Η Ελληνίδα που… κόμπλαρε Ολάντ και Μέρκελ!

Νίκος Μποζιονέλος
Η Ελληνίδα που… κόμπλαρε Ολάντ και Μέρκελ!

bet365

Πώς η Ελληνίδα δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια του MEGA στο Παρίσι, Mαρία Δεναξά, κατόρθωσε να… σπάσει το πρωτόκολλο και να απευθύνει ερώτηση στην Ανγκελα Μέρκελ
Καίτοι η Ελλάδα να ήταν στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης Φρανσουά Ολάντ και Ανγκελα Μέρκελ στο Παρίσι, αλλά ερωτήματα στη συνέντευξη Τύπου θα έθεταν μόνο Γάλλοι και Γερμανοί. Ωστόσο η Ελληνίδα δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια του MEGA στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά, βρήκε τρόπο με τη βοήθεια των Γάλλων συναδέλφων της μπει στην αίθουσα, στο Ελιζέ, και να υποβάλει ερώτηση περί grexit σε Μέρκελ και Ολάντ!
Η γερμανική αποστολή είχε βάλει εμπάργκο εξαρχής στους Έλληνες δημοσιογράφους, απαιτώντας να τεθούν μόνο δύο ερωτήσεις από Γάλλους δημοσιογράφους και δύο από Γερμανούς δημοσιογράφους, απαίτηση που έγινε δεκτή. Ωστόσο πανέξυπνα η Δεναξά με τους Γάλλους συναδέλφους της και μια από τις ερωτήσεις της γαλλικής πλευράς παραχωρήθηκε στην Ελληνίδα, εν αγνοία Μέρκελ και Ολάντ! Οι Γάλλοι αποδέχθηκαν ότι δεν γίνεται για θέμα που αφορά την Ελλάδα να μην απευθύνεται ερώτηση από ελληνικό ΜΜΕ. Τι ρώτησε;
Στο άκουσμα της ερώτησης ο Γάλλος πρόεδρος δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, η Γερμανίδα καγκελάριος είχε «καρφώσει» το βλέμμα στη δημοσιογράφο την ώρα που η Δεναξά άκουγε από τους Γάλλους συναδέλφους της «μπράβο» και «τέτοιες ερωτήσεις πρέπει να τους κάνουμε»!
Η απάντηση του Ολάντ, ήταν ότι πρέπει να γίνει το παν, κι από τις δύο πλευρές, ώστε να υπάρξει μια πιο ισχυρή συνοχή στην Ευρωζώνη, ενώ η Μέρκελ τόνισε ότι η πολιτική της Γερμανίας και των άλλων χωρών είναι πως προσπαθούν να διασφαλίσουν την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.
Η δημοσιογράφος του MEGA ευχαρίστησε με ένα συγκινητικό tweet τους Γάλλους συναδέλφους της, γράφοντας:

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα