Τηλεθέαση ντέρμπι, Novasports με ντέρμπι και ΝΕΡΙΤ με... ράμπο!

Νίκος Μποζιονέλος
Τηλεθέαση ντέρμπι, Novasports με ντέρμπι και ΝΕΡΙΤ με... ράμπο!

bet365

Χωρίς Super League αλλά με πληθώρα μεταδόσεων το προσεχές 4μερο τα κανάλια Novasports, η τηλεθέαση του Παναθηναϊκός –Ολυμπιακός 2-1 και η κάλυψη του αυριανού Ολυμπιακός – Μάλαγα από τη δημόσια τηλεόραση.
Δείχνουν ντέρμπι τα κανάλια Novasports. H Super League διεκόπη, το ρεπορτάζ τρέχει αλλά τουλάχιστον το πρόγραμμα των καναλιών Novasports δεν θα είναι... κενό το προσεχές 4ήμερο αφού μεταδίδει αγώνες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ.
Από ποδόσφαιρο ξεχωρίζουν το ντέρμπι στο Championnat μεταξύ Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν την Κυριακή 1/3 στις 22:00 και το πορτογαλικό ντέρμπι Πόρτο - Σπόρτιγκ Λισσαβώνας, το ίδιο βράδυ στις 21:15. Υπάρχει η Basket League με λεπτό προς λεπτό το Σάββατο και τους αγώνες Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός την Κυριακή και Τρίκαλα - Ολυμπιακός τη Δευτέρα. Αλλά και Volley League με Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός και Άρης – Κηφισιά.
Σημειωτέον ότι, παρά τη διακοπή στην αγωνιστική δράση της Super League, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» θα βγει κανονικά την Κυριακή στις 21:00 σε παρουσίαση Γιώργου Λιώρη δίνοντας έμφαση σε ανάλυση μπάσκετ, βόλεϊ και ρεπορτάζ για τις ομάδες της Super League.
Ολυμπιακός – Μάλαγα με... «ράμπο». Η Euroleague συνεχίζεται στο... παρκέ της δημόσιας τηλεόρασης και αύριο, στις 21:45, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ισπανική Μάλαγα στο ΣΕΦ με μετάδοση από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤplus και της ΝΕΡΙΤ HD. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Βαγγέλης Ιωάννου, ενώ στο σχολιασμό θα είναι ο Νίκος Λινάρδος. Το ρεπορτάζ του αγωνιστικού χώρου θα καλύψουν ο Κώστας Σκουλάς και ο Γιάννης Ράνιος. Νωρίτερα, στις 21:00, θα ξεκινήσει η pre game εκπομπή, σε παρουσίαση του Πέτρου Μαυρογιαννίδη και με όλα τα highlights των αγώνων της Πέμπτης, αλλά και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές. Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο κάποτε «ράμπο» του Ολυμπιακού Γιώργος Σιγάλας.
Τηλεθέαση ντέρμπι. Το κυριακάτικο Παναθηναϊκός –Ολυμπιακός 2-1... έσπασε τα κοντέρ στην τηλεθέαση.
Το ντέρμπι των «αιωνίων» σημείωσε περισσότερο από 70% τηλεθέαση και εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν, από το σπίτι τους, από καφετέριες που προβάλλουν τα Novasports, ή μέσα από την υπηρεσία Nova Go, το ελληνικό classico. Για την κάλυψη του αγώνα εργάστηκαν περισσότεροι από 100 τεχνικοί και δημοσιογράφοι και η υπηρεσία Nova Go πέρασε με επιτυχία ένα ακόμη... stress test.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα