Η τελική φάση του Κ17 και Elite Neon Cup στα κανάλια Novasports

Η τελική φάση του Κ17 και Elite Neon Cup στα κανάλια Novasports

bet365

Δύο τουρνουά θα μεταδώσουν από αύριο τα κανάλια Novasports. Στο πρωτάθλημα Super League K17 μετέχουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης
Η τελική φάση του πρωταθλήματος Super League K17 αποκλειστικά στα κανάλια Novasports. Η «κούπα» των μικρών της Super League κρίνεται στο γήπεδο των καναλιών Novasports! Από την Πέμπτη 28 Μαΐου μέχρι και το Σάββατο 30 Μαΐου, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, καθώς και από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την τελική φάση του πρωταθλήματος Novasports Super League K17.
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί και φέτος στο γήπεδο της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Αστέρα Τρίπολης. Στις περιγραφές των αγώνων θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Γιώργος Μαρκόπουλος. Οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr.
Στον πρώτο ημιτελικό η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο δεύτερο ημιτελικό ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με τον Αστέρας Τρίπολης, με έπαθλο τη συμμετοχή στον τελικό και τη διεκδίκηση του τίτλου. Το πρόγραμμα μεταδόσεων:
Πέμπτη 28 Μαΐου
17:00 Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr
20:00 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr
Σάββατο 30 Μαΐου
18:00 Τελικός από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και από το Web TV του Novasports.gr
Και το διεθνές τουρνουά ακαδημιών Elite Neon Cup στα κανάλια Novasports. Από την Πέμπτη 28 Μαΐου έως και την Κυριακή 31 Μαΐου, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, από τo Novasports 4 το 2ο διεθνές τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Coca Cola Elite Neon Cup 2015. Στις περιγραφές των αγώνων θα είναι οι Άγγελος Στυλιάδης και Γιώργος Λιώρης, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρει ο Γιώργος Αργυρόγλου.
Το Coca Cola Elite Neon Cup είναι το πρώτο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων Κ15 στην Ελλάδα, όπου η συμμετοχή όλων των ομάδων γίνεται κατόπιν ειδικής πρόσκλησης. Ο σκοπός του τουρνουά είναι η ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων υψηλού επιπέδου, προωθώντας την ελληνική φιλοξενία και τον πολιτισμό.
Το διεθνές τουρνουά θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο Παιανίας και θα λάβουν μέρος συνολικά 10 ομάδες. Στον Α’ όμιλο θα είναι οι ομάδες του Παναθηναϊκού, του Πανιώνιου, του ΠΑΣ Γιάννινα, της Μάντσεστερ Σίτι από την Αγγλία και της Αλτινορντού από την Τουρκία. Στο Β’ όμιλο θα είναι οι ομάδες της ΑΕΚ, του Ατρόμητου Αθηνών, της Μικτής ΕΠΣΑΝΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής), της Γουέστ Μπρόμιτς από την Αγγλία και της Παρτιζάν από τη Σερβία. Το πρόγραμμα μεταδόσεων:
Πέμπτη 28 Μαΐου
16:30 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
17:30 Μάντσεστερ Σίτι - Αλτινορντού
18:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος
19:30 Μάντσεστερ Σίτι - Παναθηναϊκός
20:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Αλτινορντού
Παρασκευή 29 Μαΐου
16:30 Ατρόμητος - ΑΕΚ
17:30 Γουέστ Μπρόμιτς - Παρτιζάν
18:30 Μικτή ΕΠΣΑΝΑ - Ατρόμητος
19:30 Γουέστ Μπρόμιτς - ΑΕΚ
20:30 Παρτιζάν - Μικτή ΕΠΣΑΝΑ
Σάββατο 30 Μαΐου
16:00 Αγώνας κατάταξης
17:20 Αγώνας κατάταξης
18:40 Αγώνας κατάταξης
Κυριακή 31 Μαΐου
10:45 Μικρός Τελικός
12:00 Τελικός
 

Τελευταία Νέα