Της Παναγίας με... μπάλα (+media transfers)

Νίκος Μποζιονέλος
Της Παναγίας με... μπάλα (+media transfers)

bet365

Γέμισε σχεδόν το πρόγραμμα των μεταδόσεων, 4ήμερο με ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και MotoGP. Ποιες οι τελευταίες μιντιακές μετακινήσεις, η κορυφαία ατάκα από Ζωή, Βαρεμένο και τι σχέση έχει το "House of Cards" με τον Λαφαζάνη...
Το πρόγραμμα σταδιακά γεμίζει, μόνο η δική μας Super League, η Primera και το Campionato λείπουν, εξ ου και το διήμερο της Παναγίας προσφέρεται για... τηλεοπτική απόλαυση.
Για τα αποψινά τα γράψαμε αναλυτικά από χθες: έχει απόψε Μπάγερν - Αμβούργο, Αστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα. Σπαρτάκ Μόσχας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μονακό - Λιλ.
To Σάββατο... όρεξη να έχεις, από Σαουθάμπτον - Εβερτον (OTE Sport 1) στις 14:15 ως και New York Red Bulls - Τορόντο στις 02:00 από το Eurosport 2.
Στις 16:30, κλασική ώρα Bundesliga τα Σάββατα με Λεβερκούζεν - Χόφενχαϊμ (OTE Sport 2), Βέρντερ Βρέμης - Σάλκε (OTE Sport 3, ματσάρα!), Μάιντς - Ινγκολσταντ (OTE Sport 4) και Αουγκσμπουργκ - Χέρτα (OTE Sport 6).
Στις 17:00 παίρνει σειρά η Premier με τη μετάδοση του Τότεναμ - Στόουκ (OTE Sport 1), στις 18:00 έχει Σεντ Ετιέν - Μπορντό (Novasports 1) και στις 19:30 Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ (OTE Sport 3).
Στις 20:00 μεταδίδεται το φιλικό Φιορεντίνα - Ηρακλής (Novasports 1) και στις 20:45 η ολλανδική Eredivisie επιστρέφει με το Αγιαξ - Βίλεμ (Novasports 4). Στις 21:00 μεταδίδεται το Γκινγκάμπ - Λυών (Novasports 3) και στις 22:45 το Πόρτο - Γκιμαράες (Novasports 1).
Πλούσια τα... ελέη και την Κυριακή, ξανά από νωρίς και ως αργά. Σέντρα στις 13:30 με το PSV Αϊντχόφεν - Γκρόνινγκεν (Novasports 2) και συνέχεια, των καλύτερων μεταδόσεων, με Κρίσταλ Πάλας - Αρσεναλ στις 15:30 (OTE Sport 1). Στις 16:30 μεταδίδεται το Βόφσμπουργκ - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (OTE Sport 3) και στις 18:00 έρχεται το ντέρμπι του διημέρου, Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη, στην 20ή του σερί σεζόν που περιγράφει αγώνες από το Νησί!
Η Κυριακή κλείνει με πέντε ματς: στις 18:30 Στουτγκάρδη - Κολωνία από το OTE Sport 3, στις 22:00 Ιντερ - ΑΕΚ από το OTE Sport 2, στις 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Αζαξιό από το Novasports 3 και μεταμεσονύκτια δύο ακόμη ματς από την αμερικάνικη Major League Soccer στο Eurosport. Σιάτλ Σάουντερς - Ορλάντο στις 00:00 και Φιλαδέλφεια Γιούνιον - Σικάγο Φάιρ.
Καρέ μεταδόσεων τη Δευτέρα, για να κλείσουμε. Νυρεμβέργη - Μόναχο 1860 στις 21:15 (OTE Sport 3), Πάκος Φερέιρα - Ακαδέμικα στις 22:00 (Novasports 1), Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ επίσης στις 22:00 (OTE Sport 1) και Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο στις 23:00 (OTE Sport 2), στη ρεβάνς του αποψινού (23:00) πρώτου τελικού του ισπανικού Supercoppa.
Στο μπάσκετ, η ΕΡΤ καλύπτει από σήμερα και τα φιλικά τουρνουά της Εθνικής στην Τουρκία, την Ξάνθη και την Αθήνα.
Στο τένις, την Κυριακή στις 22:00, στο ΟΤΕ Sport 6, ο ΟΤΕ TV θα μεταδώσει ζωντανά τον μεγάλο τελικό του ATP World Tour Masters 1000 Rogers Cup στο Μόντρεαλ του Καναδά. Μια ημέρα νωρίτερα μεταδίδονται οι ημιτελικοί (22:00 και 00:30). Στο MotoGP, o 11ος αγώνας λαμβάνει χώρα στην Τσεχία και το OTE Sport 5 καλύπτει ζωντανά τις προσπάθειες των αναβατών για την κατάκτηση της καρό σημαίας.
Για τον Δεκαπενταύγουστο στις εφημερίδες, σήμερα κυκλοφόρησαν όλες οι εκδόσεις της Παρασκευής, αύριο Σάββατο θα κρεμαστούν στα περίπτερα οι κυριακάτικες και την Κυριακή 16 Αυγούστου δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα. Ξανά τη Δευτέρα στα περίπτερα κι από Τρίτη... (προ)εκλογικός πυρετός!
Media transfers
* H Πηνελόπη Γαβρά ανέλαβε τη θέση της διευθύντριας του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ως τώρα έκανε με τον Γιάννη Πολίτη εκπομπή στο Action 24.
* Η Κατερίνα Γκαγκάκη, ως προ μερικών εβδομάδων επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του ομίλου ΑΝΤ1, ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις στη ΜΚΟ Αποστολή της Αρχιεπισκοπής.
* Ο Δημήτρης Σταρόβας αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Τα Καρντάσιανς" και συζητά με άλλα κανάλια για ένα talk show.
ΥΓ1. Σχόλιο για την ολονυχτία στη Βουλή; Ο διάλογος Ζωής Κωνσταντοπούλου - Γιώργου Βαρεμένου τα είπε όλα...
Βαρεμένος: Το να μονοπωλείτε το μικρόφωνο συνιστά δημοκρατική διαδικασία;
Ζωή: Υιοθετείτε τα επιχειρήματα των τηλεοπτικών σταθμών Σκαϊ, Mega και Ant1.
Βαρεμένος: Μιλάς κι εσύ που έχεις μετατρέψει το κανάλι της Βουλής σε δικό σου κανάλι;
Respect στον Γιώργαρο...
ΥΓ2. Το βρήκα, έκλαψα, το πόσταρα. Πότε βγαίνει ο 4ος κύκλος, είπαμε;

House of Cards α λα ελληνικά (κλαίω με λυγμούς)

Posted by Νίκος Μποζιονέλος on Thursday, 13 August 2015
 

Τελευταία Νέα