«Κυριακή των Ντέρμπι» στον OTE TV, ντέρμπι «αιωνίων» στο NS3!

«Κυριακή των Ντέρμπι» στον OTE TV, ντέρμπι «αιωνίων» στο NS3!

bet365

Κυριακή με Λίβερπουλ – ManUtd και Μπάρτσα – Ρεάλ με pre και post game εκπομπές στο OTE Sport 3, οι υπόλοιπες κορυφαίες ποδοσφαιρικές μεταδόσεις καθώς και η 29η αγωνιστική της Super League στα κανάλια Novasports. Live από το Novasports 3 το ντέρμπι των «αιωνίων» Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τη Volley League.
«Κυριακή των Ντέρμπι» στο OTE Sport 3! Με τα δύο κορυφαία ντέρμπι Μπαρτσελόνα -Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή 22 Μαρτίου να τραβούν τα βλέμματα σε όλο τον πλανήτη, ο OTE TV ετοιμάζει την «Κυριακή των Ντέρμπι» στο OTE Sport 3, μία ποδοσφαιρική ημέρα αφιερωμένη στις σημαντικές αυτές αναμετρήσεις, κατά τη διάρκεια της οποίας οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να απολαύσουν, εκτός από τους ίδιους τους αγώνες, προηγούμενες αναμετρήσεις των ομάδων, αλλά και εκπομπές-έκπληξη από την έγκριτη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών ΟΤΕ Sport. Το πρόγραμμα στο OTE Sport 3HD αρχίζει στις 08:00 με την προβολή σε επανάληψη του αγώνα Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0 (01/09/13), ακολουθεί στις 10:00 η αναμέτρηση του πρώτου γύρου Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 3-1 (25/10/14) και στις 12:00 θα προβληθεί η μάχη στο Όλντ Τράφορντ με την εντυπωσιακή νίκη των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στους «κόκκινους» με 3-0 στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τη φετινή σεζόν.
Λίγο πριν τη σέντρα στο «Άνφιλντ» στις 14.00, στην pre-game εκπομπή με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα, οι συνδρομητές του OTE TV θα ενημερωθούν για όλα τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες των ομάδων, ενώ στο ειδικό αφιέρωμα «True Stories», οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Αλέξης Σπυρόπουλος θυμούνται τα ντέρμπι που έμειναν στην ιστορία. Η μετάδοση του αγώνα Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, θα αρχίσει στις 15:30 σε μετάδοση Δημήτρη Τσακίρη απευθείας από το «Άνφιλντ». Μετά το φινάλε, στην post game εκπομπή, θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και σχολιασμός για τα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση.
Το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στο OTE Sport 3HD συνεχίζεται, ενόψει του classico με τον ιστορικό αγώνα της 23ης Μαρτίου 2014 όταν η Μπαρτσελόνα έφυγε νικήτρια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με τον πίνακα του σκορ να δείχνει 3-4. Η δημοσιογραφική ομάδα του OTE TV θα καλύψει το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ντέρμπι ξεκινώντας με την pre-game εκπομπή στις 20:00 με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο να μεταφέρουν το κλίμα πριν την έναρξη του αγώνα. Από το «Καμπ Νου», ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Αλέξης Σπυρόπουλος θα αναλάβουν τη μετάδοση του αγώνα, ενώ τα ρεπορτάζ υπογράφει ο Στέφανος Αβραμίδης. Τις προβλέψεις των Λουίς Σουάρες και Ερίκ Αμπιντάλ για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης και τα σχόλιά τους για τη μάχη με τη «βασίλισσα» θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV.
Η μετάδοση του αγώνα αρχίζει στις 22.00 και ο νικητής του ντέρμπι τίθεται αυτομάτως και φαβορί για τον τίτλο. Ο μαραθώνιος των ντέρμπι της Κυριακής ρίχνει την αυλαία του με την εκπομπή «Sport Show Highlights» στις 00:00 με πλούσια ανάλυση και ρεπορτάζ για τα δύο ντέρμπι.
Οι υπόλοιπες κορυφαίες ποδοσφαιρικές μεταδόσεις. Θυμίζω ότι πλέον βλέπετε όλες τις αθλητικές μεταδόσεις στο νέο «εργαλείο» του gazzetta.gr.
Σάββατο 21/3
17:00: Νιούκαστλ – Αρσεναλ, OTE Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου
19:30: Σάλκε – Λεβερκούζεν, OTE Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά
21:45: Μίλαν – Κάλιαρι, OTE Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι
Κυριακή 22/3
16:30: Μάιντς – Βόλφσμπουργκ, OTE Sport 3 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη
18:00: Χαλ – Τσέλσι, OTE Sport 1 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη
18:00: Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη, OTE Sport 5 σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου
18:30: Μπάγερν – Γκλάντμπαχ, OTE Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά
21:45: Ουντινέζε – Φιορεντίνα, OTE Sport 5 σε περιγραφή Δημήτρη Σπηλιόπουλου
22:00: Λανς - Μαρσέιγ, Novasports 2 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα
Έχει και Super League. Η 29η αγωνιστική στα κανάλια Novasports, όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος ζωντανά και αποκλειστικά το τριήμερο 21-23/03. Το Σάββατο στις 21:30 θα προβληθεί στο Novasports 1 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με παρουσιαστή τον Ηλία Βλάχο και την Κυριακή 22 Μαρτίου το «Παίζουμε Ελλάδα! – Λεπτό προς λεπτό», με παρουσιαστές τους Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκο Δούσκα και Χρήστο Καούρη. Στις 21:30 τη σκυτάλη παίρνουν οι Αντώνης Πανούτσος, Αντώνης Καρπετόπουλος και Δημήτρης Παπανικολάου στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα», με εκλεκτούς καλεσμένους και όλο το ρεπορτάζ από τους αγώνες. Επίσης, στις 21:30 στο Novasports 24 HD, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη νέα εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση Χριστίνας Κομίνη. Το πρόγραμμα:
Σάββατο 21/3
15:00 ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη από το Novasports 3
17:15 Παναιτωλικός - Λεβαδειακός σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη από το Novasports 3
19:30 Πανθρακικός - ΠΑΟΚ σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου από το Novasports 1
Κυριακή 22/3
15:00 Skoda Ξάνθη - Ατρόμητος σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου από το Novasports 2
17:15 Ολυμπιακός - ΑΟΚ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη από το Novasports 2
17:15 Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου από το Novasports 3
19:30 Βέροια - Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη από το Novasports 1
Δευτέρα 23/3
19:30 Πλατανιάς – ΑΕΛ Καλλονής σε περιγραφή Γιάννη Τσαΐνη από το Novasports 1
To ντέρμπι των «αιωνίων» στα κανάλια Novasports. H Volley League επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και οι «αιώνιοι» αντίπαλοι παίζουν βόλεϊ στα κανάλια Novasports.
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 19:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3 τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 20η αγωνιστική της Volley League. Στην περιγραφή του ντέρμπι από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο ο Ηλίας Παπαϊωάννου. O αγώνας θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.
Μέσι, Ρονάλντο, Ζλάταν και… clasico. Goal χωρίς σύνορα» στον ΣΚΑΪ και αυτό το Σαββατοκύριακο. Αύριο στις 12:00 το μεσημέρι όλα τα νέα των μεγάλων ομάδων ενόψει της 29ης αγωνιστικής της Super League, όλα τα γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αφιέρωμα στη μονομαχία Λιονέλ Μέσι – Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει clasico, τα... γαλλικά του Πορτογάλου σταρ στους φιλάθλους της Ρεάλ και το ξέσπασμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπροστά στην κάμερα.
Την Κυριακή στις 13:00, τα τελευταία νέα λίγο πριν από τη σέντρα στο παραδοσιακό αγγλικό ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι αναμνήσεις του Ερίκ Αμπιντάλ από τα ντέρμπι Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης.
«Goal» με Κοντονή. Αποκλειστική συνέντευξη του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, θα φιλοξενήσει η εκπομπή «Goal» του ΣΚΑΪ με τη Χριστίνα Βραχάλη και τον Μανώλη Σφακάκη αυτή την Κυριακή στις 21:45, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της 29ης αγωνιστικής της Super League. Απευθείας συνδέσεις με τη Βέροια για ρεπορτάζ και δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Βέροια-Παναθηναϊκός. Όλα τα γκολ από τα παιχνίδια Superleague και οι επίμαχες φάσεις στο μικροσκόπιο του Παναγιώτη Βαρούχα.
Οι «Αταίριαστοι» στο «Traction». Οι «Αταίριαστοι» Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας είναι καλεσμένοι στο «Traction» με τον Κώστα Στεφανή το Σάββατο στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Γίνεται ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο, όπως το Audi Q3, να χωριστεί στα δύο; Μπορεί σε ένας γερμανικής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητο, κάποιος να θέλει ένα μέρος και κάποιος ένα άλλο; Όλα γίνονται, αρκεί τα "εμπλεκόμενα μέλη" να είναι αταίριαστα! Ντσούνος και Κούτραςείχαν τον τρόπο να εκπλήξουν τον Στεφανή και το «Traction».
Hashtags - #Media_Café στο Facebook και #Media_Café στο Twitter.
 

Τελευταία Νέα