Ο Μέσι, η Μενεγάκη και ο Χατζηνικολάου για ΠΑΟΚ!

Ο Μέσι, η Μενεγάκη και ο Χατζηνικολάου για ΠΑΟΚ!

bet365

Διήμερο… σεντονιού σε Nova και ΝΕΡΙΤ, «Αθλητική Τετάρτη» μεθαύριο, Σρέντερ και Άτκινσον στο «Pick & Roll του OTE TV, «Στο Φιλέ» με Βασίλη Κουρνέτα και Φάνη Μουρατίδη καθώς και πόλο στα κανάλια Novasports. Επίσης, οι selfies του Βαρουφάκη (οποία έκπληξις), το ΠΑΟΚτσίδικο «τιτίβισμα» του Νίκου Χατζηνικολάου και η αγωγή της Μενεγάκη κατά του περιοδικού «Hello».
Διήμερο… σεντονιού σε Nova και ΝΕΡΙΤ. Οι επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των «16» του Champions League διεξάγονται αύριο και μεθαύριο. Το δήμερο των μεταδόσεων ξεκινάει την Τρίτη 17 Μαρτίου στα κανάλια Novasports στις 2145 με τα ματς Μονακό - Άρσεναλ, σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD
Την Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 21:45 θα προβληθεί ο αγώνας Μπορούσια Ντόρτμουντ - Γιουβέντους σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και ηχητικά από το Novasports.gr. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD την Τρίτη 17 Μαρτίου και την Τετάρτη 18 Μαρτίου με το Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.
Την Τετάρτη, επίσης στις 21:45, η ΝΕΡΙΤ έχει... Λιονέλ Μέσι μεταδίδοντας το Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι σε περιγραφή του απεσταλμένου Γιάννη Σαντοριναίου ενώ, με τη λήξη του ματς και στο πλαίσιο της εκπομπής για το Champions League σε παρουσίαση Ιωσήφ Νικολάου, θα μεταδοθούν τα κυριότερα στιγμιότυπα από το Ντόρτμουντ – Γιουβέντους σε περιγραφή Μίλτου Θεοδωσίου.
…και «Αθλητική Τετάρτη». Κατά τη 01:00 ξημερώματα Πέμπτης η ΝΕΡΙΤ θα βγάλει, ελέω της εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League, την «Αθλητική Τετάρτη» με όλη τη δράση από τα ελληνικά γήπεδα, σε παρουσίαση Βασίλη Μπακόπουλου και Κατερίνας Αναστασοπούλου.
Αποκαλύψεις απόψε στη «Δίκη». Απόψε, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στη «Δίκη» του ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκαλύπτει παραγκωνισμένο τερματοφύλακα που δίνει ένορκη κατάθεση, αμυντικό που ελέγχεται για στοιχηματική απάτη και νομικό σύμβουλο που καλεί ο εισαγγελέας και ο υπάλληλος της ΕΠΟ που ξόδευε αφειδώς
Μετακομίζει. Από τις εγκαταστάσεις της Κάντζας, στο κτίριο του Alpha, θα βγει το πρώτο… μεταπασχαλινό φύλλο της «SportDay» η οποία, όπως σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών, αποκτήθηκε από τον όμιλο Κοντομηνά.
Σρέντερ και Άτκινσον στο «Pick & Roll του OTE TV. Στο «Pick & Roll» αύριο, Τρίτη 17 Μαρτίου (21:00, OTE Sport 4HD) με τον Βασίλη Σκουντή, δύο στελέχη της καλύτερης ομάδας της Ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ, των Ατλάντα Χοκς, αποκαλύπτουν ποιοι Έλληνες προπονητές τους βοήθησαν να φτάσουν ως το ΝΒΑ. Ο Γερμανός πλέι-μέικερ Ντένις Σρέντερ και ο βοηθός προπονητή Κένι Άτκινσον περιγράφουν τη διαδρομή τους από τα ευρωπαϊκά παρκέ σε αυτά του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, ενώ ο Αυστραλός πλέι-μέικερ της Γιούτα, Ντάντε Έξουμ πλέκει το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Κώστα Παπανικολάου. Επίσης, ο Νεμάνια Μπιέλιτσα της Φενερμπαχτσέ μιλάει στον Άρη Μπάρκα για την προοπτική του στο ΝΒΑ, ενώ ο βοηθός προπονητή της Αλ Ραγιάν, Θανάσης Γιαπλές εξηγεί πώς βρέθηκε από τη γενέτειρά του Χαλκίδα στο μακρινό Κατάρ. Η ομάδα του Ελληνικού κέρδισε το φάιναλ-φορ του Κυπέλλου γυναικών και ο Βασίλης Σκουντής φιλοξενεί στο στούντιο του Pick & Roll την προπονήτρια της Κυπελλούχου Ελλάδος, Ελένη Καπογιάννη, μαζί με τις παίκτριες της ομάδας Εβίνα Σταμάτη και Πέλη Παπαμιχαήλ.
Συγκροτήθηκε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό του ΠΣΑΤ. Το νεοεκλεγέν Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά και συγκροτήθηκε σε σώμα. Πρόεδρος ο Στράτος Σεφτελής, γραμματέας ο Γιάννης Κουκουλάς και μέλος ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Πρόθεση του νεοεκλεγέντος Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου είναι, η με αίσθημα Δικαίου, πιστή εφαρμογή του γράμματος και του πνεύματος του Καταστατικού του ΠΣΑΤ, με σκοπό την αξιοπρεπή συμπεριφορά των Μελών του Συνδέσμου μεταξύ τους αλλά και προς τα έξω. Ταυτόχρονα, θα προσπαθήσει να συμβάλλει στην αντιμετώπιση φαινομένων βίας στους αθλητικούς χώρους, τα οποία, ενίοτε, εκπορεύονται -θέλουμε να πιστεύουμε ακουσίως- από δημοσιογραφικά γραφεία και εκθέτουν όλο τον κλάδο, των Αθλητικών Συντακτών.
«Στο Φιλέ» με Κουρνέτα και Φάνη Μουρατίδη. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 17 Μαρτίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, στην οποία καλεσμένοι θα είναι ο βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουρνέτας και ο εκ των πρωταγωνιστών της νέας συμπαραγωγής της Nova, «Amore Mio», Φάνης Μουρατίδης. Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ θα μιλήσει για τη κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στο Final 4 της Σύρου και ο Μουρατίδης… διδάσκει τα μυστικά του βόλεϊ! Ο δημοφιλής ηθοποιός, μιλάει με το μοναδικό του τρόπο, για το ρόλο του προπονητή που υποδύεται στη ταινία «Amore Mio», τη νέα συμπαραγωγή της Nova, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 19 Μαρτίου. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρεται στους συντελεστές της ταινίας και στα γυρίσματα, μέρος των οποίων, έγιναν στο κλειστό του Κορυδαλλού με τη συνδρομή της ομάδας της Αρτέμιδος.
Με τη συμπαραγωγή της Nova «Amore Mio», τη νέα ταινία του Χρήστου Δήμα, η Nova αποδεικνύει εκ νέου γιατί αποτελεί το μεγαλύτερο υποστηρικτή του ελληνικού σινεμά καθώς έφτασε αισίως τις 125 συμπαραγωγές. Πρόκειται για μια απρόβλεπτη κωμωδία, σε διανομή ODEON, για την αιώνια κόντρα των δύο φύλων, με πρωταγωνιστές τους Φάνη Μουρατίδη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ναταλία Τσαλίκη, Μυρτώ Αλικάκη, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Τάκη Σπυριδάκη, Πάνο Μουζουράκη, Αθηνά Οικονομάκου, Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Ιωάννα Πηλιχού, Ελίνα Μάλαμα, Αλέξανδρο Γιάννου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Γιώργο Χρανιώτη.
Πόλο στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 17 Μαρτίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, τον αγώνα Ελλάδα - Σλοβακία για το FINA World League Ανδρών, καθώς και την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο». Η αρχή, γίνεται στις 18:15 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με τον Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι ο προπονητής του Εθνικού, Φάνης Κουντουδιός. Ο τεχνικός των Πειραιωτών θα μιλήσει για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού, για τη μάχη του τίτλου στην Α1 και που μπορεί να φτάσει Εθνικός, αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Η συνέχεια είναι στις 19:00, με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3, του αγώνα Ελλάδας - Σλοβακίας για την 5η αγωνιστική του FINA World League Ανδρών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.
Βαρουφακειάδα. Το περιοδικό «Paris Match» τόνισε για τον Για(ν)νη Βαρουφάκη ότι «εκείνος συμφώνησε να συμμετάσχει» για την περιβόητη συνέντευξη (διαβάστε σχετικά στο Gazzetta Plus) αλλά ο υπουργός δεν… μασάει. Βρέθηκε στο κτίριο του ALPHA και έβγαλε selfie μέχρι και με τον… κομμωτή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Συνολικά έβγαλε έξι selfies: με τη Σπυροπούλου, με τον hair stylist Στέφανο Βασιλάκη και τον σκύλο του Eddie, με τον παρουσιαστή της «Πρωινής Ενημέρωσης», Σπύρο Χαριτάτο, με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Tίμο Κουρεμένο, με την υπεύθυνη των social media της εκπομπής Θεανώ Χαλιώτη και με τον δημοσιογράφο Bενιζέλο Λεβεντογιάννη.
Νάρκισσος ή μη, ο Βαρουφάκης πουλάει…
Social media. Γνωστός για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό ο Νίκος Χατζηνικολάου αλλά δεν δίστασε να… αποθεώνει τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Βόλεϊ! Σε απάντηση πάντως διευκρίνισε πως στο συγκεκριμένο άθλημα δεν στηρίζει τον Ολυμπιακό αλλά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Ζητά 150.000 ευρώ. Η Ελένη Μενεγάκη, κατέθεσε αγωγή με την οποία στρέφεται κατά της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη και του Άρη Καβατζίκη, διευθυντή του περιοδικού «Hello» και ζητά (ως ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που υπέστησαν τα παιδιά της) 30.000 ευρώ για κάθε ένα. Πέρα από αυτά τα χρήματα, ζητά επίσης 90.000 ευρώ, τόσο από την Μακρή-Λυμπέρη όσο και από τον Καβατζίκη επειδή το πάρτι έγινε σε ξενοδοχείο με το περιοδικό να παραβιάζει το χώρο και να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της, κάτι που η ίδια φυσικά δεν επιθυμούσε. Η απάντηση της Λυμπέρη ήρθε μέσω καυστικού άρθρου, υποστηρίζοντας ότι «δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να το καβαλήσει το καλάμι!» και πως «ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος». Συνεχίζεται…

Hashtags - #Media_Café στο Facebook και #Media_Café στο Twitter.
Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα