Πόσα θα δώσει η Forthnet στη Super League, οι γκάφες και η επάνοδος της ΕΡΤ!

Πόσα θα δώσει η Forthnet στη Super League, οι γκάφες και η επάνοδος της ΕΡΤ!

bet365

Μέχρι πόσα θα κοστίσει η Super League στη Forthnet για τις σεζόν 2017-2018 και 2018-2019, οι μεταδόσεις του Europa League, η η μητέρα της Ζωής ανέλαβε πρόεδρος του ΕΣΡ, ΝΕΡΙΤ τέλος και ΕΡΤ, πιθανώς, από Δευτέρα 11 Μαΐου, δημόσια συγγνώμη MEGA και ΑΝΤ1 για την «ψυχίατρο» και μήνυση της κυβέρνησης στην «Bild»!
Super League ως και… 81,4 εκατ. ευρώ! Η Super League ανανέωσε πρόσφατα τη σύμβασή της με τη Forthnet ως και τη σεζόν 2018-19 και, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, το κόστος θα φτάσει σε… αστρονομικά ύψη! Πόσα; «Η εταιρεία Forthnet A.Ε. (…)προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας της με τη Super League για τις αγωνιστικές περιόδους 2017-2018 και 2018-2019. Η επέκταση της συνεργασίας περιλαμβάνει τα δικαιώματα για τηλεόραση, ραδιόφωνο, internet και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και γεωγραφική κάλυψη σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία. Το συνολικό τίμημα για τις δύο περιόδους δύναται να ανέλθει μέχρι το ποσό των 81.484.104 ευρώ»!
Οσο για το ότι δεν έχουν υπογράψει τη σύμβαση Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Η θέση της Nova είναι πως «πρόκειται για συμφωνία κεντρικής διαχείρισης. Ο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν υπογράψει μέχρι το 2017, ο Παναθηναϊκός και το 2013 δεν είχε υπογράψει αλλά το έπραξε τελικά μετά από έξι-επτά μήνες. Είναι ένα ανοιχτό θέμα. Με τη συμφωνία που πετύχαμε, επιβεβαιώνουμε την εμπιστοσύνη μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και επενδύουμε στη χώρα μας στο πιο δημοφιλές σπορ».
Europa League. Η συνέχεια στην ευρωπαϊκή δράση του τριημέρου, μετά το Champions League, έρχεται αύριο, Πέμπτη στις 22:05 με τα ημιτελικά του Europa League. το Νάπολι – Ντνίπρο μεταδίδεται από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή Μιχάλη Κατσαφάδου και το Σεβίλλη - Φιορεντίνα από τον ΑΝΤ1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσώχου.
OTE TV GO. Για το OTE TV GO αναφερθήκαμε εκτενώς σε πρόσφατη ανάρτηση. Σχετικά με τους περιορισμούς που έχουν μπει στην υπηρεσία, και απαντώντας δημόσια σε σχετικά ερωτήματά σας στο e-mail της στήλη, πράγματι έχουν μπει κάποιοι περιορισμοί για τη χρήση της υπηρεσίας (π.χ. ταυτοποίηση χρηστών, έλεγχος πρόσβασης). Είναι απαραίτητο ώστε να διασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο της υπηρεσίας, η προστασία του περιεχομένου και η αποφυγή της κακής χρήσης. Πάντως μιας και οι περισσότεροι συνδρομητές του OTE TV είναι σε προγράμματα OTE double play ή έχουν κινητό COSMOTE, δεν θα έχουν θέμα πρόσβασης στην χρήση της υπηρεσίας.
Δέκα… ετών. «Γενέθλια» έχει σήμερα ο Αthletic Radio 104,2.
Ο αθλητικός σταθμός της Κρήτης που ξεκίνησε με το μεράκι του Μάνθου Πουλινάκη, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των κατοίκων του νησιού ως μια από τις καλύτερες συνήθειές τους.
Πρόεδρος του νέου ΕΣΡ η μητέρα της Ζωής. Με τη λήξη της θητείας του Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Ιωάννη Λασκαρίδη και των μελών Ιωάννη Παπακώστα και Εύης Δεμίρη αποφασίστηκε ως Πρόεδρος του ΕΣΡ να αναλάβει η Αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Ορσαλία (Λίνα) Αλεξίου (σ.σ. μητέρα της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου) με αναπληρώτρια την Πέρσα Λαμπροπούλου, ειδικό επιστήμονα-νομικό του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Η δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου ήταν αντιπρόεδρος στην προηγούμενη σύνθεση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της Αντιπροέδρου καθήκοντα Προέδρου του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης θα ασκεί το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Δήμητρα Παπαδοπούλου-Κλαμαρή, ο δε αναπληρωτής της Αντιπροέδρου θα ασκεί καθήκοντα μέλους του Υπηρεσιακού.
ΝΕΡΙΤ τέλος, ΕΡΤ στις 11 Μάη; Όλα δείχνουν… Δευτέρα, 11 Μαΐου (ακριβώς 23 μήνες μετά από το «μαύρο») για να βγει ξανά στον αέρα η ΕΡΤ ενώ σήμερα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες επιλογής Διευθύνοντα Συμβούλου και Προέδρου. Τα τηλεοπτικά κανάλια θα διατηρήσουν το όνομα της ΕΡΤ (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, αντί των παλιών ονομάτων ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3), ενώ θα υπάρχει διακριτός χαρακτήρας προγράμματος. Παράλληλα αναμένεται να βγουν κι επισήμως στον αέρα με το παλιό όνομα ΕΡΑ (Ελληνική Ραδιοφωνία) οι ραδιοφωνικοί σταθμοί σε όλη τη χώρα. Συνάμα, όπως βλέπετε και στη φωτό, από σήμερα η υπογραφή ΝΕΡΙΤ δεν υπάρχει πλέον στα δελτία Τύπου.
Αντιθέτως, υπάρχει πάνω μέρος αριστερά του εγγράφου, αναγράφεται πλέον το «ΕΡΤ ΑΕ», μετά και την ψήφιση του νόμου για την επιστροφή του φορέα.
Συγγνώμη… copy paste. MEGA και ΑΝΤ1, με αυτή τη (χρονολογική) σειρά, εξέδωσαν ακριβώς την ίδια ανακοίνωση (!) για την περιβόητη, πλέον, Μαρία Καλογεροπούλου φερόμενη ως ψυχίατρο στον ΟΚΑΝΑ.
Και τα δυο κανάλια στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές τους φιλοξένησαν την εν λόγω κυρία και η «αποκάλυψή» της στο θέμα της μικρής Άννυ έκανε το γύρο του διαδικτύου, παραπλανώντας άπαντες. Όταν αποδείχθηκε το φιάσκο, οι δυο σταθμοί έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη. Η ΕΣΗΕΑ εξέφρασε επίσης τη «λύπη» της και βρήκε θετικό ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί ζήτησαν δημόσια συγγνώμη, μόλις έγινε γνωστή η… γκάφα. Δείτε στην gallery, στο κάτω μέρος, τις ανακοινώσεις.
Η «Βild» και ο Μάρδας. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, που τις προηγούμενες μέρες φωτογραφιζόταν, χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται (γιατί άραγε;), ότι ήταν, βάσει δημοσιευμάτων, ο «Αναπληρωτής Υπουργός που μετέφερε τον Μάρτιο 80.000 ευρώ σε τράπεζα του Λουξεμβούργου», είδε το όνομά του σήμερα στη γερμανική «Βild», η οποία αναπαρήγαγε την «είδηση». Η εφημερίδα (σόρι, τιμητικός τίτλος, περί φυλλάδας πρόκειται) γνωστή για την εχθρική στάση της απέναντι στη χώρα και ετοιμάζεται, από την κυβέρνηση, αγωγή εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα