Τηλεοπτικοί οι «αιώνιοι» σε πόλο και μπάσκετ αλλά και το ντέρμπι της Τούμπας

Τηλεοπτικοί οι «αιώνιοι» σε πόλο και μπάσκετ αλλά και το ντέρμπι της Τούμπας

bet365

Οι μεταδόσεις των τελικών της Α1 Ανδρών του πόλο μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, των πρώτων ημιτελικών της Basket League (ΠΑΟ – ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ – Αρης) και της 3ης αγωνιστικής των play offs της Super League (ΠΑΟΚ – ΠΑΟ και Ατρόμητος – Αστέρας).
«Αιώνιοι» για τον τίτλο του πρωταθλητή στο πόλο. Οι «αιώνιοι» τα δίνουν όλα για τον τίτλο στην Α1 πόλο Ανδρών και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 17:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τη σειρά των τελικών της Α1 πόλο Ανδρών, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό στο Κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» και θα μεταδοθεί από το Novasports 3, την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr.. Στις περιγραφές των αγώνων θα είναι οι Διονύσης Στρούμπος και Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.
Tην Παρασκευή 29 Μαΐου στις 19:00 θα ακολουθήσει ο δεύτερος τελικός, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο των Ιλισίων και θα προβληθεί από το Novasports 3, την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr. Την Τρίτη 2 Ιουνίου στις 20:30 η σειρά των τελικών επιστρέφει στην έδρα του Ολυμπιακού, στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για την 3η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας θα καλυφθεί από το Novasports 4.
Ξεκινούν τα ημιτελικά στην Basket League. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους δύο πρώτους αγώνες του ζευγαριού Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση των play offs της Basket League. Η αρχή γίνεται την σήμερα, Τρίτη στις 20:00 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Χρήστου Καούρη και του Σπύρου Δημολίτσα από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και ηχητικά από το Novasports.gr. Θα υπάρξει pre game από τις 19:30 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΟΑΚΑ, σε παρουσίαση του Γιώργου Συρίγου και η εκπομπή θα συνεχιστεί μετά τη λήξη με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στους νταμπλούχους Ελλάδας και στο «Δικέφαλο» του Βορρά θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 18:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports 3.
Αύριο, Τετάρτη 27 Μαΐου ρίχνεται στη μάχη και ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος τον Αρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το ματς θα μεταδοθεί live από το OTE Sport 4 HD σε περιγραφή του Βασίλη Σκουντή και ρεπορτάζ των Αρη Μπάρκα και Κώστα Κατέβα. Από τις 18:00 θα βγει pre game εκπομπή σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΣΕΦ, η οποία θα συνεχιστεί μετά τη λήξη με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Το δεύτερο ματς Ολυμπιακού – Αρη μεταδίδεται επίσης από το OTE Sport 4 HD την Παρασκευή 29/5 στις 18:30.
Τα play offs της Super League συνεχίζονται. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 27 Μαΐου και την Κυριακή 31 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε High Definition, τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής. αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει αύριο, Τετάρτη στις 17:15 με την αναμέτρηση Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στην περιγραφή του αγώνα από το Περιστέρι, θα είναι ο Γιώργος Λυκουρόπουλος. Στις 19:30 θα ακολουθήσει το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, που θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Στην περιγραφή, θα είναι οι Δημήτρης Κανελλάκης και Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Μετά το τέλος των αγώνων, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια και όλο το ρεπορτάζ.
 

Τελευταία Νέα