Δεκαπενταύγουστος με Gazzetta Weekend Journal!

Gazzetta team
Δεκαπενταύγουστος με Gazzetta Weekend Journal!

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal είναι εδώ, έτοιμο να σας κρατήσει συντροφιά τις καυτές μέρες του Αυγούστου και να σας... δροσίσει με την πλούσια θεματολογία του!

Ανήμερα της Παναγίας το Gazzetta Weekend Journal δεν έχει αργία! Όπως κάθε Σάββατο, αποτελεί την καλύτερη συντροφιά για σπίτι, παραλία, γραφείο (για τους λίγους που θα βρεθούν εκεί) και φυσικά είναι ό,τι πρέπει για το χαλάρωμα των διακοπών!

Το 11ο τεύχος σας ταξιδεύει από το «Γαλατικό Χωριό» του ελληνικού ποδοσφαίρου στο Μπουένος Άιρες και την αναγέννηση της Ρίβερ Πλέιτ, η οποία από τον υποβιβασμό έφτασε στην κατάκτηση του Copa Libertadores!

Mπαίνει στο... μυαλό του Κώστα Κουφού και γυρίζει πίσω στα χρόνια της παιδικής αθωότητας, όπου η ανεμελιά γυρνούσε στην τροχιά της μπάλας και ενίοτε συνδυαζόταν με σκανταλιές! Θυμάται τους καλύτερους αριστερόχειρες στον πλανήτη, τους διάσημους καραφλούς του ποδοσφαίρου και σας προτείνει 10 αμερικάνικες σειρές για... κάψιμο!

Φυσικά, δεν λείπουν οι βόλτες από τις παραλίες για τα αγαπημένα μπικίνι, αλλά και αρκετά ακόμα θέματα: Τηλεοπτικά κανάλια που δεν θα ξεχάσουμε, NBA με Κλίπερς, Formula 1. Εκλεκτή καλεσμένη η Δήμητρα Ματσούκα!

Και φυσικά, όπως σε κάθε τεύχος ο θρυλικός «Τερματοφύλακας-Γιατρός» σε νέες περιπέτειες. Μην χάνετε χρόνο. Το Gazzetta Weekend Journal σας περιμένει!

Κάντε click στο πρωτοσέλιδο και μεταφερθείτε στο περιοδικό!

 

Τελευταία Νέα