Το Γκραν Πρι Αυστραλίας στον Alpha

Gazzetta team
Το Γκραν Πρι Αυστραλίας στον Alpha
Ο Alpha μπήκε σε... ρυθμούς πρεμιέρας της Formula1 στην Αυστραλία και ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου το τηλεοπτικό πρόγραμμα για τον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Alpha

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Grand Prix Αυστραλίας

GP Αυστραλίας, Μελβούρνη, 15/03

F1 Countdown: 14:00

Race: 15:00

Ο Alpha εξασφάλισε και για το 2015 τα δικαιώματα προβολής των αγώνων της Formula 1. Μία ακόμη χρονιά με ανατρεπτικές μονομαχίες, πάθος και συγκινήσεις. Είκοσι Grand Prix. Είκοσι Κυριακές, με άφθονο θέαμα από πίστες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 ξεκινά και όλοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους την πρωταθλήτρια Mercedes. Τα «ασημί βέλη» και ειδικά ο Lewis Hamilton, καλούνται να υπερασπιστούν τους τίτλους τους, την ώρα που η Ferrari αναζητεί νέο ηγέτη στο πρόσωπο του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Sebastian Vettel. Ο Γερμανός αντικαθιστά τον Fernando Alonso, που με τη σειρά του πραγματοποιεί τη μεγάλη επιστροφή στην ομάδα της McLaren. Τιτανομαχίες δίχως τέλος με μπαρουτοκαπνισμένους αστέρες αλλά και ανερχόμενα ταλέντα όπως ο Max Verstappen, που στα 17 του μπορεί να οδηγεί μονοθέσιο με 330 km/h, αλλά δεν επιτρέπεται να οδηγεί το οικογενειακό αυτοκίνητο σε δημόσιους δρόμους!

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Μαρτίου. Τα κόκκινα φώτα σβήνουν και η δράση αρχίζει από την Αυστραλία και το Grand Prix του Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης. Η μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 15:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τον οδηγό αγώνων, Σταμάτη Κατσίμη στον σχολιασμό. Μαζί τους, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου και ο Κώστας Μπιτσικώκος.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να μάθετε τι άλλαξε φέτος σε ομάδες και κανονισμούς, και να παρακολουθήσετε ρεπορτάζ από τις δοκιμές εξέλιξης και τον τρόπο προετοιμασίας των κορυφαίων οδηγών του κόσμου για την πρώτη «παράσταση» του 2015. Ακόμη, μπορείτε να δείτε τον Sebastian Vettel να «δαμάζει» τη Ferrari FXX-K αλλά και τις εντυπωσιακότερες πρεμιέρες του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης!

Στο www.alphatv.gr/f1 αναρτώνται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τις διοργανώσεις, ανασκόπηση και πλήρεις πίνακες κατάταξης όλων των Grand Prix. Επίσης, πληροφορίες για τις ομάδες, τους πιλότους, τις πίστες καθώς και το ημερολόγιο των διοργανώσεων.

Τέλος, στο www.alphatv.gr/live θα μεταδίδονται όλα τα Grand Prix σε live streaming.

Formula 1: Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 14:00

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!