Η ζωή του Μέσι και του Κρόιφ σε ταινίες

Η ζωή του Μέσι και του Κρόιφ σε ταινίες

bet365

Δύο εξαιρετικές αθλητικές ταινίες για τα αστέρια του ποδοσφαίρου από τα κανάλια Novasports
Οι συνδρομητές της Nova, θα έχουν την ευκαιρία την να παρακολουθήσουν δύο εξαιρετικές ταινίες και να γνωρίσουν άγνωστες πτυχές της ζωής δύο μεγάλων μορφών του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. «Η ζωή του Λιονέλ Μέσι» και «Γιόχαν Κρόιφ – 40 χρόνια στην Καταλονία» είναι σίγουρο ότι θα καθηλώσουν όχι μόνο τους φίλους της Μπαρτσελόνα, αλλά όλους τους ποδοσφαιρόφιλους!
Aπόψε το βράδυ (Δευτέρα 20 Ιουλίου) στις 22:30, θα προβληθεί μέσα από τις συχνότητες των Novasports 1 και Novasports 1 HD, «η ζωή του Λιονέλ Μέσι», του Άλεξ Ντε Λα Ιγκλέσια. Η ταινία ξεδιπλώνει την πορεία του μεγάλου αστέρα του ποδοσφαίρου, από τα παιδικά του χρόνια στο Ροσάριο της Αργεντινής έως την παγκόσμια καταξίωσή του στα γήπεδα της Βαρκελώνης. Μιλάει για το πώς ξεκίνησε, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και πως τελικά κατέληξε στη μεγάλη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Στην ταινία εμφανίζονται και μιλάνε για αυτόν οι Γιόχαν Κρόιφ, Αντρές Ινιέστα, Χαβιέρ Μασεράνο, Ζεράρ Πικέ, Χοσέ Μανουέλ Πίντο κ.α. Η ταινία θα προβληθεί και την Τετάρτη 22 Ιουλίου, στις 21:00, μέσα από τη συχνότητα του Novalifε.
Την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 15:30, θα προβληθεί η ταινία που αφορά τον ιπτάμενο ολλανδό, «Γιόχαν Κρόιφ – 40 χρόνια στην Καταλονία». Η ταινία-ντοκιμαντέρ του Γιορντί Μάρκος, αναδεικνύει πως η μεταγραφή του Γιόχαν Κρόιφ στην Μπαρτσελόνα δεν ήταν μόνο ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός, αλλά ήταν μία πολιτικοκοινωνική επανάσταση για την εποχή εκείνη! Η ταινία θα προβληθεί και την Δευτέρα 27 Ιουλίου, στις 21:00, μέσα από τη συχνότητα του Novalifε.
 

Τελευταία Νέα