Τηλεοπτικά Europa και μπάσκετ, ΕΡΤ3 και επάνοδος Galaxy

Τηλεοπτικά Europa και μπάσκετ, ΕΡΤ3 και επάνοδος Galaxy

bet365

Τα νεότερα για τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ στο Europa League αλλά και της Basket League, οι επικείμενες μεταδόσεις του Copa America, το άνοιγμα της ΕΡΤ3, το άθροισμα 120% σε γκάλοπ, η επάνοδος του Galaxy χάρη στον Κωστόπουλο και η «τραγική σταρ των εξώφυλλων» Ελλάδα…
Τα τηλεοπτικά της Basket League. Ο ΕΣΑΚΕ συμφώνησε με τη Nova για τα επόμενα 1+1 χρόνια και οι εντός έδρας αγώνες των 12 από τις 14 ομάδες θα μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports, οι έντεκα υπάγονται στην κεντρική διαχείριση συν τον Παναθηναϊκό που έχει κάνει ξεχωριστή συμφωνία. Ο Ολυμπιακός έχει ανανεώσει ως το 2019 στον OTE TV και απομένει η επισημοποίηση της ανανέωσης του ΟΤΕ με την ΑΕΚ για ακόμη ένα ή δύο σεζόν.
Πάμε Ζάγκρεμπ; «Ελεύθερα» προς διαπραγμάτευση είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ για το Europa League καθώς η κεντρική διαχείριση ξεκινά από τη φάση των ομίλων και μετά (και τα έχει πάρει όλα ο OTE TV). Ευλόγως, σύντομα θα γίνουν κινήσεις προς τους Κροάτες αλλά και τον ΠΑΟΚ…
Copa America. Ωρα… προημιτελικών στη Χιλή, με μεταδόσεις από τον ΣΚΑΪ και live και σε μαγνητοσκόπηση, για όσους δεν αντέχετε το ξενύχτι.
* Χιλή – Ουρουγουάη, live Τετάρτη προς Πέμπτη στις 02:30 και σε μαγνητοσκόπηση την Πέμπτη στις 22:15. Στην περιγραφή ο Αρης Τσιάρας.
* Βολιβία – Περού, live Πέμπτη προς Παρασκευή στις 02:30 και σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή στις 00:15, σε περιγραφή Μανώλη Σφακάκη.
* Αργεντινή – Κολομβία, live Παρασκευή προς Σάββατο στις 02:30 και σε μαγνητοσκόπηση το Σαββατόβραδο στις 22:15, σε περιγραφή Νίκου Σταματέλου και Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου.
* Βραζιλία – Παραγουάη, live Σάββατο προς Κυριακή στις 00:30 σε περιγραφή Κώστα Βαϊμάκη και Μιχάλη Τσίγκρη.
Στον Arena FM ο Βασιλόπουλος. Ο Νίκος Πετρουλάκης ανακοίνωσε τη συνεργασία του Κώστα Βασιλόπουλου με τον Arena FM. Ο μέχρι πρότινος διευθυντής των «Σπορ του Βορρά» και, φυσικά, από τους παλιότερους ρεπόρτερ ΠΑΟΚ θα κάνει ωριαία εκπομπή κάθε μεσημέρι (12:00 – 13:00).
Clasico. Με το εμφατικό 100-80 η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της ACB Liga και μεταφέρεται στη Βαρκελώνη.
Αύριο, Τετάρτη 24/6 στις 20:00 και την Παρασκευή (αν χρειαστεί, φυσικά) ίδια ώρα, αμφότερα από το OTE Sport 4, μεταδίδονται οι επόμενοι αγώνες σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή.
Αύριο η ΕΡΤ3, εν μέσω αντιδράσεων. Αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3, μετά την εντολή που έδωσε η νέα διοικούσα επιτροπή προκειμένου να διακοπούν οι εκπομπές που πραγματοποιούνται από αλληλέγγυους, σωματεία και σύλλογοι εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση ζητώντας τη συνέχιση των εκπομπών ενώ χθιες πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας εντός του κτιρίου της ΕΡΤ3, παρουσία περίπου 100 ατόμων. Η ΕΡΤ3 αναμένεται να βγει στο δίκτυο της ΕΡΤ αύριο, Τετάρτη, οπότε και προγραμματίζεται εκ νέου συγκέντρωση έξω από τις εγκαταστάσεις της στις 6 το απόγευμα.
Η ΕΡΤ3 θα είναι και πάλι στις οθόνες των τηλεθεατών από την επίσημη ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ενώ ήδη εκπέμπει κανονικά ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μακεδονίας της ΕΡΤ3 στις συχνότητες 102FM και 9.58FM.
Θα περάσει κι αυτό. Η χθεσινή «Ανατροπή» έκλεισε… πρωτότυπα (ναι, την είδα προς το τέλος) καθώς ο Γιάννης Πρετεντέρης καληνύχτισε και ανακοίνωσε ότι η εκπομπή θα κλείσει με ένα τραγούδι. Κι ενώ περίμενα κάνα Πάνο Κιάμο (π.χ. «Σφύριξα και Εληξες»), άντε κάνα απαγορευμένο ρεμπέτικο, αυτός προτίμησε το τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου «Θα περάσει κι αυτό». Για την οικονομική κρίση; Για τον ΣΥΡΙΖΑ; Για τη χώρα; Για την πεσμένη του (τηλεθέαση); Για τον ανάδρομο Ερμή; Αγνωστο, μόνο ο Γιάννης γνωρίζει (και δεν έχει και tweeter για να μας πει…).
Γκάλοπ 120%. Πώς γίνεται σε μια δημοσκόπηση (της Public Issue) το άθροισμα να είναι πάνω από 100%, αν προστεθούν όλα τα νούμερα; Εγινε, τις προάλλες για την «Αυγή της Κυριακής», με την εφημερίδα να εξηγεί ότι το «άθροισμα 120%» της δημοσκόπησής της «είναι εκτίμηση ψήφου και όχι για πρόθεση, δηλαδή έχουν σταθμιστεί ήδη οι αναποφάσιστοι». Ο,τι καταλάβατε, κατάλαβα.
Δημοσιογραφικό… στέκι το Σύνταγμα. CNBC, Sky News, BBC, CNN και δεκάδες άλλα δίκτυα έχουν… κατασκηνώσει στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τις διαπραγματεύσεις και τις διαδηλώσεις.
Ο Κωστόπουλος επαναφέρει τον Galaxy. Ωραίες ερτζιανές ειδήσεις αυτές. Οι κάμερες συνάντησαν τον Πέτρο Κωστόπουλο στο πάρτι του περιοδικού «ΟΚ!» και αυτός αποκάλυψε ότι «Φτιάχνω έναν ραδιοφωνικό σταθμό μετά από πάρα πολλά χρόνια, τη μουσική του. Δεν τον εγώ, δεν μου ανήκει εμένα. Είναι ο Galaxy ο γνωστός, ο οποίος αλλάζει πλήρως σε δέκα μέρες». Αν μη τι άλλο, η εμπειρία του στα ερτζιανά είναι πολύτιμη.
Fake. Σύγχυση προκλήθηκε από έναν λογαριασμό στο Twitter, ο οποίος είχε την φωτογραφία και το όνομα του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα και υπήρξαν αναρτήσεις οι οποίες έκαναν λόγο για συμφωνία και ιστορική μέρα για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Εντέλει αποκαλύφθηκε, αφού ο πραγματικός Στουρνάρας απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι πίσω από το λογαριασμό κρυβόταν ο γνωστός φαρσέρ Ιταλός δημοσιογράφος Τομάζο ντε Μπερεντέτι. Καλό…
Ημερίδα του ΟΚΑΝΑ με θέμα «ΜΜΕ και Εξαρτήσεις». Με αφορμή την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ο ΟΚΑΝΑ διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «ΜΜΕ & Εξαρτήσεις», μεθαύριο Πέμπτη 25/6 στις 11:00 στην Αθήνα. Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Ευάγγελος Καφετζόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ. Βασικοί ομιλητές είναι ο καθηγητής - πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστήμιου Αθηνών Γιώργος Πλειός, η δημοσιογράφος και εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη και η υπεύθυνη του Τμήματος Διεθνών και Δημοσίων Συνεργασιών του ΟΚΑΝΑ, Λίνα Πλαγιανάκου. Παρέμβαση θα κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης. Να πάμε.
Η τυχερή. Οσοι βρέθηκαν/-με το Σάββατο στη συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς, είδαμε μια σέξι Ελληνίδα να ανεβαίνει στη σκηνή όταν ο καλλιτέχνης θέλησε να κάνει προσωπικό show.
Πρόκειται για τη Μαριλέττα Κυριαζή, η οποία είναι χορεύτρια και ηθοποιός και ιδού τι ανέβασε λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία. Εύγε.
Flash media news
* Ο Άδωνις Γεωργιάδης μήνυσε την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία έβρισε στο Facebook τον Αδωνι, ο οποίος την είχε κράξει στο Twitter. Εδώ ο κόσμος χάνεται…
* Από την προσεχή Κυριακή η Θεία Λειτουργία θα μεταδίδεται από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, προς τέρψιν του Πάνου Καμμένου.
* Ειρήσθω εν παρόδω, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για τεράστια ποσά από τα εξοπλιστικά που πήγαν σε τσέπες εφημερίδων, σάιτς και δημοσιογράφων. Ονόματα; Μπα…
* Νέα εκπομπή, ονόματι «ΕΡΤ Alert «, θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 07:00 από την ΕΡΤ όπου ο Τάκης Σαράντης και ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάζουν όλη την επικαιρότητα.
* Μετά τη Χριστίνα Λαμπίρη και τη Ναταλία Γερμανού, με το E TV ανανέωσε και η Φαίη Μαυραγάνη που παρουσιάζει το «Τώρα… ό,τι συμβαίνει» κάθε Σαββατοκύριακο.
* Σε τηλεοπτικό δίδυμο του καλοκαιριού μετατρέπεται η Ελένη Τσολάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας, που θα παρουσιάσουν το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
* Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης οδήγησαν το NBC στην απόφαση να τελειώσει τη σειρά «Hannibal, στην αρχή του τρίτου κύκλου. Λογικό, κεσκεσέ Μαντς Μίκελσεν; Ας βάζατε Αντονι Χόπκινς
Photomedia. «Μια τραγική σταρ των εξώφυλλων» χαρακτηρίζει την Ελλάδα το βρετανικό περιοδικό «Economist» το οποίο σχολιάζει πως μπορεί το να είναι σπάνιο να βρεθείς στην πρώτη του σελίδα, αλλά η Ελλάδα μέσα σε πέντε χρόνια το έχει κατορθώσει συνολικά επτά φορές. Και εις ανώτερα.
Social media. Εγινε viral (επικής έμπνευσης φωτό).

Υστερα από τόσες ώρες συζητήσεων, δεν έχουν καταλήξει ακόμη ο Αλέξης Μέρκελ και η Αγκελα Τσίπρα...

Posted by Νίκος Μποζιονέλος on Tuesday, 23 June 2015

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα