Ο τελικός του Λιγκ Καπ στον ΑΝΤ1!

Νίκος Μποζιονέλος
Ο τελικός του Λιγκ Καπ στον ΑΝΤ1!

bet365

Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει την Κυριακή τον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ. Με Κώστα Χαλκιά αύριο η ΝΕΡΙΤ, αλλάζει ώρα η εκπομπή «Blender» του ACTION 24, σάρωσαν στα Όσκαρ τα… Novacinema
Τσέλσι – Τότεναμ στον ΑΝΤ1! Ευχάριστη, είναι η αλήθεια, έκπληξη για τους φίλους του ποδοσφαίρου ήταν η κίνηση από πλευράς ΑΝΤ1 να αποκτήσει τα δικαιώματα μετάδοσης του τελικού του αγγλικού Λιγκ Καπ (Capital One Cup) μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ. Το λονδρέζικο ντέρμπι θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 1 Μαρτίου στις 18:00, στο «Γουέμπλεϊ», και θα μεταδοθεί live από τον ΑΝΤ1.
Εχει χρόνια να μεταδοθεί τελικός Λιγκ Καπ εν Ελλάδι, η τελευταία φορά ήταν από την ΕΤ3 την προηγούμενη… δεκαετία.
Αρσεναλ – Μονακό στη ΝΕΡΙΤ. Για τις μεταδόσεις Champions και Europa League από τα κανάλια Novasports ενημερωθήκατε από χθες, από τη στήλη. Η ΝΕΡΙΤ δείχνει αύριο, Τετάρτη 25/2, στις 21:45 ζωντανά την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μονακό σε περιγραφή Γιάννη Σαντοριναίου. Στις 21:00 και μέσα από την εκπομπή του Champions League, ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Βασίλης Μπακόπουλος θα φιλοξενήσουν στο στούντιο τον Κώστα Χαλκιά ενώ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ακολουθεί η εκπομπή post game με ανάλυση των φάσεων, αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το Λονδίνο. Στις 00:30 θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε περιγραφή Μίλτου Θεοδοσίου.
Η εκπομπή «Blender» αλλάζει ώρα. Το «Blender» μετακομίζει (δεν αλλάζει, δεν χωρίζει). Το πρωινό αθλητικό μαγκαζίνο του ACTION 24 μεταφέρεται στη μεσημεριανή ζώνη. Από τη Δευτέρα 2 Μαρτίου και κάθε μέρα, η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά στις 16.30 και θα σας κρατάει συντροφιά για μιάμιση ώρα.
Οι παρουσιαστές Δημοσθένης Καρμοίρης και Ευάγγελος Μίχος βάζουν στο blender τους αθλητικούς πρωταγωνιστές, ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια, σχόλια, ζωντανές συνδέσεις, τα πιο περίεργα και διασκεδαστικά βιντεάκια, με δόσεις ίντριγκας και χιούμορ και σας προσφέρουν ένα διασκεδαστικό μεσημέρι.
Το Eurosport κα το Ρεκόρ Ώρας! Το Eurosport θα προσφέρει στους φίλους του αθλητισμού σε απ’ ευθείας μετάδοση και κατ’ αποκλειστικότητα την προσπάθεια του Ολλανδού ποδηλάτη, Τόμας Ντέκερ να καταρρίψει το Ρεκόρ Ώρας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Αύριο Τετάρτη στις 20:15 στο Eurosport 2 μεταδίδεται η δοκιμασία απέναντι σε ένα από τα πιο ιστορικά ρεκόρ της ποδηλασίας. Στο πλευρό του Ντέκερ θα βρίσκεται ο Βασίλης Αναστόπουλος, ειδικός σχολιαστής ποδηλατικών γεγονότων στο Eurosport και μέλος της προπονητικής ομάδας του Ολλανδού. Σε υψόμετρο 1.800 μέτρων στο Μεξικό ο Ντέκερ θα γίνει ο τρίτος ποδηλάτης που δοκιμάζει να σπάσει το Ρεκόρ Ώρας μέσα στο 2015.
Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Jack Bobridge να καταρρίψει το ρεκόρ των 51,852 χιλιομέτρων του Ματίας Μπραντλ, έρχεται η σειρά του Dekker να προσπαθήσει να σπάσει το νέο ρεκόρ των 52,491 χιλιομέτρων που έθεσε στις 8 Φεβρουαρίου ο Ρόαν Ντένις. Η προσπάθεια για το Ρεκόρ Ώρας θα προβληθεί σε απ’ ευθείας μετάδοση και στις 70 τηλεοπτικές περιοχές που καλύπτει ο όμιλος Eurosport στις ζώνες Ευρώπης και Ασίας/Ειρηνικού. Η τηλεοπτική κάλυψη θα ξεκινήσει στις 20:15 και εκτός της προσπάθειας του Ντέκερ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από ξεχωριστούς καλεσμένους, αλλά και τις αντιδράσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.
Σάρωσαν στα Όσκαρ τα… Novacinema. Με 16 συνολικά βραβεία έφυγαν από την 87η τελετή απονομή των Βραβείων Όσκαρ, ταινίες που εξασφάλισαν αποκλειστικά για τους συνδρομητές τους και θα μεταδώσουν σε α’ προβολή τα κανάλια Novacinema, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι.
Ανάμεσα τους και ο κυρίαρχος «Birdman» που απέσπασε, μεταξύ άλλων, το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, όπως και οι ταινίες «The Grand Budapest Hotel», «Whiplash», «American Sniper», «The Imitation Game», «Interstellar», «Selma» και «Big Hero 6».
Αφιέρωμα στον Μπράιαν Ντε Πάλμα τον Μάρτιο στον ΟΤΕ TV. Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Αμερικανό σκηνοθέτη-φαινόμενο Μπράιαν Ντε Πάλμα θα φιλοξενήσει τον Μάρτιο ο ΟΤΕ TV, προβάλλοντας κάποιες από τις πιο διάσημες ταινίες του, που σημάδεψαν όχι μόνο την πολυετή καριέρα του, αλλά και την ιστορία του αμερικανικού σινεμά:
«Dressed to Kill» (1980) εμπνευσμένο από το «Ψυχώ» του Χίτσκοκ, «Carrie» (1976), «Blow Out» (1981) από τις δημοφιλέστερες και πιο αριστοτεχνικές δουλειές του σκηνοθέτη, «Ο Σημαδεμένος» (1983) με την εκρηκτική ερμηνεία του Αλ Πατσίνο, «Αποστολή στον Άρη (2000)» και «Η Μαύρη Ντάλια» (2006).

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα