Και ξανά… «Τόλμη και Γοητεία»!

Νίκος Μποζιονέλος
Και ξανά… «Τόλμη και Γοητεία»!

bet365

Η μακροβιότερη σειρά επανέρχεται στους ελληνικούς τηλεοπτικούς δέκτες, από Δευτέρα ως Πέμπτη στις 12:45 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.
«Τόλμη και Γοητεία»… σας έλειψε; Πείτε την αλήθεια, οι περισσότεροι από εσάς μεγαλώνοντας είχατε και λίγο… Ριτζ μέσα σας! «The Bold and the Beautiful» λοιπόν από αύριο, Δευτέρα του Πάσχα και κάθε Δευτέρα ως Πέμπτη στις 12:45 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.
Η πασίγνωστη σαπουνόπερα αμερικάνικης παραγωγής ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ στις 23 Μαρτίου 1987 και το 2012 γιόρτασε 25 χρόνια συνεχούς προβολής, έχουν μεταδοθεί πάνω από 6.500 επεισόδια. Η σειρά έχει μπει και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καθώς την παρακολουθούν καθημερινά πιο πολλοί τηλεθεατές από οποιαδήποτε άλλη σειρά στον κόσμο (400 εκατομμύρια).
Στην Ελλάδα προβλήθηκε για πρώτη φορά από την ΕΤ1 τον Νοέμβριο του 1988, πέρασε από πολλά κανάλια και κατέληξε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.
Η υπόθεση εκτυλίσσεται στο λαμπερό Λος Άντζελες, στους μοντέρνους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς, όπου κυριαρχούν δύο μεγάλοι οίκοι μόδας και οι δύο πανίσχυρες οικογένειες που τους διοικούν: οι Φόρεστερ και Σπέκτρα. Ξεκίνησε αντικαθιστώντας την σαπουνόπερα «Capitol» στο CBS, προβαλλόταν αμέσως μετά τα «Ατίθασα νιάτα» και την πρώτη χρονιά ήταν στην 8η θέση στην κατηγορία της. Ομως από το 1993 και μετά άρχισε την ανοδική της πορεία στους πίνακες των μετρήσεων με αποτέλεσμα ήδη από τα μέσα της δεκαετίας να βρεθεί δεύτερη όπου και παραμένει έως σήμερα.
Η Κάθριν Κέλι Λανγκ συμμετείχε και σε άλλες σαπουνόπερες, όπως τα "Ατίθασα Νιάτα" και "Ευτυχισμένες Μέρες", όμως σε καμία δεν είχε την... «τόλμη και γοητεία» που απαιτείται για να γίνεις σταρ. Η Λανγκ δεν έκανε ποτέ την καριέρα που ονειρευόταν και όπως και οι υπόλοιποι του καστ κάνει ταξίδια στο εξωτερικό εξαργυρώνοντας την παγκόσμια επιτυχία της σειράς-φαινόμενο.
 

Τελευταία Νέα