F1 (και) στον ALPHA, φουλ ματς στον OTE TV και «Τροχός»-έκπληξη!

F1 (και) στον ALPHA, φουλ ματς στον OTE TV και «Τροχός»-έκπληξη!

bet365

Πέτρος Πολυχρονίδης και Τζούλια Νόβα θα παρουσιάσουν τον «Τροχό της Τύχης» που επιστρέφει στο STAR! Οι (πολλές) ποδοσφαιρικές μεταδόσεις του OTE TV, Formula 1 αλλά και πρωτιά για πέμπτο σερί μήνα για τον ALPHA αλλά και πώς ο Βαρουφάκης… ξεπέρασε τον Τσίπρα!
Formula 1 και στον ALPHA. Η στήλη σας πληροφόρησε από χθες για την επικείμενη ανανέωση της συμφωνίας του OTE TV για τη μετάδοση της Formula 1. Όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα, και σας το αποκαλύπτουμε, και ο ALPHA θα διατηρήσει τη συμφωνία και μάλιστα το Grand Prix της Αυστραλίας θα μεταδοθεί την Κυριακή 15/3 στις 14:00, σε μαγνητοσκόπηση
Εμβόλιμη Premier και αγώνες Κυπέλλων στον OTE TV. Μεσούσης της εβδομάδας έχει εμβόλιμη αγωνιστική στην Premier League αλλά και αγώνες Κυπέλλων. Δεσπόζουν βέβαια τα ματς της Τετάρτης.
Στην Premier όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά, για τον τίτλο η κάτοχος του Λιγκ Καπ από την Κυριακή, Τσέλσι, έχει πια αβαντάζ 5 βαθμών και ενός αγώνα λιγότερου, παίζει αύριο με τη Γουέστ Χαμ με μετάδοση στις 21:45 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Την ίδια ώρα από το OTE Sport 6 μεταδίδεται το Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη.
Για το Κύπελλο Γερμανίας η αναγεννημένη Ντόρτμουντ παίζει στη Δρέσδη με την Ντινάμο απόψε στις 21:30 με μετάδοση από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά και αύριο, στις 21:30, η Μπάγερν φιλοξενεί την Μπράουνσβαϊγκ με μετάδοση από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη.
Αύριο διεξάγονται και οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ισπανίας. Στο «Μαδριγάλ» η Μπαρτσελόνα καλείται να υπερασπιστεί το 3-1 που νίκησε τη Βιγιαρεάλ πριν από 20 μέρες, με μετάδοση στις 21:00 από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου. Το άλλο ζευγάρι άφησε ανοιχτά… ζητήματα, καθώς Εσπανιόλ και Μπιλμπάο έχουν ίσες σχεδόν πιθανότητες για τελικό μετά το 1-1 στη Βασκωνία και μεταδίδεται αύριο στις 23:00 από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα.
Πρώτοι ημιτελικοί στο Κύπελλο Ιταλίας, με Λάτσιο – Νάπολι αύριο και Γιουβέντους – Φιορεντίνα την Πέμπτη (21:45, OTE Sport 5 και 1 αντίστοιχα, και αμφότερα σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου) στη σέντρα, νοκ άουτ προημιτελικοί στο Κύπελλο Γαλλίας με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό να τα ξαναλένε μετά από τρεις μέρες, αυτή τη φορά σε παριζιάνικο έδαφος και μετάδοση από το OTE Sport 3 την Τετάρτη στις 22:00 σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα.
Εχουμε και δικό ματς Κύπελλο, βέβαια. Αύριο στις 19:00 από το OTE Sport 3 Ηρακλής – Πανιώνιος και την Πέμπτη στις 16:00 Απόλλων – Χανιά και στις 19:30 Ξάνθη – ΟΦΗ, αμφότερα επίσης από το OTE Sport 3, στις περιγραφές κατά σειρά οι Στέφανος Αβραμίδης, Κώστας Ψάρρας και Σωτήρης Κωσταβάρας.
Τα κανάλια Novasports στηρίζουν τα Βίκος Relays. Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν τα Βίκος Relays, οι πρώτοι αγώνες σκυταλοδρομιών στην Ελλάδα, που διεξήχθησαν στην πόλη της Καλαμάτας την Κυριακή. Στον εναρκτήριο αγώνα για το 2015, περισσότεροι από 1.500 αθλητές έδωσαν το παρών στην παραλία της πρωτεύουσας της Μεσσηνίας, ενώ χιλιάδες κόσμου απόλαυσαν τον πρωτοποριακό αγώνα, που γίνεται στο πλαίσιο ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού. Ο αγώνας είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων θα δοθούν στο ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ (Κέντρο Φυσικής & Ιατρικής Αποκατάστασης) Καλαμάτας, το οποίο στήριξε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον αγώνα. Τα κανάλια Novasports, στο πλαίσιο ενίσχυσης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, στηρίζουν τη διοργάνωση ως media partner, προβάλλοντας ρεπορτάζ μέσα από το Novasports 24 HD.
Παράλληλα, μέσα από τα Καταστήματα Forthnet, δίνουν την ευκαιρία σε πολίτες να συμμετέχουν στη διοργάνωση, σχηματίζοντας τις ομάδες «Novasports Running Team». Στην Καλαμάτα, συνολικά την ομάδα των καναλιών Novasports αποτέλεσαν 40 άτομα, μεταξύ των οποίων οι Δημήτρης Ρούτσης, Δημήτρης Σολομάκος, Κώστας Μητρογιαννόπουλος και Ηλίας Νικολόπουλος, που κατέκτησαν την πρώτη θέση στους άνδρες στη σκυταλοδρομία 4Χ2500. Η επικοινωνιακή στήριξη της διοργάνωσης εντάσσεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Forthnet.
Κυρίαρχο κανάλι ο Alpha και τον Φεβρουάριο. Στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης, παρέμεινε για πέμπτο μήνα τη φετινή σεζόν ο Alpha καθώς και τον Φεβρουάριο ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, τόσο για την ψυχαγωγία όσο και για την ενημέρωσή του. Το χρονικό διάστημα 1-28 Φεβρουαρίου, στο prime time - την πιο εμπορική ζώνη, ο Alpha σημείωσε στο κοινό 15-44 ποσοστό 20,2% και στο σύνολο κοινού ποσοστό 21,1%.
Oι αποδόσεις του Alpha στο σύνολο ημέρας ήταν στο κοινό 15-44 ποσοστό 17,3% και στο σύνολο κοινού ποσοστό 17,3%. Εντυπωσιακή πορεία κατέγραψε τον Φεβρουάριο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το οποίο συνέχισε την κυριαρχία του στον πίνακα τηλεθέασης. Και τερμάτισε πρώτο, σημειώνοντας μέσο όρο 24%. Ακολούθησαν: ΑΝΤ1 με 23,5%, Mega με 19,2%, ΣΚΑΪ με 10,3%, Star με 9,6% και ΝΕΡΙΤ με 3,5%, Στην πρώτη θέση ήταν και στο κοινό 15-44 με μέσο όρο 19,9%. Ακολούθησαν: ΑΝΤ1 με 19,7%, Mega με 15,7%, Star με 10,8%, ΣΚΑΪ με 8,5% και ΝΕΡΙΤ με 2,1%.
Από τον Πολυχρονίου στον Πολυχρονίδη! Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ΣΠΟΡ FM και ρεπόρτερ του OTE TV Πέτρος Πολυχρονίδης, είναι ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», του παιχνιδιού, που γράφει ιστορία σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. O νέος «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει στην τηλεόραση του Star (από μέσα Μαρτίου) για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, πολλά, πλούσια δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα.
Η πασίγνωστη εκπομπή έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση σε παρουσίαση Γιώργου Πολυχρονίου και τη λατρευτή Κρίστα, αργότερα ο G-Poly, το 1992, έβγαλε στον αέρα από το MEGA τη «Mega Banka» όπου ο Λούης, μια χελωνίτσα, έβγαινε στα ταμπλό των τριών παικτών, τα οποία γυρνούσε η άγουρη ακόμη Ελένη Μενεγάκη. Η… Κρίστα του σήμερα, δίπλα στον Πολυχρονίδη, θα είναι η εντυπωσιακή καλλονή Τζούλια Νόβα που γνωρίσαμε από το πρωινό του MEGA και θα αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.
Ποιος Τσίπρας; Ο Γιάνης… Τα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης προσέλκυσαν περισσότερο κοινό και από τα όσα είχε πει και πάλι ο Αλέξης Τσίπρας τον Οκτώβριο του 2014 (14/10) και πάλι στον Νίκο Χατζηνικολάου.
Χθες το βράδυ η εκπομπή «Στον Ενικό» του STAR παρακολούθησαν, σύμφωνα με τις καταγραφές της Nielsen, κατά μέσον όρο 802.000 τηλεθεατές με το μέσο τηλεμερίδιο του καναλιού να φθάνει εκείνο το δίωρο το 29,5%. Τον νυν πρωθυπουργό είχαν δει τότε αντίστοιχα 654.00 τηλεθεατές.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα