H F1, το 4ήμερο μεταδόσεων και η MLS!

H F1, το 4ήμερο μεταδόσεων και η MLS!

bet365

Διπλή επιβεβαίωση Media Café για Formula 1, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ… εις διπλούν στα κανάλια Novasports, μεγάλα ευρωπαϊκά ματς αλλά και ΑΕΚ στον OTE TV, εκπομπή για τον Αρη στον Libero 107,4, το Eurosport θα μεταδίδει εν Ελλάδι αγώνες της MLS! Τα… πάντα όλα, εδώ.
Μεταδίδεται το Πανευρωπαϊκό κλειστού στίβου. Η δημόσια τηλεόραση κινήθηκε τελευταία στιγμή και απέκτησε τα δικαιώματα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στην Πράγα. Αναλυτικά το χθεσινοβραδινό μας ρεπορτάζ.
Διπλή επιβεβαίωση gazzetta.gr για Formula 1. Από τη Δευτέρα ενημερωθήκατε ότι ανανεώθηκε η συμφωνία του OTE TV για τις μεταδόσεις, και φέτος, των grand prix και από την Τρίτη αντίστοιχα ενημερωθήκατε για την ανανέωση κι από πλευράς ALPHA. Η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε με το δελτίο Τύπου του ALPHA που, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Ο Alpha εξασφάλισε και για το 2015 τα δικαιώματα προβολής των αγώνων της Formula 1. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Μαρτίου. Τα κόκκινα φώτα σβήνουν και η δράση αρχίζει από την Αυστραλία και το Grand Prix του Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης. Η μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 15:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τον οδηγό αγώνων, Σταμάτη Κατσίμη στον σχολιασμό. Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναλυτική παρουσίαση των αλλαγών στις ομάδες και τους κανονισμούς αλλά και την προετοιμασία των κορυφαίων πιλότων του κόσμου για την πρώτη παράσταση του 2015».
Όπως αναφέραμε, η μετάδοση του αυστραλιανού grand prix θα είναι μαγνητοσκοπημένη στον ALPHA και live στον OTE TV μέσω του OTE Sport 5, από το κανάλι αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση αλλά το Media Café του gazzetta.gr σας παρουσιάζει από τώρα τις μεταδόσεις! Πέμπτη 12/3 προς ξημερώματα Παρασκευής στις 03:20 θα μεταδοθούν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές, ξημερώματα Σαββάτου στις 04:50 και… χαράματα Σαββάτου στις 07:50 οι δοκιμές και οι κατατακτήριες και την Κυριακή στις 06:45 το πρωί ο αγώνας της Μελβούρνης.
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ… εις διπλούν στα κανάλια Novasports. Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, αμφότερα την Κυριακή. Στις 16:30 το μπασκετικό σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου από το Novasports 3 και ηχητικά από το Novasports.gr και στις 19:30 το ποδοσφαιρικό σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη, Κωστή Μπότσαρη και Γιώργου Αργυρόγλου από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.
Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα ετοιμάζουν μία ακόμα μεγάλη παραγωγή, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν τον αγώνα, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, από το γήπεδο της «Απόστολος Νικολαϊδης». O αγώνας θα μεταδοθεί και μέσω laptop, smartphone ή tablet, με την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και σ’ επανάληψη, το ίδιο βράδυ στις 23:50, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό», με τους Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη, μέσω των Novasports 1 και Novasports 1 HD, η οποία από νωρίς θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και τις αφίξεις των αποστολών στο γήπεδο, ενώ εκλεκτοί καλεσμένοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ντέρμπι. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα και μετά το τέλος του θα προβληθεί στις 21:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο που μαζί με τους καλεσμένους θα σχολιάσουν το ντέρμπι. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα της Κυριακής.
Super League is back. Η Super League επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με άδειες εξέδρες αλλά με ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα του Σαββάτου, θα προβληθεί στις 21:30 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με παρουσιαστή τον Ηλία Βλάχο. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα Πανθρακικός – Ολυμπιακός, όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 27ης αγωνιστικής, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα του Σαββάτου, αλλά και τα τελευταία νέα για τους αγώνες της Κυριακής. Η δράση την Κυριακή αρχίζει στις 16:00 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα! – Λεπτό προς λεπτό» με παρουσιαστές τους Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκο Δούσκα και Χρήστο Καούρη. Η εκπομπή θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τους δύο αγώνες των 17:15, Παναιτωλικός – Κέρκυρα και ΟΦΗ – Skoda Ξάνθη, αγώνες που θα μεταδοθούν και ολόκληροι από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova.
Σάββατο 7/3
15:00 Βέροια – Εργοτέλης, Novasports 3 σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη
17:15 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος, Novasports 1 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη
19:30 Πανθρακικός – Ολυμπιακός, Novasports 2 σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου
Κυριακή 8/3
15:00 ΑΕΛ Καλλονής – Πανιώνιος, Novasports 2 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη
17:15 Παναιτωλικός – Kέρκυρα Novasports 2, σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου
17:15 ΟΦΗ – Skoda Ξάνθη, Novasports 4 σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου
19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, Novasports 1 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου και Άγγελου Στυλιάδη
Δευτέρα 9/3
19:30 Πλατανιάς – Λεβαδειακός, Novasports 1 σε περιγραφή Γιάννη Τσαΐνη
«Ζέσταμα» ενόψει… Ολυμπιακού. Πρόβα για το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου αναμένεται να αποτελέσει για την ΑΕΚ η αναμέτρηση με την Ερμιονίδα στο ΟΑΚΑ με μετάδοση το Σάββατο στις 18:30 από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα. Την Κυριακή μεταδίδεται στις 18:00 το Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Μιχάλη Μελισσίδη και τη Δευτέρα στις 18:00 το Χανιά – Απόλλωνας OTE Sport 3 σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη.
AllAboutArison air! Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 - 12:00 μεταδίδεται η εκπομπή «All About Aris On Air» με παρουσιαστές τους Αλέξη Σαββόπουλο και Χρύσανθο Τσαλτίδη στον Libero 107,4. Η μόνη εκπομπή για τα νέα του Αρη.
Συνάμα το ματς Άρης – Άρης Ακροποτάμου για τη Γ’ Εθνική μεταδίδεται live αύριο Σάββατο στις 15:00 από το Novasports 4 σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη.
Μεταδόσεις Basket League. Το Σάββατο στις 17:00 στο Novasports 2 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» σε παρουσίαση των Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργου Συρίγου έχει την παράλληλη μετάδοση πέντε αγώνων: Πανιώνιος – ΚΑΟΔ, Άρης – Κόροιβος Αμαλιάδας, Απόλλων Πατρών – ΑΕΚ, ΑΕΝΚ Δημουλάς – Κολοσσός και Πανελευσινιακός – Τρίκαλα BC, με τον τελευταίο αγώνα να μεταδίδεται και ολόκληρος από το Novasports 3. Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 16:30 με το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ από το από το Novasports σε περιγραφή Γιώργου Συρίγου ενώ τη Δευτέρα μεταδίδεται στις 17:30 από το OTE Sport 4 το Ολυμπιακός – Ρέθυμνο σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή.
Εχει ντέρμπι και στο πόλο… Το Σάββατο στις 17:00 θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 4 το ντέρμπι Βουλιαγμένη – Παναθηναϊκός για την 16η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Στη περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.
Volley League. Η αρχή γίνεται το Σάββατο με την αναμέτρηση Ορεστιάδα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης στις 19:30 από το Novasports σε περιγραφή Παντελή Λώλη και συνέχεια θα δοθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου με τον αγώνα ανάμεσα στην Κηφισιά και στον Ολυμπιακό που θα μεταδοθεί στις 19:30 από το Novasports 3 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη.
Οι top ευρωπαϊκές, και όχι μόνο, μεταδόσεις του 4μερου. Τετραήμερο με πολλές μεταδόσεις. Πάρα πολλές! Πλέον μπορείτε να τις βλέπετε όλες στο νέο «εργαλείο» του gazzetta.gr που προσφέρει το πλήρες πρόγραμμα όλων των καναλιών (και επιλέγοντας το live βλέπετε μόνο τις ζωντανές».
Μπάλα… διαρκώς λοιπόν, πάρτε τηλεκοντρόλ και ξεκινήστε. Ξεκίνημα από απόψε, Παρασκευή, στις με Στουτγκάρδη – Χέρτα (OTE Sport 1 σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου) και Τουλούζ – Μαρσέιγ (Novasports 1) ενώ στις 22:30 μεταδίδεται από το Novasports 4 για την πορτογαλική Primeira Liga το Μπράγκα – Πόρτο.
Το Σάββατο επαναρχίζει η ρωσική Premier Liha με το ACTION 24 να μεταδίδει στις 15:00 το Τέρεκ Γκρόζνι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε περιγραφή Χρήστου Κυριαζή και στις 16:30 έρχεται η (κλασική) ώρα της Bundesliga με τέσσερα εξαιρετικά ματς: Αννόβερο – Μπάγερν (OTE Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά), Αμβούργο – Ντόρτμουντ (OTE Sport 4 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα), Σάλκε – Χόφενχαϊμ (OTE Sport 5 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη) και Αουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ (OTE Sport 6) σε περιγραφή Πάνου Βόγλη).
Από Premier δεν έχει αγωνιστική πλην ενός ματς, του ΚΠΡ – Τότεναμ στις 17:00 (OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη) καθώς διεξάγονται οι προημιτελικοί του Κυπέλλου, το οποίο ακόμη δεν μεταδίδεται εν Ελλάδι. Αναμένουμε…
Στις 18:00 έχει Championnat με Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς στο Novasports 7 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου και στις 19:00 η εορτάζουσα σήμερα Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στο Μπιλμπάο ενάντια στην Αθλέτικ (OTE Sport 2 σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή). Το Σαββατόβραδο κλείνει με Εβιάν – Μονακό στις 21:00 (Novasports 3 σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου) και Μίλαν – Βερόνα στις 21:45 (OTE Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι).
Η Κυριακή ξεκινά με Μπαρτσελόνα, στις 13:00 ενάντια στη Ράγιο – Βαγιεκάνο στο OTE Sport 2 σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου και συνεχίζεται στις 15:30 στο ACTION 24 με Φέγενορντ – Μπρέντα και στις 16:00 σε περιγραφή Μιχάλη Μουσελίμη και με Campionato όπου ξεχωρίζουν τα ματς Κιέβο – Ρόμα στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου και Ουντινέζε – Τορίνο στο OTE Sport 2 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη. Στις 17:30 μεταδίδεται για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας το Νταντί Γιουνάιτεντ – Σέλτικ από το ACTION 24 σε περιγραφή Φώτη Ρουμελιώτη, στις 18:30 το Πάντερμπορν – Λεβερκούζεν για την Bundesliga από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά.
Και η Κυριακή κλείνει με μεγάλα ματς. Στις 20:00 Βιγιαρεάλ – Θέλτα από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή, στις 21:45 Νάπολι – Ιντερ από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και στις 22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια στο OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και Μονπελιέ – Λυών στο Novasports 2 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα.
Και το βράδυ, τη Δευτέρα, έχει καλές επιλογές, ιταλικές: Λάτσιο – Φιορεντίνα στις 20:00 και Γιουβέντους – Σασουόλο στις 22:00, αμφότερα από το OTE Sport 1, σε περιγραφές Μάνου Σπανόπουλου και Πέτρου Δριτσάκου αντίστοιχα.
Το Eurosport φέρνει στην Ελλάδα την Major League Soccer των ΗΠΑ. Tο Eurosport ανακοίνωσε την υπογραφή της συμφωνίας με την Major League Soccer (MLS) για την μετάδοση των αγώνων της σε όλες της τηλεοπτικές ευρωπαϊκές ζώνες του καναλιού -με εξαίρεση αυτήν του Ηνωμένου Βασιλείου- ξεκινώντας άμεσα, από την πρεμιέρα της φετινής σεζόν, της 20ής της ιστορίας της MLS. Η συμφωνία ισχύει από το 2015 έως το 2018 για την περίοδο 10 μηνών (από Μάρτιο έως Δεκέμβριο). Η τετραετής συμφωνία περιλαμβάνει αποκλειστικά τηλεοπτικά και ψηφιακά δικαιώματα για όλα τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, το All Star Game και τα play offs που οδηγούν στην κατάκτηση του MLS Cup. Οι αναμετρήσεις θα προβάλλονται τόσο στο Eurosport όσο και στο Eurosport 2, καθώς επίσης και στο Eurosport Player, την διαδικτυακή τηλεοπτική υπηρεσία του ομίλου.
Στη λίγκα μετέχουν οι Λος Αντζελες Γκάλαξι που από τον Ιούλιο θα έχουν στο ρόστερ τον Στίβεν Τζέραρντ, η Μόντρεαλ Ιμπακτ του γνωστού μας Φρανκ Κλόπα (προπονητής), το Βανκούβερ που έχει στους ιδιοκτήτες τον Στιβ Νας, το Τορόντο που απέκτησε τον Μπρούνο Σεϊρού και το νεοσύστατο Ορλάντο που απέκτησε τον Βραζιλιάνο σταρ Κακά και αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα τη Νιου Γιορκ Σίτι του Νταβίδ Βίγια, αλλά και το Σιάτλ των Ομπαφέμι Μάρτινς και Κλιντ Ντέμπσι.
Το πρόγραμμα των μεταδόσεων της πρεμιέρας:
* Παρασκευή (προς Σάββατο), 05:00: Λος Αντζελες Γκάλαξι – Σικάγο Φάιαρ, Eurosport
* Σάββατο, 22:00: D.C. Γιουνάιτεντ – Μόντρεαλ Ιμπαντ, Eurosport 2
* Κυριακή, 23:00: Ορλάντο Σίτι – Νιου Γιορκ Σίτι, Eurosport
* Κυριακή (προς Δευτέρα), 01:00: Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι – Νιου Γιορκ Red Bulls, Eurosport
Οι 10 καλύτεροι τερματοφύλακες του κόσμου… αύριο, Σάββατο στις 12:00 και στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη στον ΣΚΑΪ. Επίσης, αφιέρωμα στον πιο φορμαρισμένο επιθετικό στην Ευρώπη, τον Ολλανδό Μπας Ντοστ της Βόλφσμπουργκ, οι συγκινητικές ιστορίες του φιλάθλου της Μπριζ, Λορένσο Σούμπερτ, του ποδοσφαιριστή της Νιουκάστλ, Χόνας Γκουτιέρες και του δημοσιογράφου-θρύλου του ΝΒΑ, Κρεγκ Σάγκερ. Η μάχη για τη ζωή κόντρα στον κοινό εχθρό και το πάθος τους για τον αθλητισμό. Και όλα τα γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
ΝΒΑ και WRC στο ΟΤΕ. Ξημερώματα Σαββάτου έχει Γκόλντεν Στέιτ – Ντάλας (05:30, OTE Sport 4), την Κυριακή στις 19:00 το Σαν Αντόνιο – Σικάγο (OTE Sport 4) και στις 21:30 το Γκόλντεν Στέιτ – Κλίπερς (OTE Sport 3) και τα ξημερώματα Τρίτης στις 04:00 το Φοίνιξ – Γκόλντεν Στέιτ.
Συνάμα, οι συνδρομητές του OTE TV θα απολαύσουν τον τρίτο αγώνα της χρονιάς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και τον πρώτο χωμάτινο του 2015. Το WRC διεξάγεται ως και την Κυριακή και θα προβληθούν οι ειδικές διαδρομές αύριο και την Κυριακή στις 20:00 στο ΟΤΕ Sport 5.
Κάθε μέρα και μια πρεμιέρα στο OTE Cinema 1HD. Κάθε μέρα και μία ταινία σε α’ τηλεοπτική προβολή μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα στο OTE Cinema 1HD. Από το δράμα εποχής «Belle» με τους Γκούγκου Μπάθα Ρο, Τομ Γουίλκινσον, Μιράντα Ρίτσαρντσον και Έμιλι Γουότσον (Πέμπτη 5 Μαρτίου, 21.00) έως την ρομαντική κομεντί με την Τίνα Φέι και τον Πολ Ραντ «Ξέχασέ το!» (Σάββατο 7 Μαρτίου, 21.00) ή τις ταινίες δράσης με τους Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, «Sabotage» (Κυριακή 8 Μαρτίου) και «Enemies Closer» (Δευτέρα 9 Μαρτίου) αντίστοιχα, πολλές είναι οι κινηματογραφικές επιλογές στο OTE Cinema 1HD.
Μάρτιος με Nova 3D και τρισδιάστατα blockbusters. Μήνας τρισδιάστατων προβολών με ταινίες που σημείωσαν τεράστια εισπρακτική επιτυχία θα είναι ο Μάρτιος για τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema, οι οποίοι έχουν το μοναδικό προνόμιο να παρακολουθούν μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές σε 3D, κάθε Κυριακή στις 19:00. Μέσω Nova 3D, έρχονται, σε πρώτη 3D προβολή και μεταγλωττισμένες στα ελληνικά, η συναρπαστική οικογένεια του «Ρίο 2» από τον σκηνοθέτη Κάρλος Σαλντάνια στις 15/3, καθώς επίσης και το αχτύπητο animation δίδυμο «Ο κος Πίμποντι και ο Σέρμαν», που στις 29/3. Στις 8/3, έρχεται μέσω Nova 3D η blockbuster περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Gravity», που απέσπασε 7 Όσκαρ και στις 22/3, ο μύθος του Σούπερμαν, του απόλυτου Αμερικανού υπερήρωα, ανανεώνεται από τον σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ στην ταινία «Άνθρωπος από Ατσάλι».

* Ξεκινάμε και σοσιαλάζινγκ (sic) με hashtag
* #Media_Café στο Facebook
* #Media_Café στο Twitter.
Join!
Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα