Οι ατάκες του Βαγγέλη Ιωάννου που έγραψαν ιστορία!

Οι ατάκες του Βαγγέλη Ιωάννου που έγραψαν ιστορία!

Gazzetta team
Οι ατάκες του Βαγγέλη Ιωάννου που έγραψαν ιστορία!
Ο Βαγγέλης Ιωάννου έχει συνδέσει τ’ όνομα του με τη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, καθώς η φωνή του συνοδεύει όλες τις μεγάλες στιγμές των «ερυθρόλευκων»!

Μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού σημαίνει… Βαγγέλης Ιωάννου! Ο δημοσιογράφος της Δημόσιας Τηλεόρασης έχει συνδέσει τ’ όνομα του με τις σπουδαίες «ερυθρόλευκες» στιγμές των τελευταίων ετών, αφού από το 2011 κι έπειτα μεταδίδει ανελλιπώς τις αναμετρήσεις της ομάδας του Πειραιά!

Βέβαια, οι περισσότεροι θυμούνται τον Βαγγέλη Ιωάννου για τις ΕΠΙΚΕΣ ατάκες του. Για παράδειγμα το μακρινό ριμπάουντ έχει τι δική του ιστορία, όπως μπορείτε να δείτε στο video:


Ποιος, όμως, μπορεί να ξεχάσει το… πεταχτάρι της Πόλης;

Ή τον… Άγιο Γεώργιο;

Πάμε και στον Σπανούλη. Τον… εν τούτω νίκα του Ολυμπιακού! Ή τον Θεό, όπως τον χαρακτήρισε ο Ιωάννου κόντρα στην ΤΣΣΚΑ!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο Βαγγέλης Ιωάννου δεν έχει σταματήσει εκεί! Ξεχνάτε τον Σλούκι Λουκ, ο οποίος πασάρει κι εκτελεί πιο γρήγορα από τη σκιά του; Ή μήπως τον Ματ Λοτζέσκι; Ναι, το βελούδινο σφυρί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.