«Αιώνιοι», live φιέστα, SL σε… παράλληλη και ματσάρες στην TV!

«Αιώνιοι», live φιέστα, SL σε… παράλληλη και ματσάρες στην TV!

bet365

Η κάλυψη του ΠΑΟ – ΟΣΦΠ αλλά και της Super League (όλα τα ματς Κυριακή στις 19:00) από τα κανάλια Novasports, όπως και η φιέστα του Ολυμπιακού. Μεταδόσεις play offs στη FL και μεγάλα ευρωπαϊκά ματς στα κανάλια OTE Sport αλλά και στο Action 24, συν πόλο, MotoGP και σνούκερ στις τηλεοπτικές μεταδόσεις του 4μέρου.
Τα τηλεοπτικά δικαιώματα… για Ισπανία, Ιταλία για τη νέα σεζόν δεν έχουν κλείσει κάπου ακόμη. Εξ ου και δεν έχουμε αναφέρει κάτι σχετικό, το αναφέρω διότι έχετε γεμίσει το e-mail της στήλης με σχετικά ερωτήματα. Αναμένουμε… Όπως αναμένουμε και νέα για το Brasileirao 2015, που ξεκινά το επόμενο Σ/Κ. Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο…
Live η φιέστα του Ολυμπιακού! Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φιέστα για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος, που θ’ ακολουθήσει αμέσως μετά τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΛ Καλλονής, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD αλλά και μέσω του Web TV του Novasports.gr.
Super League… σε παράλληλη μετάδοση. Τα κανάλια Novasports υπόσχονται «Όλα για την ομάδα σου» και στην 33η αγωνιστική της Super League με επτά αγώνες σε παράλληλη μετάδοση παρακολουθήσουν την Κυριακή στις 19:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD μέσα από τη ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα». Οι αγώνες θα προβληθούν και ολόκληροι από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova.
Η κάλυψη της 33ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει από τις 18:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό»» με τους Χρήστο Καούρη, Λίλα Κουντουριώτη και Γιαννίκο Δούσκα, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και την απευθείας μετάδοση των αγώνων, οι οποίοι θα προβληθούν και από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα», σε παρουσίαση των Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου. Επίσης, στις 21:00 στο Novasports 24 HD θα προβληθεί η εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση της Χριστίνας Κομίνη με όλα τα γκολ της 33ης αγωνιστικής. Αναλυτικά την Κυριακή το πρόγραμμα των καναλιών Novasports:
* 19:00 Ολυμπιακός – ΑΕΛ Καλλονής σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη στο Novasports 2
* 19:00 ΑΟΚ - Παναθηναϊκός σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου στο Novasports 3
* 19:00 ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη στο Novasports 4
* 19:00 Skoda Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη στο Novasports 6
* 19:00 Ατρόμητος – Πανιώνιος σε περιγραφή Ηλία Βλάχου στο Novasports 7
* 19:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου στο Novasports 24
* 19:00 Βέροια - Πανθρακικός σε περιγραφή Γιάννη Τσαϊνη στο Novasports Extra 2
Δευτέρα με play off στην Football League. Με φόντο τα σαλόνια της Super League διεξάγεται η 2η αγωνιστική των play offs της Football League. Με κοινή ώρα έναρξης (18:00) ο ΟΤΕ TV προβάλει ζωντανά και τους τρεις αγώνες τη Δευτέρα: Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη, Λάρισα - Απόλλων στο OTE Sport 2 σε περιγραφή Μιχάλη Μελισσίδη και ΑΕΚ – Παναχαϊκή στο OTE Sport 3 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη.
Ντέρμπι «αιωνίων»… σαν τελικός! Ο «τελικός» των «αιωνίων» Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 24η αγωνιστική και για την πρωτιά της κανονικής περιόδου της Basket League μεταδίδεται αύριο Σάββατο 2 Μαΐου στις 19:00 από το Novasports 2. Στην περιγραφή του αγώνα από το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας, ενώ στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι οι Χρήστος Καούρης και Νικήτας Αυγουλής.
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα, από τις 18:00 με το Pre Game Show που θα βγει από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΟΑΚΑ σε παρουσίαση των Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργου Συρίγου και θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. To παιχνίδι θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και ηχητικά από το Novasports.gr, ενώ θα προβληθεί και σε επανάληψη στις 23:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, θα ακολουθήσει στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, το Post Game Show στο πλαίσιο της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο» σε παρουσίαση του Άγγελου Στυλιάδη, όπου θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του ντέρμπι και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Η Ευρώπη παίζει (καλή) μπάλα! Ιδού οι καλύτερες αναμετρήσεις (όλες, όπως όλο το αθλητικό πρόγραμμα το βρίσκετε καθημερινά στο ειδικό section του gazzetta.gr). Και όλα τα γκολ από τα πρωταθλήματα που μεταδίδει ο OTE TV, οι καλύτερες φάσεις, θέματα και ρεπορτάζ την Κυριακή στις 22:30 στην εκπομπή «Sports Show» με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο.
-> Αγγλία: με νίκη που θα σημάνει και μαθηματικά τον τίτλο, θέλει να συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Τσέλσι την Κυριακή κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την 35η αγωνιστική της Premier League. Μετάδοση στις 15:30 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη. Ξεχωρίζουν επίσης τα ματς Λίβερπουλ - ΚΠΡ (Σάββατο 17.00, OTE Sport 1 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Μπρομ (Σάββατο 19:30, OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη), την Κυριακή στις 18:00 το Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι (OTE Sport 1 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου) και, τη Δευτέρα, Χαλ - Άρσεναλ (22:00, OTE Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου).
-> Γερμανία: στο παραδοσιακό ντέρμπι Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου στρέφονται τα φώτα της 31ης αγωνιστικής με μετάδοση από το OTE Sport 3 το Σάββατο στις 19:30 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά ενώ με την Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στην έδρα της Χόφενχαϊμ (Σάββατο 16;30, OTE Sport 3 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη).
-> Γαλλία: Μετς – Μαρσέιγ απόψε στις 21:30 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη στο Novasports 1, Μπαστιά – Σεντ Ετιέν το Σάββατο στις 21:00 σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου στο Novasports 1 και Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν την Κυριακή στις 22:00 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα στο Novasports 3.
-> Ισπανία: η 35η αγωνιστική ενδέχεται να… αναδείξει πρόωρα την πρωταθλήτρια αν τυχόν «γκελάρει» η Ρεάλ Μαδρίτης στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας. Και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αν υπολογίσει κανείς ότι η η Σεβίλλη διατηρεί το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στη χώρα (αήττητη εντός από τον Φεβρουάριο του 2014) ενώ την τελευταία διετία η «βασίλισσα» έφυγε χωρίς βαθμό από το «Πιθχουάν». Live η ματσάρα το Σάββατο στις 21:00 από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου ενώ η Μπαρτσελόνα παίζει, επίσης αύριο Σάββατο, στο «Αρκανχέλ» της Κόρδοβα (17:00, OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα).
-> Ιταλία: η «βέκια σινιόρα» παρελαύνει στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ μετά τη λήξη της 34ης αγωνιστικής, αναμένεται να επιβεβαιώσει και μαθητικά την κατάκτηση του τίτλου. Το Σάββατο στις 19:00 το OTE Sport 4Hθα μεταδώσει την αναμέτρηση Σαμπντόρια – Γιουβέντους σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου. Από τις υπόλοιπες συναντήσεις της Serie A ξεχωρίζει την Κυριακή στις 21:45 το Νάπολι - Μίλαν (OTE Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι).
-> Πορτογαλία: το Σπόρτινγκ – Νασιονάλ, 22:15 το Σάββατο στο Action 24, προδιαθέτει για γκολ και θέματα, περιγράφει ο Χρήστος Κυριαζής.
-> Ολλανδία: live ο τελικός Κυπέλλου, αντιεμπορικός μεν (Τσβόλε – Χρόνιγκεν) αλλά δεν παύει να είναι ένα ωραίο ολλανδικό ματς. Την Κυριακή στις 19:00 από το Action 24 σε περιγραφή Φώτη Ρουμελιώτη.
-> Ρωσία: για τους λάτρεις της Premier Liha, αλλά και του στοιχήματος, Σπαρτάκ – Ζενίτ την Κυριακή στις 13:30 στο Action 24, σε περιγραφή Μιχάλη Μουσελίμη.
«Goal χωρίς σύνορα» αλλά… με ΠΑΟΚ. Το Σάββατο στις 12:00 στην εκπομπή με τον Μανώλη Σφακάκη οι πρωταγωνιστές του νταμπλ του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, Γιάννης Καλμαζίδης και Βασίλης Κουρνέτας μιλούν στον Μιχάλη Μελισσίδη, σε αποκλειστικές συνεντεύξεις λίγες ώρες μετά το θρίαμβο και τους πανηγυρισμούς. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Λευτέρης Πετρούνιας εξομολογείται στη Χριστίνα Βραχάλη το μεγάλο του όνειρο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το 2016 ενώ ο θρύλος του body builnding, Τζέι Κάτλερ, βρέθηκε για λίγες ώρες στην Αθήνα και μίλησε αποκλειστικά στον Νίκο Σάλτα για τη μυθική καριέρα του και τα σχέδιά του για το μέλλον, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ρόλους σε ταινίες του Hollywood.
Την Κυριακή (21:45), η εκπομπή «Goal» με τη Χριστίνα Βραχάλη και τον Μανώλη Σφακάκη θα έχει καλεσμένο στο στούντιο τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα. Όλες οι επίμαχες φάσεις στο μικροσκόπιο του Παναγιώτη Βαρούχα και εντυπωσιακά γκολ από όλα τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Live το Ολυμπιακός – Μπρέσια. Αύριο Σάββατο στις 17:15 στις 18:15 είναι η ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports του αγώνα Ολυμπιακός - Μπρέσια για την 10η και τελευταία αγωνιστική του Len Champions League Ανδρών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.
Σνούκερ World Championship live. Σήμερα και αύριο ολοκληρώνονται οι ημιτελικοί στο… Μουντιάλ του σνούκερ, τους οποίους συνθέτουν μόνο Βρετανοί (ε, αφού λείπουν οι αγγλικές ομάδες από τις τετράδες CHL και EUL, ας δουν και… μια χαρά!) Σον Μέρφι - Μπάρι Χόκινς και Τζαντ Τραμπ - Στιούαρτ Μπίνγχαμ στα ημιτελικά που μεταδίδονται σήμερα (16:30, 21:00) και αύριο (16:30 και 21:00). Οποιοι προκριθούν θα αναμετρηθούν στον τελικό που διεξάγεται Κυριακή και Δευτέρα, 16:30 και 21:00, όλα live από τα κανάλια του Eurosport. Στη φωτό ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν που αποκλείστηκε πρόωρα, όπως πολλά άλλα φαβορί (ανάμεσά τους ο κάτοχος Μαρκ Σέλμπι και ο Αυστραλός Νέιλ Ρόμπερτσον).
Στις πίστες της Ισπανίας το MotoGP. Τα κορυφαία αθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού παρελαύνουν στα αθλητικά κανάλια του OTE TV. Ο 4ος αγώνας του MotoGP λαμβάνει χώρα στην Ισπανία, με το OTE Sport 5D να καλύπτει ζωντανά τις προσπάθειες των αναβατών για την κατάκτηση της καρό σημαίας με τις ελεύθερες δοκιμές σήμερα και αύριο, τις κατατακτήριες το Σάββατο στις 15:05 και στις 16:00 και τον αγώνα την Κυριακή στις 14:30 σε περιγραφή Δημήτρη Διατσίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα