Μεγάλη Εβδομάδα, μεγάλη… μπάλα σε Nova και OTE

Νίκος Μποζιονέλος
Μεγάλη Εβδομάδα, μεγάλη… μπάλα σε Nova και OTE

bet365

Κύπελλα Ελλάδας, Ιταλίας, Γερμανίας και Γαλλίας στον OTE TV, play offs βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών αλλά και πόλο στα κανάλια Novasports, τι γίνεται με τα τηλεοπτικά του Copa America και το τέλος των hashtags στο Facebook.
Μεγάλα παιχνίδια στον OTE TV. Για το Κύπελλο Ελλάδας, Ολυμπιακός, SKODA Ξάνθη, Ηρακλής και Απόλλων Σμύρνης ρίχνονται στη μάχη για μία θέση στον τελικό.
Στην πρεμιέρα της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:00, OTE Sport 1 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα) και τη Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου ο Ηρακλής φιλοξενεί την SKODA Ξάνθη (17:00, OTE Sport 1 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα). Πριν από κάθε αγώνα, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα ενημερώνονται για όλα τα νέα των ομάδων από την 1η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης, στην pre-game εκπομπή που θα αρχίζει 45 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Συναρπαστικές μάχες από τα Κύπελλα Ιταλίας, Γερμανίας και Γαλλίας, μεταφέρει αυτή την εβδομάδα ο ΟΤΕ TV. Στην Ιταλία, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το ζευγάρι του τελικού, καθώς μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων δεν υπάρχουν φαβορί. Τη Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου θα προβληθεί ο αγώνας Φιορεντίνα - Γιουβέντους (0-1 πρώτος αγώνας) ζωντανά στις 21:45 στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου, ενώ τη Μεγάλη Τετάρτη στις 21:45 η κάτοχος του τίτλου Νάπολι υποδέχεται τη μαχητική Λάτσιο με στόχο τη νίκη καθώς το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει ίσες πιθανότητες και στις δύο ομάδες (OTE Sport 5 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη).
Στη Γερμανία, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, τη Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί την Φράιμπουργκ (20:00, OTE Sport 5 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη) και η Ντόρτμουντ τη Χόφενχαϊμ (21:30, OTE Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά). Σπουδαία μάχη το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης όπου η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου (21:30, OTE Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά), ενώ λίγο νωρίτερα η Αρμίνια Μπίλεφελντ αντιμετωπίζει την Γκλάντμπαχ (20:00, OTE Sport 6 σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου).
Στη Γαλλία, η ημιτελική φάση του Κυπέλλου φέρνει αντιμέτωπες Οσέρ - Γκινγκάμπ (Μεγάλη Τρίτη, 22:00, OTE Sport 6 σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα) και Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν (Μεγάλη Τετάρτη, 22:00, OTE Sport 1 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη).
Play offs βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, αλλά και πόλο στα κανάλια Novasports. Το βόλεϊ πρωταγωνιστεί στα κανάλια Novasports και από αύριο Μεγάλη Τρίτη ως και τη Μεγάλη Πέμπτη θα προβάλλουν αποκλειστικά τους πρώτους αγώνες των play offs της Volley League, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου, καθώς και τους πρώτους αγώνες των play offs της Α1 βόλεϊ Γυναικών, Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - Πανναξιακός. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Volley League
* M. Τρίτη 7 Απριλίου, 19:30, 1ος αγώνας ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Παντελή Λώλη από το Novasports 3
* Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου, 17:00, 1ος αγώνας Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη από το Novasports 3
* Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου, 19:30, 2ος αγώνας ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Παντελή Λώλη πό το Novasports 7
Α1 βόλεϊ Γυναικών
* Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου, 18:00, 1ος αγώνας Ολυμπιακός – ΑΕΚ σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 3
* Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου, 20:00 Παναθηναϊκός – Πανναξιακός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη από το Novasports 2
Στα κανάλια Novasports έχει και πόλο. Αύριο στις 18:15 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με τον Διονύση Στρούμπο και καλεσμένο τον πολίστα του ΠΑΟΚ Δημήτρη Μιτελούδη στο Novaasports 1 και τη Μεγάλη Τετάρτη με τη μετάδοση από το Novasports 3, του αγώνα Ολυμπιακός – Προ Ρέκο για την 8η αγωνιστική του Len Champions League Ανδρών, στις 20:45 Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.
«Derby». Κλασικά απόψε στο Μακεδονία TV στις 22:00 με τον Κώστα Χήτα, το… τρίτο ημίχρονο της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη που αποκαλύπτει γιατί δεν ανέλαβε την Εθνική ομάδα και πολλά άλλα με καλεσμένους. Ανάμεσά τους και ο υπογράφων…
Copa America. Η στήλη έχει την πληροφορία ότι τα τηλεοπτικά του Copa America, το οποίο είναι η μόνη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού, κρύβουν μια δυσκολία. Κι αυτό διότι Copa America έχει φέτος στη Χιλή (11 Ιουνίου – 4 Ιουλίου) και στο… καπάκι, 3 με 26 Ιουνίου 2016, στις ΗΠΑ. Πρόκειται, του ’16, για μια επετειακή διοργάνωση για να γιορταστούν τα 100 χρόνια του τουρνουά. Και τα τηλεοπτικά δικαιώματα βγαίνουν… πακέτο, από τώρα, και για τις δύο, χωρίς να είναι καν βέβαιο αν στις ΗΠΑ οι ομάδες θα ταξιδέψουν με «ονόματα» (π.χ. Μέσι, Νέιμαρ, Φαλκάο, Σουάρες) ή θα το ρίξουν στο χαλαρό κάνοντας… exhibition games.
No hashtags @ Facebook. Το Facebook ετοιμάζεται να σταματήσει να μοιράζεται πληροφορίες από τα hashtags (#) του με εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων, από τις 30 Απριλίου. Δεν αποκλείεται η κίνηση αυτή του Facebook να προετοιμάζει το έδαφος για μία νέα υπηρεσία premium υπηρεσίας με σκοπό τη διαχείριση των πληροφοριών. Τζάμπα hashtagάγκαρα τόσο καιρό…
Καμμένος και… απορίες. Απόψε στις 23:30 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό» και STAR καλεσμένος είναι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ενώ στις 23:40 στο MEGA ο Γιάννης Πρετεντέρης (όλο απορίες αυτό το παιδί…) αναρωτιέται τι απειλεί τις συντάξεις και ποιος θα πληρώσει την μαύρη τρύπα και συζητά με καλεσμένους. Η «Ανατροπή» με θέμα το ασφαλιστικό αναβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα (30/3), λόγω της μετάδοσης της έκτακτης συζήτησης στη Βουλή, που είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη παράταση της διάρκειας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Τέλος ο Χαντζόπουλος. Ύστερα από έντονη διαφωνία με τον διευθυντή των «Νέων» Δημήτρη Μητρόπουλο, ο γνωστός σκιτσογράφος Δημήτρης Χαντζόπουλος πέρασε την εξώπορτα της Μιχαλακοπούλου.
Πολλά από τα σκίτσα του " είχαν επικριθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για σεξιστική χυδαιότητα (όπως αυτό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη Ραχήλ Μακρή) και ακούγεται ότι οδεύει προς «Καθημερινή», αν και έχει ήδη στο δυναμικό της τους σκιτσογράφους Ανδρέα Πετρουλάκη και τον Ηλία Μακρή.
Αντζελίνα σε… 3D. Συνεχίζοντας να απολαμβάνουν το μοναδικό προνόμιο να παρακολουθούν μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές σε τρισδιάστατη προβολή, οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova έχουν και τον Απρίλιο στη διάθεση τους συναρπαστικές περιπέτειες, κάθε Κυριακή στις 19:00 μέσω Nova 3D.
Την Κυριακή του Πάσχα, θα προβληθεί σε πρώτη 3D τηλεοπτική προβολή η υποψήφια στα φετινά Όσκαρ περιπέτεια φαντασίας «Maleficent» με την Αντζελίνα Τζολί, που αφηγείται την άγνωστη ιστορία της πιο εμβληματικής «κακιάς» στην ιστορία της Disney, της μάγισσας που καταράστηκε την ωραία κοιμωμένη.
 

Τελευταία Νέα