Οι μεταδόσεις από τα play offs του Europa

Νίκος Μποζιονέλος
Οι μεταδόσεις από τα play offs του Europa

bet365

Διαβάστε από το Media Café του gazzetta.gr από ποια κανάλια θα μεταδοθούν τα ματς ΠΑΟΚ - Μπρόντμπι και Ατρόμητος - Φενερμπαχτσέ στις 20/8 καθώς και το Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα στις 27 τρέχοντος.
Εκλεισαν κατά... 50% οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες αναφορικά με τα play offs του Europa League, τα οποία δεν υπάγονται στο καθεστώς της κεντρικής διαχείρισης και είναι προς διαπραγμάτευση.
Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει τον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Γκαμπάλα στις 27 Αυγούστου και θα μεταδοθεί από το OTE Sport 7. Και η Nova εξασφάλισε, προ ολίγου, τη μετάδοση των αγώνων ΠΑΟΚ - Μπρόντμπι και Ατρόμητος - Φενερμπαχτσέ, αμφότερα διεξάγονται την άλλη Πέμπτη, 20 Αυγούστου. Το ματς της Τούμπας ξεκινά στις 20:00 με μετάδοση από το Novasports 2 και αυτό του Περιστερίου στις 20:30 με μετάδοση από το Novasports 1.
Απομένουν βέβαια οι δύο ρεβάνς καθώς και το ματς του ΠΑΟ στο Αζερμπαϊτζάν: προς ώρας όλα είναι "ορφανά" τηλεοπτικώς.
Συνάμα, τα play offs του Champions League που υπάγονται στην κεντρική διαχείριση, θα μεταδοθούν όλα από τον OTE TV (η συμφωνία που έχει κάνει η ΕΡΤ με τη διοργάνωση αφορά από τα ματς των ομίλων και μετά). Εκκίνηση στις 18 Αυγούστου με το Αστάνα - ΑΠΟΕΛ στις 19:00 από το OTE Sport 1, οι υπόλοιπες αναμετρήσεις έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 21:45 και πρόκειται για τα ματς: Λάτσιο- Λεβερκούζεν (OTE Sport 2), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κλαμπ Μπριζ (OTE Sport 3), Σπόρτινγκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (OTE Sport 4) και ΜΠΑΤΕ - Παρτιζάν (OTE Sport 7).
Την Τετάρτη 19 Αυγούστου θα μεταδοθούν στις 21:45 τα ματς Βαλένθια - Μονακό (21:45, OTE Sport 2), Ραπίντ Βιέννης - Σαχτάρ (OTE Sport 3), Βασιλεία - Μακάμπι Τελ Αβιβ (OTE Sport 4), Σέλτικ - Μάλμε (OTE Sport 5) και Σκεντερμπρέου -Ντιναμό Ζάγκρεμπ (OTE Sport 7).
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα