Μπάρτσα και βόλεϊ στη Nova, συγκίνηση στην ΕΡΤ, τέλος η σέξι Ελενα στο E TV

Μπάρτσα και βόλεϊ στη Nova, συγκίνηση στην ΕΡΤ, τέλος η σέξι Ελενα στο E TV

bet365

Η κάλυψη του Μπάγερν – Μπαρτσελόνα και πολύ βόλεϊ και πόλο στα κανάλια Novasports, στο Ραδιομέγαρο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ξεκινά η Ζέτα Δούκα στον ΣΚΑΪ και ανανέωσε ο Μαλέλης, τέλος η Έλενα Παπαβασιλείου από τις «Γυναίκες» του E TV.
O ΠΣΑΤ συνδιοργανωτής Ημερίδας για την οπαδική Βία στον Αθλητισμό. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «Η πρόληψη και αντιμετώπιση της οπαδικής βίας - Η ευρωπαϊκή εμπειρία», την Τρίτη 12 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην Αθήνα (Αμαλίας 8, Σύνταγμα). Ομιλητές της σημαντικής αυτής Ημερίδας θα είναι Πανεπιστημιακοί, αρμόδιοι Υπουργοί, ειδικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας. Η ημερίδα είναι ανοιχτή για το κοινό και απευθύνεται σε δημοσιογράφους, φοιτητές, σπουδαστές δημοσιογραφίας και σε όποιον άλλον επιθυμεί να την παρακολουθήσει.
Στους ομιλούντες ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, η δημοσιογράφος και βουλευτής ΝΔ Άννα Καραμανλή, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Αθλητικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Μάριος Παπαλουκάς, ο Καθηγητής Διαιτησίας FIFA Πέτρος Βασιλάκης, οι δημοσιογράφοι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Μάνος Σταραμόπουλος, ο Πρόεδρος Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Κώστας Αγοραστός, Αστυνομικός Διευθυντής και ο Διευθυντής Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Δημήτρης Αθανασόπουλος.
Play offs Basket League. Η κανονική περίοδος της Α1 ολοκληρώθηκε και την προσεχή Τετάρτη (13/5) αρχίζει η πρώτη φάση των play offs της Basket League. Η σειρά του Ολυμπιακού με τον Κόροιβο Αμαλιάδας θα οριστεί μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων» στο Final 4 της Μαδρίτης. Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Η κάλυψη του Μπάγερν – Μπαρτσελόνα. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα δουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD αύριο Τρίτη 21:45, τον επαναληπτικό αγώνα Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champions League. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης. Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD με το Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο.
Νέο ντοκουμέντο απόψε στη «Δίκη». Απόψε, στις 00:15 στον ΣΚΑΪ η «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη αποκαλύπτει όλα όσα έμειναν στο σκοτάδι για την εγκληματική οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου και ποια είναι τα στοιχεία του ανακριτή διαφθοράς και το νέο κατηγορητήριο για στοιχηματική χειραγώγηση.
Οι καλύτεροι της Volley League και αφιέρωμα στους τελικούς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Αύριο Τρίτη 12 Μαϊου από τις 19:00 και για δύο ώρες στο Novasports 1 και στην εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, θα απονεμηθούν τα βραβεία στους καλύτερους βολεϊμπολίστες της Volley League για τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, ζωντανά στο στούντιο της Nova στην Κάντζα, θα βραβευτεί ο παίκτης που έβγαλε την καλύτερη άμυνα, ο παίκτης με το καλύτερο μπλοκ και ο παίκτης με την καλύτερη επίθεση. Η επιλογή και η ανάδειξη των καλύτερων, έγινε από τους 12 προπονητές και τους 12 αρχηγούς των ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League. Τις απονομές θα κάνουν ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, κ. Παντελής Ταρνατόρος, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Ηλίας Μιχαλαριάς και ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου.
Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, στις 20:00, θα προβληθεί ένα ωριαίο αφιέρωμα στους φετινούς τελικούς της Volley League, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, με την υπογραφή της δημοσιογραφικής ομάδας των αθλητικών καναλιών της Nova. Με αφηγητές τους πρωταθλητές του Δικέφαλου του Βορρά, Ερνάντο Γκόμεζ, Γιάννη Παντακίδη και Βασίλη Κουρνέτα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν πλούσιο οπτικό υλικό από τις παρακάμερες, συνεντεύξεις και παραλειπόμενα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ συγγενείς και φίλοι των παικτών των δύο ομάδων, άνθρωποι και δημοσιογράφοι του αθλήματος, καθώς και απλός κόσμος θα μεταφέρουν πως έζησαν οι φιναλίστ εκείνες τις ημέρες. H εκπομπή και το αφιέρωμα θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr.
Με Μυλωνάκη, Βλαχόπουλο. Οι πολίστες του Ολυμπιακού, Μανώλης Μυλωνάκης και Άγγελος Βλαχόπουλος είναι καλεσμένοι αύριο Τρίτη στις 18:15 στο Novasports 1 και την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο,. Oι δύο άσοι των «ερυθρόλευκων» θα μιλήσουν για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Μυλωνάκη να αναδεικνύεται και σε MVP του Final Four, για τη μάχη του φετινού πρωταθλήματος, για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, αλλά για την Εθνική. Επίσης, στην εκπομπή θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights, από το Final Four του Κυπέλλου πόλο Ανδρών που διεξήχθη στο Καρπενήσι, έτσι όπως την κατέγραψε η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports.
Στο Ραδιομέγαρο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής μπήκαν το πρωί οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για να δουλέψουν ξανά, αφού λίγο πριν τις 11:00 η απερχόμενη διοίκηση άνοιξε την είσοδο. Οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ κρατούσαν τη γαλανόλευκη σημαία, φώναζαν το σύνθημα «η ΕΡΤ είναι ανοικτή, είναι η φωνή κάθε αγωνιστή» και ορισμένοι αδημονώντας να μπουν, σκαρφάλωσαν στα κάγκελα.
Την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα αρχίσουν οι κλήσεις των πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ με αλφαβητική σειρά, οι οποίοι θα καλούνται να απαντήσουν άμεσα αν επιθυμούν ή όχι την επάνοδό τους στο νέο σχήμα του δημόσιου οπτικοακουστικού φορέα.
Και είναι θέμα χρόνου πότε θα αλλάξει το λογότυπο στον τηλεοπτικό αέρα.
Τρεις ΕΡΤικοί βουλευτές κατά Ταγματάρχη. Τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, οι Αννέτα Καββαδία, Αγλαΐα Κυρίτση και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης με κοινή ανακοίνωσή τους εκφράζουν την αντίθεσή τους στην τοποθέτηση του Λάμπη Ταγματάρχη στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου στη νέα ΕΡΤ. Οι τρεις βουλευτές καλούν την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό «να επανεξετάσει την απόφασή του». Αναλυτικά η ανακοίνωση.
Εκλεκτή καλεσμένη. Η Anneke Van Giersbergen (όποιος προφέρει σωστά το όνομά της κερδίζει δέκα ένσημα του ΙΚΑ) θα παίξει ζωντανά απόψε στις 23:15 στον ΑΝΤ1 για τους «Ράδιο Αρβύλα».
Η πρώην τραγουδίστρια των σπουδαίων Gathering, μετά από συνεργασίες με τους WIthin Temptation, Anathema, Moonspell και πολλούς άλλους, έρχεται στη Θεσσαλονίκη με την αιθέρια φωνή της και παρέα της μια ακουστική κιθάρα, για την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην Ελλάδα.
Ο Βενιζέλος απόψε στον «Ενικό». Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στις 23:30 στο STAR είναι απόψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.
Ξεκινά η Ζέτα Δούκα στον ΣΚΑΪ. «Ζω καλύτερα» θα ονομάζεται η εκπομπή με τη Ζέτα Δούκα και τον Τάσο Παπαλαζάρου που ξεκινά από το Σάββατο 23 Μαΐου και κάθε Σάββατο στις 16:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Θα είναι μία διαδραστική, πολυθεματική, εκπομπή υγείας.
«Κόπηκαν» Βογιατζάκη, Παπαβασιλείου από τις «Γυναίκες». Από σήμερα η Σοφία Βογιατζάκη και η Έλενα Παπαβασιλείου αποτελούν παρελθόν από την εκπομπή «Γυναίκες» του E TV. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, αλλάζει το concept «με περισσότερο κοινωνικό προσανατολισμό και με όσα απασχολούν καθημερινά τον σύγχρονο κόσμο μας».
Η Νόνη Δούνια και η Δέσποινα Καμπούρη αναλαμβάνουν πλέον το «τιμόνι» της εκπομπής ενώ η σέξι Παπαβασιλείου παραμένει σε επαφή με το σταθμό για την υλοποίηση της πρότασης της για μια νέα εκπομπή.
Μένει ο Μαλέλης και νέο οργανόγραμμα. Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια τη συνεργασία του με τον Σταθμό. Σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα της Γενικής Διεύθυνσης Ειδήσεων & Ενημέρωσης, Διευθύντρια Σύνταξης Ειδήσεων αναλαμβάνει η Λία Παρασκευά και Διευθυντής Ενημερωτικών Εκπομπών αναλαμβάνει ο Γιάννης Κολοκυθάς.
 

Τελευταία Νέα