Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ για τον Γιάννη Ξενάκη...

Νίκος Μποζιονέλος
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ για τον Γιάννη Ξενάκη...

bet365

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ανακοινώνει με θλίψη και οδύνη την ξαφνική απώλεια του συναδέλφου Γιάννη Ξενάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία μόλις 52 ετών.
Ο Γιάννης Ξενάκης, ήταν ο παλαιότερος εν ενεργεία ρεπόρτερ της ΑΕΚ, διακρινόταν για το ήθος του και την πληρότητα της δουλειάς του. Εργάστηκε επί δεκαετίες στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», μέχρι και την τελευταία μέρα έκδοσής της, ενώ μέχρι σήμερα εργαζόταν στην εφημερίδα «LIVE SPORT» στην οποία ήταν και αρχισυντάκτης και στην ιστοσελίδα «iDreamTEAM.gr». Ο εξαίρετος συνάδελφος εργάστηκε ακόμη στις εφημερίδες «ΦΙΛΑΘΛΟΣ», «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» και στην ιστοσελίδα «Contra.gr».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συγκλονισμένο από την απώλεια του φίλου και σπουδαίου συναδέλφου συλλυπείται θερμά την οικογένεια του.
Αιωνία του η μνήμη.
*Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψάλλει την Τρίτη 18 Αυγούστου 2015, στις 11.00 π.μ. από τον Άγιο Νικόλαο Μαρκοπούλου Αττικής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα