Το «Νησί» πάει… «Μουρμούρα» (pics)

Νίκος Μποζιονέλος
Το «Νησί» πάει… «Μουρμούρα» (pics)

bet365

Οι περιπέτειες του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι σου κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00, στον ALPHA. Guest star απόψε η Ευγενία Δημητροπούλου.
«Μουρμούρα». Μια γλώσσα που μάθαμε να την μιλάμε άπταιστα την περυσινή χρονιά. Τα μαθήματα ξαναρχίζουν πιο εντατικά από ποτέ. Πάντα κατ’ οίκον. Και πάντα σε ολιγάριθμα τμήματα, των δύο. Αυστηρά. Απροσδόκητες εξελίξεις, μυστικά που αποκαλύπτονται, πρόσωπα απ’ το παρελθόν αλλά και νέα πρόσωπα που καταφθάνουν στη ζωή των ηρώων μας, θα ταράξουν την οικογενειακή ηρεμία και γαλήνη των τριών ζευγαριών.
Στο αποψινό επεισόδιο της Τρίτης του Πάσχα, στις 21:00… Μια ολοήμερη διακοπή νερού κάνει την Βούλα και τον Μηνά να προβληματιστούν και να ενημερωθούν για το ζοφερό θέμα της ιδιωτικοποίησης. Τρομάζουν με την ιδέα, μόνο που η Βούλα το τραβάει λίγο πιο πέρα και θέλει να σκάψουν στέρνα στην αυλή…
Η Μαρίνα σχεδιάζει να πάει ένα ταξίδι στη Ρώμη με τις φίλες της, αλλά ο Ηλίας δεν βλέπει με καλό μάτι την απόφαση της και κάνει ότι μπορεί για να της το χαλάσει. Και δεν είναι μόνο για τα λεφτά…
Επιτέλους, η ευχή του Χάρη έπιασε! Ο Στέφανος χώρισε με την αδερφή του. Κι ενώ την παρηγορεί, μέσα του χαίρεται. Μέχρι που βλέπει πως η αδερφή του δεν έχει πάρει και πολύ ανάλαφρα αυτό τον χωρισμό.
Guest star η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου που υποδύεται την Ελένη, αδελφή του Χάρη και την οποία μάθαμε από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Νησί».
 

Τελευταία Νέα