Τα αθλητικά της ΕΡΤ

Τα αθλητικά της ΕΡΤ

bet365

Το Media Café του gazzetta.gr παρουσιάζει αναλυτικά το πλήρες... πακέτο αθλητικών μεταδόσεων που έχει η ΕΡΤ αλλά και τι εκκρεμότητες υπάρχουν.
Η ΕΡΤ άνοιξε από τις 11 Ιουνίου και ήδη καλύπτει τηλεοπτικά αρκετές αθλητικές δραστηριότητες. Τι περιλαμβάνει όμως το πλήρες αθλητικό της πακέτο (για να απαντήσω και σε αρκετούς που σχολιάσατε ή στείλατε σχετικό e-mail).
Υπάρχει ένα ερώτημα για την τελική φάση του Euro U19 που διεξάγεται σε Κατερίνη, Βέροια και Λάρισα από 6 ως 19 Ιουλίου. Οι αγώνες, οι περισσότεροι τουλάχιστον, θα μεταδοθούν από το Eurosport και γίνονται ενέργειες από την ΕΡΤ να δείξει τουλάχιστον τα ματς της Εθνικής. Αλλά αφενός είναι θέμα της ΕΡΤ3 ελέω... εντοπιότητας, αφετέρου τέτοιες μέρες δύσκολα θα προχωρήσει το ζήτημα... Οψόμεθα.
Ποδόσφαιρο
Για την τριετία 2015-18 στο Champions League μεταδίδει ένα ματς κάθε Τετάρτη, παράλληλα με τον OTE TV (που θα δείχνει και τα οκτώ, εκείνη τη μέρα), από τη φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό. Συνολικά θα δείξει 13 αγώνες.
Στα της Εθνικής, μεταδίδει τους αγώνες της για προκριματικά του Εuro 2016 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.
Ειρήσθω εν παρόδω η ΕΡΤ θα μεταδώσει και την κλήρωση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, στις 25 Ιουλίου. Οι αγώνες θα αρχίσουν το Σεπτέμβριο του 2016.
Μπάσκετ
Ως το 2017 δείχνει έναν αγώνα κάθε αγωνιστική (οι υπόλοιποι στη Nova) της Euroleague καθώς και το Final 4 παράλληλα με τη Nova.
Τα τουρνουά προετοιμασίας της Εθνικής (Ακρόπολις 27-29 Αυγούστου και της Ξάνθης 21-23 Αυγούστου).
Τα τουρνουά των Εθνικών ομάδων Νέων και Εφήβων. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων διεξάγεται στον όλο από 23 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου.
Βόλεϊ
Τους αγώνες της Εθνικής στο World League (παράλληλα με τον OTE TV).
Τουλάχιστον έναν αγώνα ανά αγωνιστική από την Α1 Γυναικών, εκτός από τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Τα Final 4 του Κυπέλλου και Ανδρών και Γυναικών,
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley, και Ανδρών και Γυναικών
Χάντμπολ
Η ΕΡΤ μετέδωσε το ματς με το Βέλγιο για τα προκριματικά του EURO 2018 και λογικά θα συνεχιστεί η συμφωνία με την ΟΧΕ, άλλωστε 4-8 Νοεμβρίου, 6-10 Ιανουαρίου και 13-17 Ιανουαρίου διεξάγονται οι αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Στίβος
Τις επίσημες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, ως και το 2017.
Τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, όπως ξεκίνησε από τους φετινούς, στο Μπακού.
Ολυμπιακοί Αγώνες
Του Αγώνες του 2016, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. O OTE TV έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα συνδρομητικής τηλεόρασης.
Τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Υγρός στίβος
Ως και το 2018 η συμφωνία για τα ευρωπαϊκά και τα παγκόσμια πρωταθλήματα. Ακολουθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, που θα διεξαχθεί στο Καζάν.
Καλλιτεχνικό πατινάζ
Μεταδόσεις ως και το 2017.
 

Τελευταία Νέα