Μήτρογλου στο «Πάμε Πακέτο», Ρεάλ - Γιούβε στην ΕΡΤ!

Μήτρογλου στο «Πάμε Πακέτο», Ρεάλ - Γιούβε στην ΕΡΤ!

bet365

Live απόψε το Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους από την ΕΡΤ μέσω των καναλιών της ΝΕΡΙΤ όπως και, νωρίτερα, το ματς του ΠΑΟΚ με την Εθνική του 2004. Καλεσμένος στο «Πάμε Πακέτο» αύριο ο Κώστας Μήτρογλου.
Γιούβε ή… clasico; Η Μπαρτσελόνα είναι ήδη από χθες στον τελικό του Champions League και αναμένει τη Ρεάλ ή τη Γιουβέντους. Η αποψινή ρεβάνς του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μεταδίδεται live από την ΕΡΤ μέσω των καναλιών της ΝΕΡΙΤ στις 21:45 σε περιγραφή Γιάννη Σαντοριναίου. Στην παρουσίαση της εκπομπής, από τις 21:00, θα είναι οι Ιωσήφ Νικολάου και Βασίλης Μπακόπουλος με καλεσμένο, πιθανότατα, τον Αριέλ Ιμπαγάσα.
-> Ο λαός θέλει Μπακόπουλο.
Ο ΠΑΟΚ συναντά την Εθνική του 2004 για το Make a Wish (live, ΝΕΡΙΤPlus). «Θα ήθελα το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να οργανώσει έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Εθνικής Euro 2004 και τα έσοδα να δοθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ. Είναι σημαντικό το έργο του νοσοκομείου και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να συνεχίσει να βοηθάει παιδιά με καρκίνο»: Χρυσοβαλάντης, 16 ετών. Οπερ και εγένετο και το ματς διεξάγεται σήμερα, Τετάρτη στις 19:00 με μετάδοσει από τη ΝΕΡΙΤ σε περιγραφή Πέτρο Μαυρογιαννίδη, ο οποίος θα μιλήσει με την πλειονότητα από τους… ήρωες του 2004.
-> ΟΚ, ήρωες ήταν ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης, που έχει πει ο Ηλίας Ατματζίδης (ή Ατματσίδης; Κόλλησα) αλλά για το ’04 ας κάνουμε μια εξαίρεση…
«Πάμε Πακέτο» με Μήτρογλου! Μεθαύριο, Πέμπτη 14 Μαΐου, στις 21:45, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί στον ALPHA να ζήσουμε μαζί τις απρόσμενες εξελίξεις που θα φέρει το άνοιγμα του πακέτου. Στις 19 Μαρτίου, προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή η ιστορία μιας γυναίκας που αφιέρωσε την ύπαρξή της στην ανατροφή ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στον δρόμο.
Η ιστορία του μικρού Αλέξανδρου συγκίνησε το κοινό, ευαισθητοποίησε την ομάδα του Ολυμπιακού και ενεργοποίησε την εκπομπή, ώστε να πραγματοποιηθεί το όνειρο του νεαρού: Να παρακολουθήσει για πρώτη φορά στη ζωή του την ομάδα του στο γήπεδο και να συναντήσει τον αγαπημένο του παίκτη, τον Κώστα Μήτρογλου. O Αλέξανδρος βρέθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη μεγάλη συνάντηση. Πόσο άγγιξε τον Μήτρογλου η ιστορία του μικρού παιδιού; Τι εξομολογείται στην κάμερα της εκπομπής σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του;
-> Αν ο μικρός είχε χιούμορ, θα είχε ζητήσει ένα 50άρι παπάκι…
Ξεκινούν τα play offs στην Basket League. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία σήμερα να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση στις 16:30 το Παναθηναϊκός – Κολοσσός σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου στο Novasports 2, στις 18:30 το ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου στο Novasports 3 και στις 20:30 το Άρης – ΑΕΚ σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου στο Novasports 2.
-> Να τελειώσουν γρήγορα το τελευταίο, έχει και Τσου-Λου απόψε.
 

Τελευταία Νέα