Πέμπτη με Europa, Euroleague και μεταναστευτικό

Πέμπτη με Europa, Euroleague και μεταναστευτικό

bet365

Οι αυριανές μεταδόσεις του Europa League και οι μεταδόσεις Euroleague από τα κανάλια Novasports με Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός. Με το μεταναστευτικό καταπιάνεται αύριο ο Αντώνης Σρόιτερ στον ALPHA, νέα εκπομπή στο Action 24.
Η μάχη του Europa League συνεχίζεται. Την Πέμπτη 12 Μαρτίου, παρακολουθήστε τον ιταλικό «εμφύλιο» στους «16» της διοργάνωσης, ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Ρόμα, ζωντανά στον ΑΝΤ1 και το ant1news.gr. η προσπάθεια των Τοροσίδη, Μανωλά και Χολέμπας να οδηγήσουν την Ρόμα στο καθοριστικό βήμα για την πρόκριση, μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στους Μάριο Γκόμες και Μοχάμεντ Σαλάχ, σε περιγραφή Μιχάλη Τσώχου, στις 22:05. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, απολαύστε «Europa League Live» με τον Ιάκωβο Φιλιππούση που σχολιάζει τη δράση, οι δηλώσεις των Ελλήνων διεθνών από τη Φλωρεντία αλλά και όλη τη δράση των πρώτων αναμετρήσεων στους «16» του θεσμού.
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν στις 19:00 την αναμέτρηση Ζενίτ – Τορίνο (Novasports 6), στις 20:00 τους αγώνες, Βόλφσμπουργκ – Ίντερ (Novasports 2), Ντνίπρο - Άγιαξ (Novasports 1) και στις 22:05 τα παιχνίδια Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη (Novasports 2), Έβερτον – Ντιναμό Κιέβου (Novasports 1) και Νάπολι – Ντιναμό Μόσχας (Novasports 6). Σε μαγνητοσκόπηση θα μεταδοθεί ο αγώνας Μπριζ – Μπεσίκτας από το Novasports 4 στις 00:00. Το Novasports 4 από τις 19:50 θα βάλει τους συνδρομητές των καναλιών Novasports, στο κλίμα των αγώνων με το «Λεπτό προς λεπτό», με τους Τάκη Κουλουμπή και Λίλα Κουντουριώτη στην παρουσίαση. Με τη λήξη των αγώνων στις 24:00, τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος με την εκπομπή «Europa League Live» στα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, στην οποία θα προβληθούν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων.
Παναθηναϊκός και Euroleague στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 19:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού τη Ζαλγκίρις για την 10η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής. Το παιχνίδι θα καλυφθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr.
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 12 Μαρτίου θα δουν τις αναμετρήσεις Νίζνι – Λαμποράλ Κούτσα (19:00, Novasports 3), Γαλατασαράι – Ερυθρός Αστέρας (20:00, Novasports 7), Μπαρτσελόνα - Μακάμπι (21:45, Novasports 3) και Ρεάλ Μαδρίτης – Άλμπα (22:00, Novasports 7) και την Παρασκευή τα ματς ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αναντόλου Εφές (19:00, Novasports 1) και Αρμάνι Μιλάνο - Ουνικάχα Μάλαγα (21:45, Novasports 3).
μέσως μετά το τέλος των αγώνων, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, θα αναλύσει την αγωνιστική δράση, με πλούσια ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις. Η «Super Euroleague» την Πέμπτη 12 Μαρτίου θα προβληθεί στις 00:00 από το Novasports 3 και την Παρασκευή 13 Μαρτίου θα μεταδοθεί στις 23:30 από το Novasports 3.
«Αυτοψία» στο μεταναστευτικό. Εκατόν πενήντα άτομα από τα Κέντρα Κράτησης Μεταναστών αφήνονται κάθε μέρα ελεύθερα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τις πύλες και να απελευθερώσει τους κρατούμενους μετανάστες. Οι πρώτοι που αφέθηκαν από τα Κέντρα πήγαν στην Ομόνοια, η οποία έχει γίνει σημείο συνάντησης των περισσοτέρων μεταναστών.
«Τους αφήσαμε στην Ομόνοια γιατί εκεί είναι το φτηνό φαγητό, οι συμπατριώτες τους, το ΜΕΤΡΟ» επισημαίνει στον Αντώνη Σρόιτερ η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η «Αυτοψία» ακολούθησε μετανάστες από το Κέντρο της Κορίνθου, οι οποίοι περιέγραψαν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τώρα, αλλά και μετέφεραν την αγωνία τους για το αύριο Πέμπτη στις 23:45 στον ALPHA.
Νέα εκπομπή με τον Βασίλη Νέδο στο Action 24. Από την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 20.00 και κάθε Κυριακή την ίδια ώρα, ο Βασίλης Νέδος γράφει το «σενάριο» της επόμενης μέρας. «Script», μία εκπομπή που καταγράφει, αποτυπώνει, αναλύει την επικαιρότητα με έρευνα, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων. Η πρώτη εκπομπή αποτιμά τις 50 πρώτες μέρες της νέας κυβέρνησης και τους συσχετισμούς με την Ευρώπη για την επόμενη μέρα.
Βαρουφάκης απόψε (23:20) μέσω… skype. Λόγω των εξελίξεων ο υπουργός Οικονομικών μετά το Eurogroup είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται το βράδυ στο Παρίσι για να προετοιμάσει την αυριανή συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία.

Hashtags - #Media_Café στο Facebook και #Media_Café στο Twitter.
Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα