ΠΣΚΔ για… TV και μπάλα!

Νίκος Μποζιονέλος
ΠΣΚΔ για… TV και μπάλα!

bet365

Ορεξη να’ χεις να βλέπεις μπάλα το 4μερο με σπουδαία ευρωπαϊκά ματς και τρία μεγάλα ντέρμπι (Τσέλσι – Γιουνάιτεντ, Λυών – Σεντ Ετιέν και Ίντερ – Μίλαν), επάνοδος Super League, ματς-θρίλερ στο βόλεϊ, play offs στο ΝΒΑ, Formula 1 στο Μπαχρέιν και… σνούκερ!
Τηλεθέαση. Περί τους 600.000 τηλεθεατές είδαν χθες από τον ΑΝΤ1 το ματς το Σεβίλλη – Ζενίτ, με το κανάλι να επιλέγει να μεταδώσει και τη ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης ενώ τα Νάπολι – Βόλφσμπουργκ, Ντνιέπρ – Μπριζ και Φιορεντίνα – Ντινάμο Κιέβου θα μεταδοθούν από τα κανάλια Novasports.
Η 31η αγωνιστική της Super League στα κανάλια Novasports. H Super League επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και όλα τα ματς μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports. Το Σάββατο θα προβληθεί στις 21:30 στο Novasports 1 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με παρουσιαστή τον Άγγελο Στυλιάδη, την Κυριακή στις 16:30 στο Novasports 1 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα! – Λεπτό προς λεπτό», με παρουσιαστές τους Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκο Δούσκα και Χρήστο Καούρη και στις 21:30 τη σκυτάλη παίρνουν οι Αντώνης Πανούτσος, Αντώνης Καρπετόπουλος και Δημήτρης Παπανικολάου στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα».
Σάββατο 18/4
* 15:00 Παναιτωλικός – ΑΕΛ Καλλονής σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από το Novasports 3
* 17:15 Skoda Ξάνθη – Εργοτέλης σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου κ από το Novasports 3
* 19:30 AOK - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη από το Novasports 1
Κυριακή 19/4
* 15:00 Πανθρακικός - Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη από το Novasports 2
* 17:15 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη από το Novasports 2
* 19:30 Ολυμπιακός - Λεβαδειακός σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου από το Novasports 1
Δευτέρα 20/4
* 19:30 Βέροια – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου από το Novasports 1
Ευρωπαϊκές… ντερμπάρες στα αθλητικά κανάλια του OTE TV! Ορεξη να’ χεις! Ντέρμπι κορυφής στην Barclays Premier League για την 33η αγωνιστική με την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δίνουν καθοριστικό αγώνα στην εξέλιξη του πρωταθλήματος στην Αγγλία, το Σάββατο 18 Απριλίου (19:30, OTE Sport 1 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου).
Στο πρωτάθλημα των μεγάλων αστέρων, στη Primera Division, η Μπαρτσελόνα θα επιδιώξει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στη Βαλένθια (Σάββατο, 17:00 ΟTE Sport 2 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου), ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης, με μόλις δύο βαθμούς διαφορά, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλαγα (18 Απριλίου, 21:00 OTE Sport 2 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα).
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Campionato, με τα αθλητικά κανάλια του OTE TV να φιλοξενούν αποκλειστικά ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι παγκοσμίως. Μη χάσετε τo ντέρμπι «Derby della Madonnina» με τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης του Μιλάνο, ανάμεσα σε Ίντερ – Μίλαν (Κυριακή, 21:45 OTE Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι). Πρόβα πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου, που θα μεταδώσει επίσης ο ΟΤΕ TV στις 7 Ιουνίου, δίνουν Γιουβέντους - Λάτσιο (Σάββατο, 21:45 OTE Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου) για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Μάχες στο γρασίδι που ξεπερνούν τα όρια και στη Γερμανία με την 29η αγωνιστική να περιλαμβάνει αγώνες ιδιαίτερου βαθμολογικού ενδιαφέροντος., Χόφενχαϊμ – Μπάγερν Μονάχου (Σάββατο, 16:30 OTE Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά), Βέρντερ Βρέμης – Αμβούργο (Κυριακή, 16:30 OTE Sport 3 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα) και Βόλφσμπουργκ – Σάλκε (Κυριακή, 18:30 OTE Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά).
Κι άλλα ντέρμπι. Ευρωπαϊκά ματς μεταδίδουν και τα κανάλια Novasports με τα συναρπαστικό Championnat. Από τις προσεχείς μεταδόσεις ξεχωρίζουν απόψε στις 21:30 το Ναντ - Μαρσέιγ, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη από το Novasports 1 και την Κυριακή στις 22:00 το ντέρμπι μίσους Λυών – Σεντ Ετιέν, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα επίσης από το Novasports 1.
Οσο για το Action 24; Το Σάββατο μεταδίδει για το Κύπελλο Σκωτίας στις 14:15 το Χιμπέρνιαν - Φόλκερκ σε περιγραφή Χρήστου Κυριαζή και την Κυριακή τα ολλανδικά ματς Φέγενορντ – Γκο Αχέντ Ιγκλς (13:30) και Αγιαξ - Μπρέντα (15:30), αμφότερα σε περιγραφή Φώτη Ρουμελιώτη.
Τσίτα τα… γκάζια στο Μπαχρέιν. Τέταρτο grand prix στη Formula 1, την Κυριακή το σκηνικό μεταφέρεται στη Μέση Ανατολή και το νησί του Μπαχρέιν. Το «Στολίδι του Κόλπου» φιλοξενεί την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού από το 2004 και όπου πέρυσι πραγματοποιήθηκε ο συγκλονιστικότερος «εμφύλιος» των Mercedes, με τελικό νικητή τον μετέπειτα πρωταθλητή Λιούς Χάμιλτον. Το OTE Sport 4 καλύπτει, όπως πάντα, όλες τα δοκιμαστικά και τις κατατακτήριες δοκιμές. Την Κυριακή στις 16:30 θα ξεκινήσει η εκπομπή «Grand Prix» με τον Αντρέα Παλομπαρίνι και η κάλυψη του αγώνα στις 17:45 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα και Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου.
Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα στον ALPHA θα ξεκινήσει στις 18:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τον οδηγό αγώνων Σταμάτη Κατσίμη στο σχολιασμό, ενώ ο Κώστας Μπιτσικώκος μας μεταφέρει από το Σακχίρ όλο το ρεπορτάζ από τη «μάχη» του Κόλπου. Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να παρακολουθήσετε τον απόηχο του Grand Prix Κίνας, τις ομάδες να δουλεύουν σε προσομοιωτή, βόλτα στη Σαγκάη με τον Λιούς Χάμιλτον και τη θηριώδη McLaren P1 GTR να πατάει γκάζι στην πίστα.
Τέσσερις ομάδες, ένα πρωτάθλημα! Σήμερα στις 19:00 διεξάγεται το τρίτο ματς Φοίνικα – Ολυμπιακού για τα play offs της Volley League στη Σύρο με μετάδοση από το Novasports 4 και την Κυριακή, στις 17:00, θα μεταδοθεί από Novasports 3 και από το web TV του Novasports.gr ο τέταρτος κατά σειρά αγώνας τους, αμφότερα σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη. Τη Δευτέρα δε, στις 18:30, διεξάγεται ο αγώνας ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με μετάδοση από το Novasports 4 που θα κρίνει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό. Αν εκκρεμεί και για το Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου αυτό θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Απριλίου στις 19:00 (κι αυτό από το Novasports 4).
Μεταδόσεις Basket League (χωρίς «αιώνιους»). Στο πλαίσιο της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» σε παρουσίαση των Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργου Συρίγου το Σάββατο στις 17:00 στο Novasports 2 θα μεταδοθούν παράλληλα τα ματς Κολοσσός – Ρέθυμνο, Απόλλων Πατρών – ΚΑΟΔ, Κηφισιά - ΠΑΟΚ και Πανελευσινιακός – Κόροιβος, με τον τελευταίο αγώνα να μεταδίδεται και ολόκληρος στο Novasports 1. Το ΑΕΚ – Τρίκαλα μεταδίδεται στις 17:00 από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή.
Πρώτος γύρος των play offs στο ΝΒΑ. Στο φαντασμαγορικό κόσμο του ΝΒΑ όλα είναι δυνατά. Το πάζλ των ζευγαριών στα play offs συμπληρώθηκε και οι ομάδες είναι έτοιμες για τον πρώτο γύρο. Ο ΟΤΕ TV ως μοναδικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα θα μεταδώσει ζωντανά αναμετρήσεις από τον πρώτο γύρο, ξεχωρίζοντας αυτές μεταξύ Σικάγο – Μιλγούοκι (21 Απριλίου, 03:00 OTE Sport 4) και Λος Άντζελες Κλίπερς – Σαν Αντόνιο (23 Απριλίου, 04:30 OTE Sport 4).
Live αύριο το Ραντνίτσκι – Ολυμπιακός. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 18 Απριλίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ραντνίτσκι - Ολυμπιακός για το Len Champions League στο πόλο Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» στην 9η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του πόλο, θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 4 και σε περιγραφή Κώστα Τατάκη.
Πάει Ντόχα ο Σταραμόπουλος. Η οργανωτική επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 μαζί με την FIFA θα παρουσιάσουν σε ειδική τελετή, την προσεχή εβδομάδα, στη Ντόχα, το οριστικό σχέδιο για τα νέα γήπεδα που θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται. Μάλιστα θα μπουν και τα πρώτα θεμέλια στο πρώτο γήπεδο. Για τον σκοπό αυτό η οργανωτική επιτροπή έχει προσκαλέσει δημοσιογράφους απ όλη την Ευρώπη που καλύπτουν θέματα UEFA και FIFA. Απο την Ελλάδα προσκλήθηκε ο Μάνος Σταραμόπουλος, μέλος της Media Tasc Force της UEFA.
«Traction» με Γρανά. Ο Κώστας Στεφανής και το «Traction» υποδέχονται την ηθοποιό Νίκη Γρανά και μαζί δοκιμάζουν τις επιδόσεις του νέου ιταλικού Crossover, το Σάββατο στις 14:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το νέο Fiat 500X είναι ένα Crossover που "μυρίζει" Ιταλία από την πρώτη επαφή μαζί του.
Οι καμπύλες, το στιλ και η μυώδης εμφάνιση, σε συνδυασμό με τεχνολογία τελευταίας εξέλιξης στον κινητήρα, το κιβώτιο αλλά και τα Multimedia, συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση. Όταν μάλιστα η παρουσίαση ενός τέτοιου μοντέλου, συνοδεύεται από μια γλυκιά παρουσία όπως αυτή της Νίκης, γνωστής για τις υποκριτικές αλλά και μουσικές της ικανότητες, αφού άλλωστε γνωρίζει 3 μουσικά όργανα, τότε το έργο του Στεφανή γίνεται ακόμη πιο ευχάριστο!
Ματσάρες σνούκερ στο Σέφιλντ. Από το μεσημέρι του Σαββάτου στο Eurosport και ως τις τις 4 Μαΐου διεξάγεται στο Σέφιλντ το τουρνουά που περιμένουμε πώς και πώς όλοι εμείς οι φανατικοί του σνούκερ. 2015 World Snooker Championship το λοιπόν με σπουδαία ονόματα και συναρπαστικά παιχνίδια.
Μαρκ Σέλμπι, Στίβεν Μαγκουάιρ, Τζο Πέρι, Σον Μέρφι, Μπάρι Χόκινς, Μαρκ Άλεν, Άλι Κάρτερ, Νέιλ Ρόμπερτσον, Ντινγκ Τζουνχούι, Μαρκ Ντέιβις, Τζον Χίγκινς, Μάρκο Φου, Τζουντ Τραμπ, Γκρέιαμ Ντοτ, Στιούαρτ Μπίνγχαμ, Μαρκ Γουίλιαμς και, πάνω απ’ όλους, Ρόνι Ο' Σάλιβαν. «Προσδεθείτε»!
Στις 30 Απριλίου το 8ο Τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς». Στις 30 Απριλίου και για 8η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί το ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς», με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και με συνδιοργανωτές την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας. Η εκδήλωση οργανώνεται κάθε χρόνο προς τιμή του αείμνηστου συναδέλφου, ο οποίος, πέραν της μεγάλης δημοσιογραφικής του διαδρομής, υπήρξε ο πρωτεργάτης της καθιέρωσης πολυσέλιδων αναφορών στην εφημερίδα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Βόρειας Ελλάδας.
Το τουρνουά περιλαμβάνει αγώνες από τα τμήματα υποδομής 6 ερασιτεχνικών ομάδων, εκ των κορυφαίων του Νομού Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΜ στη Μίκρα, με ώρα έναρξης 16:30. Μετά το τέλος, θα βραβευθούν όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν, ενώ θα γίνουν και ειδικές βραβεύσεις σε προσωπικότητες, που προσέφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
 

Τελευταία Νέα