Πανίσχυρος και τη νέα σεζόν ο ΟΤΕ TV (pics)

Gazzetta team
Πανίσχυρος και τη νέα σεζόν ο ΟΤΕ TV (pics)

bet365

Σε τρεις σπουδαίες κινήσεις προχώρησε τις τελευταίες ημέρες ο OTE, για λογαριασμό των αθλητικών καναλιών του OTE TV. Αρχικά τα δικαιώματα του γερμανικού πρωταθλήματος της Bundesliga και της Zweite Liga ως το 2017 και, έπειτα, της ιταλικής Serie A ως και το 2018.

Μόλις χθες ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση της συμφωνίας με τη Formula 1 ως και τη σεζόν 2016-17, με τον ΟΤΕ TV να μεταδίδει τα δοκιμαστικά, τους κατατακτήριους αγώνες και, φυσικά, όλα τα grand prix. Απομένει, μιας και υπάρχει ήδη συμφωνία, η ανακοίνωση για την επέκταση της συμφωνίας και με το ΝΒΑ ενώ για τους φίλους του μπάσκετ υπενθυμίζεται ότι ο ΟΤΕ TV θα μεταδώσει όλα τα ματς από το προσεχές Eurobasket (5-20/9) που θα διεξαχθεί σε Κροατία, Γερμανία, Γαλλία και Λετονία.

Από τον Αύγουστο ξεκινούν, για πρώτη φορά στον OTE TV, οι μεταδόσεις του Champions League και του Europa League, τα οποία απέκτησε για την τριετία 2015-18, με τις δύο διοργανώσεις της UEFA να αποτελούν το επιστέγασμα των προσπαθειών του ΟΤΕ να παρουσιάσει ένα πλήρες αθλητικό πρόγραμμα.

Από τα μεγαλύτερα «εμπορικά» όπλα του ΟΤΕ είναι βέβαια και οι μεταδόσεις των αγώνων της αγγλικής Premier League, η οποία μαζί με τη Serie A και την Bundesliga δημιουργούν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επιλογών για κάθε τηλεθεατή.

Μέσα από τα κανάλια ΟΤΕ Sport, αλλά και την υπηρεσία ΟΤΕ TV GO , που δίνει πρόσβαση στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV από κινητά και tablets, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν και τη νέα σεζόν πλούσια αγωνιστική δράση. Τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV φιλοξενούν τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και Κύπελλα της Ευρώπης, ελληνικές διοργανώσεις αλλά και τα σημαντικότερα πρωταθλήματα σε μπάσκετ, τένις και μηχανοκίνητο αθλητισμό, προσφέροντας το πιο ποιοτικό και ολοκληρωμένο αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική αγορά.

 

Τελευταία Νέα