ξεπέρασε τις 400.000 συνδρομές. Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού, για άλλη μία χρονιά συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξη της υπηρεσίας, ξεπερνώντας τους 400.000 συνδρομητές.


«Με μεγάλη χαρά βλέπουμε ότι οι Ελληνες τηλεθεατές αγκαλιάζουν την τηλεοπτική πρόταση του ΟΤΕ», σχολίασε ο γενικός διευθυντής Λειτουργιών του ομίλου ΟΤΕ, Ζαχαρίας Πιπερίδης. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η εταιρεία κάθε μέρα καλωσορίζει νέους συνδρομητές στην υπηρεσία, ενώ σημείωσε ότι «κάθε χρόνο, τα τελευταία τρία έτη, προσελκύουμε πάνω από 100.000 νέους συνδρομητές OTE TV».

Δικαιώματα μετάδοσης αγώνων

Σημειώνεται ότι ο ΟΤΕ επένδυσε σημαντικά τους τελευταίους μηνες στη συγκεκριμένη υπηρεσία, κυρίως προς την κατεύθυνση της απόκτησης αθλητικού περιεχομένου (και όχι μόνον). Συγκεκριμένα απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων διοργανώσεων όπως το UEFA Champions League και το UEFA Europa League σε ένα τίμημα που εκτιμάται ότι ξεπέρασε τα 100 εκατ. ευρώ. Επίσης στα σχέδια του OTE TV μέσα στο επόμενο διάστημα είναι η διάθεση νέων καναλιών, μεταξύ των οποίων και κανάλι με ντοκιμαντέρ.

80 ψηφιακά κανάλια

Σήμερα η υπηρεσία απαρτίζεται από 80 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 27 μεταδίδονται με υψηλή ευκρίνεια (high definition). Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει πάνω από 60 ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες, 2.000 ταινίες και 100 ξένες σειρές τον χρόνο, πέντε παιδικά κανάλια και δέκα κανάλια με ντοκιμαντέρ.

Πηγή: kathimerini.gr