«Θρυλική»… mediaκή εβδομάδα

Νίκος Μποζιονέλος
«Θρυλική»… mediaκή εβδομάδα

bet365

Η μετάδοση της ρεβάνς με τον Απόλλωνα του Ολυμπιακού την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος από τον OTE TV, με Πρίντεζη αύριο το «Pick & Roll» με Σκουντή στο... παρκέ του ΣΕΦ, αφιέρωμα των καναλιών Novasports στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού
Παράλληλα... και μη! Τις προάλλες η στήλη υπενθύμισε πως το φετινό Final 4 της Euroleague μεταδίδεται παράλληλα και από τη ΝΕΡΙΤ κι από τα κανάλια Novasports (15-17 Μαΐου στη Μαδρίτη). Δεν είναι το μόνο μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα έχει παράλληλη μετάδοση φέτος: ο τελικός του Champions League, 6 Ιουνίου στο Βερολίνο, θα μεταδοθεί επίσης και από ΝΕΡΙΤ και από Nova, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας από τον OTE TV και από ελεύθερο κανάλι (ή ΣΚΑΪ ή ΑΝΤ1) ενώ ο τελικός του Europa League θα μεταδοθεί μόνο ο ΑΝΤ1.
Κύπελλα και εμβόλιμες στα αθλητικά κανάλια του OTE TV. Ώρα Κυπέλλου σε Ελλάδα και Γερμανία αυτή την εβδομάδα στον OTE TV, με τους επαναληπτικούς αγώνες της ημιτελικής φάσης στην Ελλάδα αλλά και τα ημιτελικά στο DFP Pokal. Την Τετάρτη 29 Απριλίου στις 18.30 θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Απόλλων Σμύρνης (OTE Sport 1HD σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα), μετά το 3- υπέρ των ερυθρόλευκων του πρώτου αγώνα, ενώ στις 21.30 θα ακολουθήσει η αναμέτρηση SKODA Ξάνθη - Ηρακλής, με τον πρώτο αγώνα να έχει σκορ 0-1 υπέρ της Ξάνθης (OTE Sport 1HD σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη).
Ο ΟΤΕ TV θα καλύψει με... πολύωρη εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» και τους δύο ημιτελικούς σε παρουσίαση Σωτήρη Κωσταβάρα και Στέφανου Αβραμίδη: θα ξεκινήσει ως pre game στις 17:30, θα συνεχιστεί στις 20:30 μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού και θα συνεχιστεί εκ νέου στις 23:00, μετά το ματς της Ξάνθης.
Στην Γερμανία, την επανάληψη του περσινού τελικού Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ για την ημιτελική φάση του γερμανικού Κυπέλλου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του OTE TV. Την Τρίτη 28 Απριλίου θα προβληθεί η μάχη για το πρώτο εισιτήριο του τελικού στο DFP Pokal στο Μόναχο (21:30, OTE Sport 3HD σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά) και την Τετάρτη 29 Απριλίου η 2η αναμέτρηση φέρνει αντιμέτωπους Αρμίνια Μπίλεφελντ και Βόλφσμπουργκ (21:30, OTE Sport 5HD).
Στην Premier League δύο αναμετρήσεις που θα φέρουν σε ισορροπία τις αγωνιστικές στην Αγγλία διεξάγονται μεσοβδόμαδα. Την Τρίτη 28 Απριλίου η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της Χαλ (21:45, OTE Sport 1HD σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου) από την 33η αγωνιστική, ενώ την Τετάρτη 29 Απριλίου η Λέστερ υποδέχεται την Τσέλσι (21:45, OTE Sport 3HD σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη) στον εξ αναβολής αγώνα της 27ης αγωνιστικής.
Με διπλή αγωνιστική, τα ντέρμπι της Serie. Την Τρίτη 28 Απριλίου, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν τον αγώνα μεταξύ Ουντινέζε και Ίντερ (21:45, OTE Sport 6HD σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου) ή ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι της Serie A, Γιουβέντους-Φιορεντίνα, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά την Τετάρτη 29 Απριλίου (21:45, ΟΤΕ Sport 4HD σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι).
Εμβόλιμη αγωνιστική και στην Primera, με την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Χετάφε την Τρίτη στις 21:00 (OTE Sport 2HD σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα) ενώ η Ρεάλ υποδέχεται την Τετάρτη στις 21:00 την Αλμερία (OTE Sport 2 HD σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου). Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Βιγιαρεάλ με την Ατλέτικο, την Τετάρτη στις 23:00 (OTE Sport 2 HD σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου).
«Αυτοκράτορας» εναντίον «εξάστερου» στο Novasports 2. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, αύριο Τρίτη 28 Απριλίου στις 20:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον εξ αναβολής αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός, για την 23η αγωνιστική της Basket League. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή του αγώνα από το «Nick Gallis Hall» θα είναι ο Γιάννης Πάγκος ενώ στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι ο Ευγένιος Δαδαλιάρας και ο Παναγιώτης Στεφάνου.
«Pick & Roll» αύριο από το... παρκέ του ΣΕΦ! Ο Γιώργος Πρίντεζης αύριο στον OTE TV. Στο αυριανή «Pick & Roll» (Τρίτη στις 21:00 στο OTE Sport 4), ο Γιώργος Πρίντεζης μιλάει στον Βασίλη Σκουντή για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 της Euroleague. Λίγες μέρες μετά το νικητήριο καλάθι του απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο διεθνής άσος μέσα από το παρκέ του ΣΕΦ, μιλάει για τις μοναδικές στιγμές που έζησε, αλλά και για τους στόχους του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν. Επίσης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλάει στον Άρη Μπάρκα για την παρθενική του συμμετοχή στο Final 4 και όλα όσα έζησε την φετινή χρονιά, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.
Ο Μπάμπης Σαραντινάκης μεταφέρει όλο το κλίμα από τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών και τις δηλώσεις των νικητριών της ομάδας του Ελληνικού, ενώ τα κατορθώματα των τεσσάρων Ελλήνων του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κώστα Κουφού, Νικ Καλάθη και Κώστα Παπανικολάου στα πλέι-οφ του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, θα απολαύσουν επίσης στο «Pick & Roll» οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV.
Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, στο «Pick & Roll», το οποίο εκτάκτως θα μεταδοθεί μέσα από το παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, που θα περιγράψει ο Βασίλης Σκουντής.
Αφιέρωμα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Το Final 4 του Len Euroleague στο πόλο Γυναικών βάφτηκε κόκκινο και τα κανάλια Novasports με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» ετοιμάζουν σπέσιαλ αφιέρωμα στην πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 28 Απριλίου στις 18:15 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με τον Διονύση Στρούμπο, η οποία θα είναι αφιερωμένη στο Final 4 του Len Euroleague στο πόλο Γυναικών και την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου από τον Ολυμπιακό. H εκπομπή θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο», θα είναι ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας, Χάρης Παυλίδης. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, θα αναφερθεί στο επίτευγμα των «ερυθρόλευκων» να κατακτήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ευρωπαϊκό τρόπαιο, πέρσι το Len Trophy και φέτος το Len Euroleague και πόσο εύκολο ή δύσκολο να παραμείνει στην κορυφή. Επίσης, στην εκπομπή θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights, από το Final Four, ενώ η παρακάμερα του τελικού θα χαρίσει στους συνδρομητές μια διαφορετική εικόνα των όσων έγιναν στο εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ», έτσι όπως την κατέγραψε η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports.
«Στο Φιλέ» οι Λάππας και Πανταλέων. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 28 Απριλίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, με καλεσμένους τους αρχηγούς του Φοίνικα Σύρου και του Παναθηναϊκού, Ηλία Λάππα και Σωτήρη Πανταλέοντα.
H εκπομπή θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr. Οι δύο έμπειροι άσοι θα μιλήσουν για το φετινό συναρπαστικό πρωτάθλημα της Volley League, για τη σειρά των ημιτελικών που δεν στέφθηκε με επιτυχία για τις ομάδες τους και πως βλέπουν τη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Επίσης, θα αναφερθούν στην Εθνική ομάδα, αλλά και στους προσωπικούς τους στόχους.
Τέλος, «Στο Φιλέ» θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από τον 3ο τελικό της Α1 βόλεϊ Γυναικών, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, αλλά και όλα τα τελευταία νέα πριν τον 3ο τελικό της Volley League, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό.
Τα κανάλια Novasports στηρίζουν τα Βίκος Relays. Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν τα Βίκος Relays, οι πρώτοι αγώνες σκυταλοδρομιών στην Ελλάδα, που διεξήχθησαν στην πόλη του Αμαρουσίου την Κυριακή 26 Απριλίου. Στο δεύτερο αγώνα για το 2015, οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και η εκκίνηση δόθηκε στην οδό Ολυμπιονίκη Τσικλητήρα, ενώ πλήθος κόσμου απόλαυσε τον πρωτοποριακό αγώνα, που γίνεται στο πλαίσιο ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού. Το επόμενο ραντεβού των Βίκος Relays δίνεται για τις 17 Μαΐου στην Κομοτηνή, όπου θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος αγώνας μέσα στο 2015 με κεντρικό σύνθημα: «Μόνος τρέχεις πιο γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά»!
Τα κανάλια Novasports, στο πλαίσιο ενίσχυσης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, στηρίζουν τη διοργάνωση ως media partner, ενώ παράλληλα τα Καταστήματα Forthnet, λειτούργησαν ως σημεία εγγραφών στη διοργάνωση για τους πολίτες που θέλησαν να συμμετέχουν, τρέχοντας με τη «Novasports Running Team», την ομάδα των καναλιών Novasports. Στη «Novasports Running Team» συμμετέχουν επίσης με ιδιαίτερο ενθουσιασμό εργαζόμενοι, αλλά και συνεργάτες της Forthnet που αγαπούν τον αθλητισμό και ειδικότερα τα δρομικά αγωνίσματα. Στο Μαρούσι, συνολικά την ομάδα των καναλιών Novasports αποτέλεσαν 56 άτομα μεταξύ των οποίων οι Βάσω Ευσταθίου, Βικτωρία Μουρατίδου, Βασιλική Ρούφου και Ρένια Γκούση που κατέκτησαν την πρώτη θέση στις γυναίκες στη σκυταλοδρομία 4Χ2000. Επίσης, την πρώτη θέση στο ίδιο αγώνισμα κατέκτησε και στους άνδρες η «Novasports Running Team» με τους Απόστολο Καρβέλη, Γιώργο Καραγιαννάκη, Αχιλλέα Καφενζή και Νικόλαο Γέρο. Η επικοινωνιακή στήριξη της διοργάνωσης εντάσσεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Forthnet.
 

Τελευταία Νέα