Μένει στον OTE TV η Formula 1, νέα εφημερίδα ενόψει!

Μένει στον OTE TV η Formula 1, νέα εφημερίδα ενόψει!

bet365

Πληροφόρηση από το Media Café για τις τηλεοπτικές εξελίξεις της F1, ποιος θα εκδώσει καθημερινή εφημερίδα και δημοσκόπηση για τη βία απόψε στο «Derby» του Μακεδονία TV.
Γκάλοπ για τη βία απόψε στο «Derby». Μετά τα γεγονότα της Λεωφόρου και τα όσα απαράδεκτα έγιναν, μεταξύ των «αφεντικών» του ελληνικού ποδοσφαίρου στην τελευταία σύσκεψη της Super League, η εκπομπή «Derby» απόψε στις 22:00 στη συχνότητα του Μακεδονία TV θα παρουσιάσει την πρώτη πανελλαδική δημοσκόπηση, που πραγματοποίησε η εταιρεία Interview, με θέμα τη βία στα γήπεδα. Ο παρουσιαστής Κώστας Χήτας και ο διευθύνων σύμβουλος της Interview, Δημήτρης Βασιλειάδης, θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν τα ενδιαφέροντα ευρήματα της έρευνας, που θα προκαλέσουν αίσθηση.
Στην εκπομπή μιλούν για το θέμα οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Αγγελος Χαριστέας και Γιώργος Κούδας.
Στον OTE TV παραμένει η Formula 1. Οχι πως δεν το περιμέναμε αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οριστικοποιήθηκε και σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα. Η Formula 1 παραμένει λοιπόν στον OTE TV και για τη φετινή σεζόν, με έναρξη 12-15 Μαρτίου με το αυστραλιανό Grand Prix. Αναμένεται και η… επίσημη μορφή της γνωστοποίησης της ανανέωσης της συμφωνίας, όπως και το αν μεταδίδει και φέτος ο ALPHA τα Grand Prix, πιθανότατα ναι αλλά θα το ξέρουμε σε λίγες ημέρες.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΤΕ TV είχε ως και πέρυσι όλο το πακέτο των αγώνων με μεταδόσεις και από ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές όπως και τις εκδηλώσεις, συνεντεύξεις και όλο το παρασκήνιο των αγώνων στις εκπομπές που παρουσιάζει ο Αντρέα Παλομπαρίνι.
«Στο Φιλέ» ο Στιβαχτής και διήμερο με πόλο. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, αύριο Τρίτη στις 19:00 θα παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, στην οποία καλεσμένος θα είναι ο βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού, Κώστας Στιβαχτής. Επιπροσθέτως, αύριο Τρίτη στις 18:15 θα προβληθεί η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» στο Novasports 1 με καλεσμένο τον πολίστας του Πανιωνίου, Γιάννη Θωμάκο και την Τετάρτη 4/3 μεταδίδεται live από το Novasports 3 ο αγώμνας Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική του Len Champions League Ανδρών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος.
Γίνεται καθημερινή εφημερίδα η «Real News». Μετά το καινούργιο ραδιόφωνο, το «Ελληνικός FM» (γράψαμε από χθες σχετικά), ο όμιλος Real Group προσανατολίζεται στην έκδοση μίας καθημερινής εφημερίδας. Το ανακοίνωσε χθες ο Νίκος Χατζηνικολάου, στους εργαζόμενους της «Real News» κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας. Πότε θα βγει, τι μορφή θα έχει και τα λοιπά, δεν ανέφερε αλλά αν μη τι άλλο ο όμιλος επεκτείνεται περαιτέρω.
«Δεν ξέρω πότε ακριβώς, αν θα είναι σε έξι μήνες ή σε ένα χρόνο, θα εξαρτηθεί από τις οικονομικές εξελίξεις», είπε χαρακτηριστικά σήμερα το πρωί ο Χατζηνικολάου από τον Real FM.
«Δεν απολύεσαι από την οικογένεια». Με την ατάκα αυτή η Κατερίνα Γκαγκάκη έδειξε κατανόηση και αποδοχή στην απόλυσή της (η ίδια και αρκετοί άλλοι, όπως αναφέραμε) από τον ΑΝΤ1. «Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κινήσεις οι οποίες σε άλλες χώρες θεωρούνται πρόοδος και στη δική μας να μείνουμε σε μία παλαιολιθική τακτική και να πούμε “όχι, δεν”. Είναι δέκα χρόνια κάθε μέρα. Να σας πω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι η οικογένεια μου, είναι. Από την οικογένεια δεν απολύεσαι...».

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα