Η κρίση φέρνει… τηλεπαιχνίδια και μαγειρική!

Η κρίση φέρνει… τηλεπαιχνίδια και μαγειρική!

bet365

Οι 15 εκπομπές μαγειρικής στην ελληνική τηλεόραση, ο «Τροχός της Τύχης» και τα νέα τηλεπαιχνίδια στη μικρή οθόνη.
Αναδιάρθρωση στο πρόγραμμα του STAR καθώς, μετά την έναρξη του τηλεπαιχνιδιού «Τροχού της Τύχης» βρέθηκε και εκπομπή μαγειρικής, με το κανάλι να πλέει στο… ρεύμα της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία έχει γεμίσει από ανάλογα προγράμματα. Ο Γιάννης Λουκάκος καθημερινά στις 15:45, μέσα από μια σειρά μαγειρικών 30λεπτων, παρουσιάζει όλα τα είδη μαγειρικής μέσα από εύκολες και πρωτότυπες συνταγές.
Η εκπομπή μαγειρικής του STAR είναι η συνολικά η 15η (!) στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, όρεξη να έχει κανείς και θα γίνουν 16 με την έναρξη, σύντομα, αντίστοιχης και στο E TV και, δη, με όνομα έκπληξη. Λίγους μήνες μετά το χαμό και της δεύτερης κόρης της η Βέφα Αλεξιάδου επιστρέφει στην τηλεόραση καθώς αποδέχθηκε σχετική πρόταση από το E TV.
Ο ΣΚΑΪ προβάλλει καθημερινά στις 16:15 το «Happy Cook» με τον Ευτύχη Μπλέτσα, και μάλιστα μάθαμε ότι μόλις ολοκληρωθεί θα παίζει το «Eat & Fit» με τον Δημήτρη Δαλιάνη. Και, επίσης καθημερινά, προβάλλεται το «Chef στον αέρα» (16:45) με την Ελένη Ψυχούλη. Κάθε Σάββατο μεταδίδονται οι «Γλυκιές αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο (19:00) και οι «1000 μίλια γεύσεις» με τον Βαγγέλη Δρίσκα (20:00) και, κάθε Κυριακή, οι «Γεύσεις στη φύση» επίσης με τον Βαγγέλη Δρίσκα (14:00), «Στην κουζίνα με τον Άρη» στις 19:00 με τον Άρη Τσανακλίδη και «Ένα τραπέζι Ελλάδα» στις 20:00 με την Ντίνα Νικολάου.
Δυνατά στο εν λόγω κομμάτι «παίζει» και ο ALPHA. Κάθε Σάββατο στις 13:00 η καταξιωμένη σεφ ζαχαροπλαστικής Μαρίσα Τσόρτσιλ προβάλει τη φιλοσοφία «Sweet & Skinny» που έχει αναπτύξει και στις 20:00 ο Βασίλης Καλλίδης πραγματοποιεί ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων και εικόνων με το «Νόστιμη Γη» ενώ μέσα στον Απρίλιο ξεκινά το «Από την Πόλη στην Ανατολή» με οδηγό την πολίτικη μαγείρισσα Μαρία Εκμεκτσίογλου. Φυσικά συνεχίζεται καθημερινά στις 20:00 το «Κάτι Ψήνεται» με υψηλότατες τηλεθεάσεις, αν και παίζει «απέναντι» από τα δελτία ειδήσεων!
Στο MEGA ως εκπομπή υπάρχει το «Κάν’ το όπως ο Άκης» με τον master chef Άκη Πετρετζίκη καθημερινά στις 16:40 ενώ μαγειρεύουν για το «Joy» του Σαββατοκύριακου ο Gus στην ενότητα μαγειρικής και η Εβίτα Παπαχαραλάμπους στην ζαχαροπλαστική, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος κάνει το «Fooding around» ενώ για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «MEGA με μία» μαγειρεύει ο Ανδρέας Λαγός. Στον ΑΝΤ1 η… κουτάλα ανήκει στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και «Της alfa τα ζυμώματα» κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:15.
Και το Action 24 στον… χορό, με τη σαββατιάτικη (12:30) «Κουζίνα της Εφης» με την έμπειρη μαγείρισσα Έφη Γιαλούση. Το Μακεδονία TV έχει επίσης εκπομπή που σχετίζεται με τη μαγειρική, την κυριακάτικη (11:00) «Γεύσεις και οίνος» με τον Βασίλη Γαλανό. Προς ώρας δεν έχει μαγειρική εκπομπή ΝΕΡΙΤ, εξ ου και προβάλλεται σε επανάληψη το «Νηστικό αρκούδι».
Η ελληνική τηλεόραση δεν γέμισε μόνο με εκπομπές μαγειρικής αλλά, σταδιακά… ξαναθυμάται τα τηλεπαιχνίδια. Από Δευτέρα 23/3 άλλαξε το lead in του δελτίου ειδήσεων του Star με τον νέο «Τροχό της Τύχης» που παρουσιάζουν ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Τζούλια Νόβα με το κανάλι να μπαίνει στο… τριπάκι και τη «μόδα» που επικρατεί εσχάτως με τα τηλεπαιχνίδια. Και ακολούθησε το E TV που κάθε Σάββατο στις 17:15 προβάλλει το «Super Buzz» σε παρουσίαση Κώστα Μαρτάκη.
Από κοντά και το MEGA, το οποίο καλωσορίζει την Ντορέττα Παπαδημητρίου που λέει «Ελλάδα σ’ αγαπώ». Το παιχνίδι θα παίζεται ανάμεσα σε δύο αντίπαλες ομάδες με παίκτες από το χώρο του θεάματος, του αθλητισμού, της μόδας κλπ., αντίστοιχο με το «Celebrity Night» που προβάλλεται κάθε Σάββατο σε παρουσίαση Σμαράγδας Καρύδη.
Μετά τον «Τροχό της Τύχης» άλλη μια παλιά, πετυχημένη εκπομπή της δεκαετίας του ’90… ανακάμπτει τηλεοπτικά. Πρόκειται για το «Ραντεβού στα τυφλά» το οποίο θα παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού στο E TV. Η Γερμανού είχε παρουσιάσει το remake του παιχνιδιού το 2007 στον ALPHA.
Hashtags - #Media_Café στο Facebook και #Media_Café στο Twitter.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα