Δεν βιάζεται για την Σούπερ Λίγκα η Νova

Δημήτρης Τομαράς
Δεν βιάζεται για την Σούπερ Λίγκα η Νova

bet365

Στάση αναμονής τηρεί η Νova μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Λίγκα ως προς την τηλεοπτική διαχείριση. Ποιές είναι οι ασφαλιστικές της δικλείδες.

Ο Παναθηναϊκός και η Ξάνθη είναι αρνητικοί στο να βάλουν την υπογραφή τους στο νέο συμβόλαιο που αφορά στην επέκταση της συμφωνίας της Λίγκας με τη NOVA, ενώ ο ΠΑΟΚ κρατά επιφυλακτική στάση. Υπάρχει βέβαια η παράμετρος πως στο παρελθόν οι «πράσινοι» και οι «ασπρόμαυροι» έχουν εκφράσει έντονες αντιρρήσεις για συμβόλαια και μετά έβαλαν τις υπογραφές τους. Κάτι που μπορεί να ισχύσει και τώρα, χωρίς φυσικά αυτό να είναι βέβαιο.

Η Νova στην παρούσα φάση απέφυγε να πάρει θέση για τα όσα έγιναν στο Δ.Σ. της Τετάρτης. Θέλει πρωτίστως να πάρει στα χέρια της την επίσημη θέση της Λίγκας και γραπτώς (σ.σ. μετά την επιστολή που έχει σταλεί) και μετά να αντιδράσει. Το συνδρομητικό κανάλι έχει δύο πολύ βαριά χαρτιά στα χέρια του. Το πρώτο είναι πως προσφέρει ένα πολύ μεγάλο ποσό στους συλλόγους (40 εκατ. ευρώ) για ένα κλειστό συμβόλαιο 4 ετών. Βασικό ρόλο βέβαια θα παίξει το να είναι όλες οι ομάδες...

Το δεύτερο ότι για την επόμενη διετία οι ομάδες θα παραμείνουν στα κανάλια της. Ακόμα ένας σημαντικός τομέας είναι πως δεν είναι και λίγες οι ομάδες που ζητούν από τώρα λεφτά της νέας χρονιάς γιατί έχουν χρέη. Κατά τα άλλα ως προς τις ομάδες που προβιβάζονται από την Football League αυτομάτως μπαίνουν στο καθεστώς της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης. Οι ρήτρες είναι μάλιστα τόσο μεγάλες που είναι ασύμφορο να τις σπάσει μία ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα