Ο Ολυμπιακός, ο Διαμαντίδης και η Ελεονώρα!

Νίκος Μποζιονέλος
Ο Ολυμπιακός, ο Διαμαντίδης και η Ελεονώρα!

bet365

Η μετάδοση του Ολυμπιακός – Ντνιέπρ, η παρουσία του Διαμαντίδη στο «Εεεεε» του MEGA αύριο, η επάνοδος της Ελεονώρας Μελέτη στα δελτία και ο Βαρουφάκης «Στον Ενικό».
Η Ελεονώρα κάνει come back. Από την προσεχή Δευτέρα το δελτίο του E TV αλλάζει, και ώρα έναρξης και παρουσιάστρια. Η Λίνα Κλείτου αποχώρησε κοινή συναινέσει από τον σταθμό και τη διαδέχεται, από Δευτέρα, η Ελεονώρα Μελέτη η οποία κάνει come back στα δελτία. Συνάμα, αντί για 19:45 το δελτίο θα ξεκινά πλέον στις 18:45 (και θα διαρκεί ως τις 20:00).
Ο Διαμαντίδης αύριο στο «Εεεεε». Ο Χρήστος Ανθόπουλος μπαίνει στο ΟΑΚΑ και παίζει μπάσκετ με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη αύριο, Πέμπτη, στις 00:40 στο MEGA. Όπως γράφει ο παρουσιαστής «εγκαινιάζω τους μπασκετικούς όρους “σύστημα παπιόν” και “κάρφωμα με τραπέζι” ενώ αναλύουμε καρά-καρέ τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα του ημιτελικού Ελλάδας-Γαλλίας το 2005».
Ο Βαρουφάκης «Στον Ενικό». Ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης θα είναι καλεσμένος την προσεχή Δευτέρα «Στον Ενικό» και στο Star για να απαντήσει στις ερωτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου και του κοινού.
Η μετάδοση του Ολυμπιακός – Ντνιέπρ. Ο κρίσιμος αγώνας του Ολυμπιακού ενάντια στην Ντνιέπρ για την πρόκριση στους «16» του Europa League μεταδίδεται αύριο live από τον ΑΝΤ1. Στις 22:05 δείτε ζωντανά από το γήπεδο Καραισκάκη την προσπάθεια των ερυθρόλευκων για την ανατροπή της ήττας με 2-0 στο Κίεβο και την πρόκριση σε βάρος των Ουκρανών. Τον αγώνα περιγράφει ο Μιχάλης Τσώχος, και το ρεπορτάζ είναι του Βασίλη Χατζηδάκη. Η pre game εκπομπή θα ξεκινήσει στις 21:30 με τον Ιάκωβο Φιλιππούση και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα προβληθεί η «Europa League live» με ρεπορτάζ από τον Πειραιά, ζωντανές συνδέσεις με τους πρωταγωνιστές και όλα τα γκολ των αγώνων ρεβάνς στη φάση των «32» του θεσμού. Θυμηθείτε τις υπόλοιπες αυριανές μεταδόσεις του Europa League από τα κανάλια Novasports.
Και στους 94,6. Για τον NOVAΣΠΟΡ FM 94,6 στην περιγραφή θα είναι οι Ηρακλής Αντύπας και Μπάμπης Παπάζογλου, στο σχόλιο οι Μπάμπης Χριστόγλου και Μιχάλης Λεάνης και στο ρεπορτάζ οι Παναγιώτης Σγαρδέλης και Διονύσης Καππάτος.
Μεταδόσεις Euroleague. Το κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι του μπάσκετ, Μακάμπι – Παναθηναϊκός, για την 8η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague μεταδίδεται αύριο Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στις 21:45 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Το παιχνίδι θα καλυφθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr. Το ματς του Ολυμπιακού με τη Μάλαγα μεταδίδεται την Παρασκευή στις 21:45 από τη ΝΕΡΙΤ, σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα